Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
Tzitziri 
tin pumnii la dr,mamica curajoasa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 8 ZILE 

tzitziri spune:
Musette,care curaj?? Inconstienta
..fac si eu haz de necaz![]()
Dar stai sa vedem ca poate hotaraste bebe pentru mine....ca eu cu fundul inainte nu il scot de acolo....
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
musette, andy - multumesc.
. Eu si sotul avem religii diferite si o sa-l botezam crestin-ortodox , ca pe sot. Am ales Edy ca e mai la comun (merge si la musulmani si crestini) dar venisera soacra, .. cu idei ca nu-l boteaza si sa-i punem si nume de sfant si nu vroiam ca se aprindeau musulmanii apoi ![]()
.
Diseara o sa discut cu sotul sa ne hotaram si sa pot sa pun si eu numele bebelui la semnatura
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Fetelor m-am uitat pe prima pagina si azi avem o sarbatorita Monyca C 
parca mai dadea ea pe la noi ...dar n-am mai vazut-o de mult.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
am pricipit: mai am o luna de trai pe vatrai
ma duc la 

33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Helloooo burtici 
Sabinel bine ai venit !!!! Scrie repede 10 mesaje ca sa apari in timp real sa putem sta de vorba. Acum iti apar mesajele mult mai tarziu decat le postezi tu. 
LA MULTI ANI MONICA C !!!!!! 
Clau bafta la dr !!!! Sa ne spui daca scoatem agitatele !!!!
Ratonelu tu cum esti ? 
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
tzitziri spune:
Monyca.C,La multi ani, un bebita sanatos si sa mai dai pe la noi!
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
tzitziri spune:
Fetele..eu vreau sa va spun ca sentimentele mele legate de sarcina si de nastere sunt din ce in ce mai confuze dar totusi din ce in ce mai putin sacaitoare.
Concret:la inceput imi inchipuiam ca totul e stas:ramai insarcinata, faci eco si analize, bebe creste...ajungi la 9 luni si il nasti.Punct.
Acum deja ma gandeam ca as fi avut atatea intrebari pentru doctorul meu acum 3 luni..dar imi dau seama ca totul e asa de ...vag....pai pierzi dopul dar asta nu inseamna ca nasti.Pai ai contractii dar asta nu inseamna ca nasti.Pai poti sa treci si de 40 de saptamani.Pai se poate sa pierzi dopul si sa mai stai inca saptamani dupa....
Eu azi ma duc la dr meu si habar nu am ce sa mai intreb, atata timp cat totul pare atat de incert....speram si eu sa fie lucrurile clare, dar ma uit in jur si vad ca perioada de travaliu dureaza functie de fiecare, bebe creste functie de fiecare, nasterea e functie de fiecare...si atunci eu ce raspunsuri vreau??Ca nu poate nimeni sa ne spuna cum va fi...ne ducem acolo si vedem ce o fi.....iar asta nu prea se potriveste cu firile calculate si care planifica din timp....
Uof..mi-am varsat si eu amarul...dar devine din ce in ce mai vag totul
.Dar pe de alta parte daca suntem linistite trecem si de asta!
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 salutare fetelor....si eu raportez lipsa de somn...efectiv nu imi este somn....ma culc la 1-2...ma trezesc din orea in ora sa merg la baie si bineinteles cum sunt lesinata de sete bau si apa....iar dimineata la 8 stau drepti....offfff ![]() ![]() ![]() in alta ordine de idei....felicitarilor mamicutelor care au ajuns acasa!!!!! fetelorrr....voi v-ati luat burtiere pt dupa nastere???pe mine multa lume ma bate la cap isa nu stiu cum as putea proba asa ceva acum....am vazut la Jolidon la cca 30 ron si par ok...dar merita??? POZE...POZULICI 38+... Erik |
Eu burtiera mi-am luat din spital...era o doamna care vindea. 10 lei am dat pe ea. Foarte buna, o port de cand am iesit din spital.
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
Codruta27 spune:
Neata si de la mine la pranzul mare!
Giulianna, Aly, Miruna, felicitari pentru minunile voastre! Sa traiasca 1000 de ani! Sa fie sanatosi si fericiti, norocosi si frumoasi, iar voua sa va aduca numai bucurii si impliniri!
July, Andy, bine ati venit acasa! Ce bine de voi! 
Anca, imi pare tare rau pentru burticuta dureroasa! O sa treaca! Sper cat mai repede!
Piolica, foarte frumoasa camera. Mai aveti atat de putin! (pana la urma au trecut repede lunile odiseei noastre, nu-i asa mamici si burtici?)
Ratonelu, ai grija mami! Stai cumintica! Pupic sa treaca durerile nesuferite!
Pup toate fetele. Fug sa mai citesc, ca mai am de recuperat, nu gluma!![]()
35+
Vlad
Bebe mic