Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Si eu caut de 3 saptamani burtiera si nu gasesc marimea S nicaieri .....
Si la prima nastere mi-a fost tare utila....
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
_irina_ spune:
Andy moaca mea avea la eco de 33 de saptamani 1.700kg. Ia sa vedem daca m-ai depasit sau nu.
Si doctorita de familie mi-a zis "la cat esti de mare puteai sa faci si tu o fata mai mare, nu asa de mica"
deci... m-am decis ca inca o faza din asta si o schimb.
Vineri oricum mergem la eco, sper sa fi ajuns si noi la o greutate respectabila.
37+
- Andreea
LUCUTTA spune:
Musettepink,figura mai esti ca m-a bufnit rasul cu exemplul de nume CUTU.
Denisa,tu nu asculta pe nimeni referitor la nume ,este copilul vostru si ii puneti ce nume vreti voi asa ca soacra ,mama ,sa-si faca copil daca vor sa puna ele nume.
Asa a facut si maicamea pana m-am certat cu ea si s-a potolit.De ficare data ma intreba ca numele x,y nu imi place?I-am zis sa-si faca daca vrea numele cutare.
Tzitziri,si eu am multe intrebari dar nu prea am cui sa i le pun ca doctorita mea e tot grabita sau imi zice ca mai este timp sa vb despre nastere desi ea este din Timisoara eu din Oradea.
Eu nici nu am stiut de acel dop pana nu am citit la voi si ma intreb oare la mine cum va fi ca am colul cerclat.Mie nu o sa-mi cada dopul ?Atunci cum va fi?
Nu stiu ma tot intreb ,dar cand merg iar in 15 la control nu o las pana imi spune ,nu are decat sa fie grabita.
31+
Sergiu
andy.p spune:
Irina mie dr mea mi-a zis ca la 35s avem 1.9oo...bine masurat ochiometric.![]()
Tare dr ta de familie
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
Agitatelor, ALINIEREAAAA! Clau are nevoie de incurajari!

300, pana la urma s-a rezolvat cu casuta! Bravo!!! Ma bucur din suflet!
Andy p, cum sa fie mica bebelina! E la termen, mamico, o sa fie bine!
Sabinel, bine ai venit! Scrie repede 12 mesaje sa nu mai fie moderate! Tinem pumnii sa fie bine, si scoatem si cateva agitate!

Felicic, si mama mea, care ma va ajuta la inceput cu bebe, e mare fan sarmaluta, si imi prezinta avantajele infasatului. Aceleasi pe care le pomenesti si tu! Am ajuns la un compromis. Dupa baita, il facem sarmaluta pana la prima masa!
36+
Vlad
Bebe mic
lenyi79 spune:
babytza ia incearca si in feeria la prenatal o burtiera. s-ar putea sa gasesti. eu am luat de acolo centura pentru perioada asta si imi e ff utila.
LauraY
36+
Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
Ankussa spune:
Neatza la paranz si de la mine 
Tzitziri interesante intrebari ai, noua ne-au raspuns moasele la un curs antenatal aici la aproape tot ce voiam sa stim. Eu una am pus la intrebari de cred ca o sa le fie groaza de ziua cand o sa nasc pt ca o sa incep din nou
. Noua ne-au zis ca nu e obligatoriu sa nasti dupa ce pierzi dopul si ca se poate declansa travaliul si la cateva zile de la pierderea lui. Nici ruperea apei nu e un semn sigur, in sensul ca poti pierde apa dar sa nasti peste 2 zile. Oricum aici daca ti se rupa apa dar nu ai contractii regulate te trimit frumos acasica si revii matalutza cand ai contractii si esti dilatata cel putin 3. Ca sa nu mai zic ca s-a discutat despre metodele de nastere alternative si ne-au aratat forcepsul si ventuza (noroc cu soata mea ca eu eram alba ca hartia), ce sa zic "knowledge is power" dar parca la unele chestii prefer sa fiu ignoranta.
Khristin si DPN`ul meu e tot pe 29 septembrie, am rugat eu odata fetele sa-l modifice dar dupa aia am disparut ca magarul in ceata din lipsa de probleme. Las` ca nu-i nimic cand aud ca ai nascut intru si eu in fibrilatii. ![]()
In alta ordine de idei am fost ieri la tanti moasa care mi-a zis ca feciorul are "pretty good size" pt 36 saptamani, asta doar ce si-a dat seama la mana si ca nu sunt sanse sa vina barza in 2 saptamani, asa ca o sa va bantui in continuare.
Pup toate burticile 
felicic76 spune:
irina, andy.p: eu l-am intrebat pe medic de ce bebe este mai mare, nu am nici diabet, noi nu suntem uriasi, eu am 1,69 m si sotul 1.85m, este adevarat ca am avut greutati mari la nashtere 3.800 eu si sotul 4.100gr si mi-a raspuns ca nu toteauna bebele are legatura cu mostenirea genetica, ci pur si simplu ii merge bine in burta mea, ca am placenta si arterele uterine foarte bune, si gata! Asta era la controlul precedent, acum se pare ca inca rezista si placenta si tot. Mai am o explicatie personala: lichidele multe, mancarea
si faptul ca ma misc destul de mult, sunt activa! (si faptul ca de la 20 sapt cu rezultatul bun la TT am picat intr-o stare de nesimtire crunta, nu ma ating decat lucruri cu adevarat importante, nu ma consum din orice, vorba Evei, cred ca m-am bagat sub un clopot de sticla
)
tzitziri: stii ce m-ar multumi pe mine? un orar: in ziua de. la ora de ti se rupe apa, dupa 2 ore ai contractii, dupa alte doua nasti
Inainte de fiecare vizita la dr imi fac lista mental cu ce vreau sa-l intreb(nimicuri) cand ajung acolo si-i vad moaca lui bebe, ma topesc si uit tot! Ma transform intr-o gasca lesinata, incapabila sa mai vb! Si astept urmatoarea vizita
!
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
Codruta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Daca ii pun numele la bebe Edy (nu Eduard) il boteaza popa??? Adica trebuie neaparat sa-i mai punem un nume?? Am o problema - pot sa nasc si in urmatoarele 5 minute si nu suntem hotarati la nume 38 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Cum sa nu-l boteze?!!! Sunt botezati dupa certificatul de nastere. Asa ca mamico, poti sa pui ce nume vrei! Atata timp cat e pe certificat, parintele boteaza!
36+
VladBebe mic
tzitziri spune:
Lucutta, pai sa stii ca si daca ai intrebari nu exista musai retete universale de aplicat.Adica sunt niste marje in care se poate intampla aproape orice.Uite...eu de ex stau cu colul scurt de acum 4 saptamani cand am banuit ca am pierdut si dopul si deocamdata nimic....Noi cred ca vrem retete universal valabile, vrem raspunsuri clare si astea nu prea exista.
Doctorul meu e un tip foarte destept si care mi-a demontat foarte logic multe din teoriile cu care ma dusesem eu la el(teorii facute de pe net sau de alti doctori).Dar tot el a ridicat din umeri cand am intrebat de ce s-a scurtat colul...poate fi col incompetent sau poate am avut contractii pe care sa nu le fi simtit.Deci nu ca nu vrea dar nu imi poate da niste raspunsuri clare.
Deci poate uneori e mai bine sa nu mai cautam raspunsuri clare la toate intrebarile...pentru ca medicina si organismul uman pot reactiona asa de diferit si imprevizibil....
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David