Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
Feli cred ca asta e raspunsul,eu am fost mai tot timpul ingrijorata ,ajutata bineinteles,la fiecare eco era acelasi refren..e micutza.Dar ar trebui sa intru si eu intr-o stare din asta cum zici tu sa vedem.De activa si eu sunt activa,de mancat mananc,cu lichidele nu ma prea impac.
codruta
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lenyi79 babytza ia incearca si in feeria la prenatal o burtiera. s-ar putea sa gasesti. eu am luat de acolo centura pentru perioada asta si imi e ff utila. LauraY 36+ Daria MariaGhemotocul meu Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta |
Multumesc, o sa ma duc azi...

Edit : da si tu reply with quote si vezi ce ti-am modificat la semnatura ca sa apara cu rosu.
Valentina
35 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
tzitziri spune:
Andy.p, mie imi place de doctorita ta daca poate estima ochiometric greutatea
.Inseamna ca e tare buna la matematica daca masoara din ochi si apoi aplica formula de estimare a greutatii....cu circumferinta craniana, abdominala si lungime de femur.E un fenomen
.Si eu sunt rea![]()
Ankussa, pai la curs si eu am inteles tot ce era de inteles....'ca la carte':rupe apa, incep contractii regulate,colul se scurteaza, se sterge, se dilata din ce in ce si iese bebe.DAR: nu exista raspunsuri universal valabile.Si eu de asta ziceam..de fapt si voua v-a zis ca daca se rupe apa nu inseamna musai ca nasti...ca mai trebuie si contractii.Adica tot o nebuloasa ramane de la un moment dat incolo si astepti sa traiesti pe pielea ta propria varianta.
Felicic,exact asa vroiam si eu:2 ore aia....4 ore ailalta...
.Si eu ma duc cu lista, nu uit sa pun intrebarile (cred ca si din cauza ca nu fac eco de fiecare data), dar tot nu iese uneori cum e in lista![]()
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
sabinel spune:
ehehe, n-am stiut ca asa functioneaza treaba pe aici cu moderatul. multumesc frumos de primire.
40+
CD27 spune:
Neatza...adica...nu mai e dimineata, dar...noi nu am prrea dormit, durere mare de cap, am stat bandajata ca Rambo, cu spirt la cap, apoi m-am tratat cu bobo cu rom![]()
am vazut ca a plecat clau la spital

andy nu te mai ingrijora, nora mea bine merci, e o finuta atat tot

babytza ziceai ceva de un tort de cico pentru cine nu naste pana atunci...io nu cred ca nasc, Mikul vad ca se tot ridica de fund in sus, se baga cu fundu pe la coaste, nu cred ca are chef sa iasa acum, asa ca noi ne bagam la un tort![]()
![]()
37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD27 spune:
Sa va zic faza haioasa...noi nu vorbim cu mama de vreo saptamana, adica ea nu vorbeste cu noi
, e suparata rau, nu ne mai suporta, se ratzoieste la noi din orice, noi nu prea mai iesim din dormitor sa nu o deranjam si astazi ce credeti...n-a mai rezistat a venit in dormitor sa imi zica ca a aflat de un apartament de vanzare de 3 camere, 100 mii la obor, daca vrem, e clar...nu ne mai suporta

37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
LUCUTTA spune:
Tzitziri,asa este ai dreptate de aceea eu zic sa nu ne mai batem capul cu astfel de intrebari .Cum o vrea DD asa va fi la fiecare desi nu ne putem abtine cu intrebarile ,mai am si eu una:de obicei la cate saptamani se intoarce bb?
31+
Sergiu
babytza spune:
Sa vinaaaa tortul in cazul asta !!!! 

Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
felicic76 spune:
leny: si eu intrebam de centura prenatala cu ceva timp in urma! eu ma simt foarte bine cu burta stransa, bebe nu! Ma loveste pana tb sa-mi cobor pantalonii sub burta
! Radeam cu tati si-i spuneam; nu cred ca copilul asta va purta caciula, manusi, fular
! asa ca am renuntat la idee si o sa mi-o cumpar pe cea postnatala. Ideal ar fi s-o purtam imediat dupa nastere, in spital, asta in cazul nasterii naturale.
codruta: vedem la scutece ce surprize vom avea si ce metode aplicam!
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Felicic fetele(Kid, Simodina) au purtat centura si dupa cezariana si au spus ca le e tare bine cu ea. Si dr nu le-a zis nimik cum ca nu ar avea voie. Si eu credeam ca doar la naturala te poti folosi de centura dar ele au zis ca se simt tare bine cu ea. Si daca nu ma insel si Muuh zicea ca a purtat centura dupa prima nastere si ii era foarte bine ...Tot cu ceza era si ea. 
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze