Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd foarte tare faza cu apartamentul...

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Felicic fetele(Kid, Simodina) au purtat centura si dupa cezariana si au spus ca le e tare bine cu ea. Si dr nu le-a zis nimik cum ca nu ar avea voie. Si eu credeam ca doar la naturala te poti folosi de centura dar ele au zis ca se simt tare bine cu ea. Si daca nu ma insel si Muuh zicea ca a purtat centura dupa prima nastere si ii era foarte bine ...Tot cu ceza era si ea.

Valentina 35 + David

poze

da, dar nu cred ca au pus-o in spital dupa cezariana, ci mai tarziu acasa. Daca nasti natural merge imediat dupa nastere, altfel afecteaza cicatricea, nu?

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lucutta, pai bebe se intoarce cand vrea el...te-am lamurit?.De fapt el se intoarce cat inca mai are spatiu (in jur de 30)..dar se zice ca se poate intoarce si putin inainte de nastere....sau sa nu se intoarca deloc.
Al meu nu e intors de exemplu..e mai cu motz!

Si uite alta intrebare la care raspunsul difera...asa ca sa nu iti intrebi dr asta ca se poate sa nu primesti un raspuns clar

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia a doua zi dupa ceza aveau centura pusa. In spital. Si chiar spuneau ca le tine bine operatia si nu mai simt asa presiune acolo.
La naturala merge pusa la cateva ore dupa, cand scapi de gheata si saculetul de nisip( eu asa am avut. o moasa care mi-a facut masaj cu gheata si mi-a pus un saculet, cica se retrage burtica mai repede )

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pai sa vina tortul babytza, daca nu vine..mergem noi la el; da faza cu apartamentul e tare, din pacate cred ca e vai mama lui si am da banii pe el si noi n-am avea unde sta pana dupa renovare
despre centura am auzit si eu ca poti purta imediat, a avut si cumnata mea...nu mai tim minte la cate zile de la cezariana a pus-o..cert este ca o pui mult mai sus de operatie, stiu ca sunt si cu chilot si separate, ma intereseaza, mai ales ca eu aveam burta si cand eram mai slaba

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Felicia a doua zi dupa ceza aveau centura pusa. In spital. Si chiar spuneau ca le tine bine operatia si nu mai simt asa presiune acolo.
La naturala merge pusa la cateva ore dupa, cand scapi de gheata si saculetul de nisip( eu asa am avut. o moasa care mi-a facut masaj cu gheata si mi-a pus un saculet, cica se retrage burtica mai repede )

Valentina 35 + David

poze

atunci este . Stii ca dupa DPN-ul pe care mi l-a fixat Dr.T am putea forma acelasi tandem ca Simodina si Kid? Oricum, eu nu il influentez pe bebe cu nimic , dar ar fi super!

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

fetele, mai tarziu si noi asa, ca ne trezim mai greu.
MonycaC LA MULTI ANI!! Mai da si tu o veste, ca nu mai stim nimic de tine de mult timp.

Clau
Dyanira

Tzitziri bafta la doctor, sa vii cu vesti bune despre Dl. Col.
Ilia felicitari pt bebe sanatos! Spor la treaba, sa terminati repede cu amenajarea!
Nausica multumesc de raspuns, intre timp m-a luminat Eva si am vazut ca au adus saci de dormit . Bafta la zugravit, mai aveti?
Sabinel bine ai venit!
Felicic tot asa iti doresc s-o tii, fara simptome, pana la 38 saptamani cel putin!
CD saracuta de tine, sper ca te simti mai bine azi.
Laura mamica ingrijorata, o sa fie totul bine, ai sa vezi.
Babytza cand mai mergi la monitorizare? Eu cred ca nasc pana la sfarsitul saptamanii viitoare, mai primesc tort de cioco?

38+ cu Mina Alexandra

AMR 10 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, ce-i cu linistea asta? Ati disparut cu toatele??

Eu citesc cu deosebit interes subiectul despre bagajul de spital!!!

36+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Fetelor, ce-i cu linistea asta? Ati disparut cu toatele??

Eu citesc cu deosebit interes subiectul despre bagajul de spital!!!

36+ Vlad
Bebe mic

Sa nu razi dar bagajul meu este deja in masina

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

mesaj de la clau: M-am internat, contractiile nu sunt asa rele dar este posibil sa inceapa mai tari. In principiu vineri s-ar putea sa fac cezariana

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput