Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Am fost la nunta si acum ne/am intors, a fost ffff frumos, l-am lasat pe Pupicu cu cumnata mea si a plans saracu dupa mine pana a adormit. L-am gasit adormit si cand am ajuns l-am pus direct la san ca le aveam ca pe niste pietroaie. Am dansat la nunta ca disperata, zici ca eram scapata din tarc, a fost prima iesire fara bebe de la nastere.
Laura_Ioana, mie inca nu mi-a venit CM, cred ca eu raman ultima.
cat despre dresaj, nu-i de mine. nu suport sa il aud plangand, sa stiu ca ma cheama si eu nu ma duc la el.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
NataliaS spune:
Neata!
Alexandrelor si Alexandrilor si Octi, MAtei, Alexandru si Eric
Va multumesc pentru aprecierile la adresa fetelor mele...le iubesc de nu mai pot...
Va puuup si Duminica placuta va doresc! merg sa gatesc...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
docdecap spune:
Ven, multumesc de idei, nu stiu de la ce s-a cufurit Serban, prima oara am crezut ca de la niste rosii pe care i le-am pus in pana de idei ca sa manance legumele (ca i-am scos morcovul si i-am bagat carnea cam in aceeasi perioada si de atunci avem circ la masa de fructe), i-as fi pus iaurt, dar nu mai aveam in casa.
asta a fost miercuri, dar de atunci e la regim, si cand zic ca gata, am scapat, mai face unul galben si spumos de dimineata. ma gandesc ca e de la dinti, da' i-au iesit deja.
oricum, cred ca am reusit sa-mi constip copilul, ca azi-noapte la 1 a sculat tot blocul ca avea crampe si parturi si s-a linistit abia dupa ce a facut partzuri si un kkutz.
Ceaiul de morcov e apa in care fierbe un morcov...el nu are voie morcov pentru ca i-am dat prea mult se pare si s-a portocaliit pe la incheieturi, palme, talpi, nasuc. abia ce s-a mai albit si el un pic, da' inca n-am terminat.
Gatta, banana nu vrea neam. daca e simpla, durere mare. 2 mere si jumate de banana intra, si trebuie sa i-o dau pe nebagate de seama. o data am incercat sa-i dau iaurt cu banana, pe la jumatate a inceput sa faca figuri mari, i-am facut alta portie doar cu cereale si a halit-o instant. asa ca banana e buna, da' discret...
oricum, dupa patania de azi-noapte ridicam regimul, cel putin la legume. ca de bine ce era slab, a facut foamea si e si mai slab... cred ca s-a si lungit un pic, o sa-l masor azi sa vad.
ii mai pun niste dovlecei sau ardei in orezul ala, ca nu se mai poate (nici cu mar nu il mai mananca bine)
Angi, felicitari pentru petrecareala!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Lala_D spune:
Buna dimineata
Monica si Ven pentru diare merge bine siropul de B complex.
Monica a gasit exact cuvantul pe care il cautam : educatie in spiritul familiei
Angi bine ai petrecut la nunta , vreau si eu .
Eu revin si spun ca nu imi las cupilul sa planga , nici nu as putea ca m-ar cafti frati-su ca il supar pe bebe
Pur si simplu gasim metode care sa faca fericite toate cele 4 persoane ce compun familia mea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
'neata!
Natalia, ce matinala si harnica esti! Ce gatesti bun?
Monica poate fi de la rosie, au mai scris fetele de asa ceva.
Angi, bravo bravo! Bine ca v-ati distrat! Iar Pupicul se va obisnui sa mai stea seara si cu altii, mai greu e inceputul. Asa a fost si la Markus.
Lala_D spune:
Ma duc sa pun supa la fiert si sa scot copiii afara pe racoare
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
LalaD, 'neata! Am uitat sa zic mersi pt. pontul cu siropul B complex. O sa incerc musai, ca-s cam......disperata.
Face un-doi kk tare si apoi iar cate o pleasca moale....nici nu mai stiu ce sa cred....asta in conditii de regim foarte strict, din care am eliminat si lactoza si glutenul de tot.
LaLa_20 spune:
Neata!Nu da nimeni cafea azi?! nu de alta da eu nu am decat niste 3 in 1...
Danonique eram sigura ca tie am uitat sa-ti raspund,eu nu ma supar ca ne scrii aici despre sarcita ta,eu chiar ma bucur ca e bine.Doar ca imi faci si mie pofta de inca o sarcina.
Si evident pt laudele aduse Biancai.
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
LaLa...plimbare placuta!!!Si eu vreau sa ies da astept o vizita care trebuia sa fie la 9,dar......a si oricum a adormit si Bibi
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta