Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
stancutza spune:
Neata fetele!
Noi suntem matinale, de la 7, ca Sofia habar n-are ca-i duminica si ca mami tare s-ar mai odihni dimineata :-)
Vreau si eu sa urez cu intarziere LA MULTI ANI! lui Miki, precum si mamicilor si puiutilor sfintisori-Alexandri sau Alexandre.
Noi suntem bine, am inceput sa vorbim ceva pe limba noastra acolo, mai stil "fraza" asa, dar inca nu cu silabe cunoscute de limba romana :-)
Subiect fierbinte...dresajul...eu v-am povestit mai demult ca la noi singura problema a fost somnul de peste zi, mai este si acum cateodata. Adica de la oboseala se lasa cu lacrimi si suspine, eu merg la ea, o mangai, ii vorbesc, mai plec, ma mai intorc... De multe ori insa am capitulat si eu si am pus-o la san, ca altfel nu se linistea. Asta e, cred ca toate incercam sa gasim o cale de mijloc sa le fie bine si puilor, si noua. Eu am mers pe principiul ca un copil mai independent e mai fericit si, de ce nu, mai usor de crescut, pentru ca nu are nevoie de mami si tati tot timpul. Si se pare ca se potriveste si cu tiparul Sofiei, ea se joaca mult timp singura, iar luatul in brate reprezinta, asa cum a spus si Lala, un mijloc de locomotie. Adica, toti din casa suntem vehicule pt maimutul :-))) Cu noi in pat nu doarme, e un teritoriu prea interesant pentru ea, are prea multe de explorat si nu o ia somnul.
Elle, nu fi trista ca te intorci la munca, o sa vezi ca nu o sa fie asa greu. Si pe mine ma luau depresiile cand ma gandeam ca trebuie sa ma intorc, dar mi-au trecut imediat ce m-am intors la birou. Si, foarte important, sunt mai odihnita acum. Mi se par mai obositoare week-endurile, mai degraba.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
Neata,
Angi ma bucur ca te-ai petrecut bine la nunta.Un pic de relaxare nu strica.
[bLalaD[/b] la tine apelez, doctora forumului.Ce sa ii mai dau la Razvi pt tuse? Rosu in gat nu mai are, da tusea nu i-a trecut.I-am dat si Plantusin si bronhexim si tot nu i-a trecut.Tusea e seaca, nu-i productiva. Oare sa ii dau mai deperte sirop, as prefera Plantusin ca e din plante.Ce zici?Sau altceva? Pleasw help, ca ma dispera deja de la atata tuse.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven LalaD, 'neata! Am uitat sa zic mersi pt. pontul cu siropul B complex. O sa incerc musai, ca-s cam......disperata. Face un-doi kk tare si apoi iar cate o pleasca moale....nici nu mai stiu ce sa cred....asta in conditii de regim foarte strict, din care am eliminat si lactoza si glutenul de tot. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Venera sa stii ca asa face kk Andrei de ...cand il stiu . Unul tare si apoi moi . Asta e felul lui. Si nu are nimic. Si eu am fost cam stresata dar daca analiza a iesit ok m-am linistit.Poate nu e o problema nici la Mathias.
Siropelul e incercat cand mi-au facut ambii diaree ( in ture diferite) , pe amandoi i-a legat la burtica doar ca are un gust super naspa si in miros ...idem .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
Vin si eu cu o intrebare...bun, s-a facut mai racoare acum. Copilul nu sta invelit noaptea, pentru ca face turul patului de cateva ori in somn, deci excludem paturica. Ramane sacul de dormit, right? Dar atunci se va mai putea misca prin patut? Sau macar de pe burta pe spate sau invers? Adica, nu o s-o deranjeze?
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ramonab Neata, Angi ma bucur ca te-ai petrecut bine la nunta.Un pic de relaxare nu strica. [bLalaD la tine apelez, doctora forumului.Ce sa ii mai dau la Razvi pt tuse? Rosu in gat nu mai are, da tusea nu i-a trecut.I-am dat si Plantusin si bronhexim si tot nu i-a trecut.Tusea e seaca, nu-i productiva. Oare sa ii dau mai deperte sirop, as prefera Plantusin ca e din plante.Ce zici?Sau altceva? Pleasw help, ca ma dispera deja de la atata tuse. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI NEW[/b] |
Stodal . Este un sirop homeopat pentru tuse seaca.
Eurespal - foarte bun si asta dar nu e chiar numai din plante.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ramonab spune:
citat din mesajul lui Ven Va prezint cetateanul turmentat. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
saracutu, cum a adormit el cu degetelu in gura.
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
Lala_D spune:
citat din mesajul lui stancutza Vin si eu cu o intrebare...bun, s-a facut mai racoare acum. Copilul nu sta invelit noaptea, pentru ca face turul patului de cateva ori in somn, deci excludem paturica. Ramane sacul de dormit, right? Dar atunci se va mai putea misca prin patut? Sau macar de pe burta pe spate sau invers? Adica, nu o s-o deranjeze? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
La mine nu a mai mers. De cand se ridica sacul a fost exclus deoarece il streseaza. Ba mai mult se ridica in el si cade urat de tot
Merge varianta imbracata in salopeta daca vrei .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ramonab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Stodal . Este un sirop homeopat pentru tuse seaca. Eurespal - foarte bun si asta dar nu e chiar numai din plante. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze[/b] |
Ms mult , uite un si o .O sa incerc intai cu Stodal.Sa vedem cum e.
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
Lala_D spune:
A iesit tati cu baietii
Mi-am adus aminte acum facand supa : tot pentru fetele cu probleme diareice !
Ati incercat in mancarica de regim sa puneti si vreo 2 frunze de SPANAC ? Andrei dupa o supa ce contine spanac face kk ...bilute
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
darene spune:
Ce bine de voi ca puteti iesi sa va plimbati pe afara,noi ne plictisim in casa,eu la calc si Khalid in premargator dar deja da semne de "saturat".E treaz de la 8 dimineata si vad pe mutrita lui ca e somnoros dar nu adoarme singur.Il las pe salteluta si se maraie si cate o ora dupa care incepe sa planga.Asta dureaza de multa vreme,la el se pare ca nu mai merge dresajul.Seara e mort de oboseala dar mai degraba urla decat sa adoarma singur.Nici eu nu am inima sa-l las sa planga daca chiar pot sa-l linistesc imediat,dar trebuie sa gatesc,sa fac curat,sa fac dus,in cazurile astea il mai las sa planga.
De ce nu e bine sa-i spui copilului "nu" si "nu ai voie"?
Eu deja ii spun nu pe ton autoritar (fara sa tip) si intelege,se opreste.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007