Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Octavian George (Cynthia), Matei Cazimir (Virgo), Alexandru Cristian (Bdiana), Eric George (Genusa) SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
ramonab spune:
Da unde ati disparut mai fetelor? Sunteti pe la plimbare?
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zeririlouiza hello fetelor si eu pe aici, nu mai aveam stare de nimic si am zis sa vad ce fac zuzele mele, ca de cate ori va citesc ma relacsez si eu, mai vad cate o poza, mai o olita doua (miri), mai un pirat doi (lalaD) si altele ale clopoteilor nodtri frumosi. Eu pe acasa foarte suparata zici ca toti au inebunit, de data asta nu cu sotul dar alti tampiti, deabea astept sa scap de toti sa nu mai aud de nimen de nici unul, nu are rost sa va impui capul cu chestia aceasta de aceea nu intru in amanunte dar cine a zis ca facerea de bine e f.... de mama bine a zis, iar eu sincer sunt satula de toti prostii pe care ii ajuti iar iei te injughie pe la spate asa ca i-am spus sotului meu ca nici nu mai vreau sa ajut pe nimeni sa moara la usa mea ca nici nu aud nu vad nu vreau, adica pe scurt am fost pur si simplu injughiati si ..... mult eal;tele din partea fratelui sotului pe care am incercat sa-l ajutam si acum na, of hai ca va stresez si azi e sambata va las sa aveti un weeeknd placut in continuare sa nu vi-l stric eu Am citi iar printre randuri. Ellenutta, imi pare rau ca si tu incepi serviciul dar ce ebine ca ai putut sta pana acum cu Eva si ca e destul de maricica acum si sigur te vei descurca . miri, nu te mai necaji, nu te mai pedepsi singura ca asta e viata vrem copii dar trebie sa le si oferim tot ce se poate asa ca tre sa facem si sacrificii, eu cel putin stiu ce inseamana de la nici macar trei luni mi-am lasat copilu si ma-m dus la serviciu, am fost prima dintre toate care a inceput asa repede, in masura in car eu am lucrat si pe 28 decembrie cu burtoi cu tot, la volan cu naveta dar asta e trebuie. Lala20, nu te supara pe mine nu vreau sa te supar dar mai lasa naibii tigarile alea ca nu fac bine deloc, eu ma-m lasat anul trecut in martie pana sa raman gravida, si acum as mai pofti la una dar am zis ca trenuie sa rezist sa nu intru iar in acest viciu, asa ca vezi cum incerci si tu si celelalte fete e opentru voi. Inca o data sa nu te superi ca-ti vorbeste o prietena virtuala care a fumat 11 ani ca o locomotiva Danonique, o sa reuseasca si Vanesa sa renunte la pampers dar trebuie perseverenta si mai ales acum ca are un fratior si mai urmeaza inca unul sau o surioara, dar sigur ca la gradi va vedea si pe altii si poate vca fi mai usor pentru ea. Ereen bine ai revenit din concediu, s-a simtit lipsa ta, chiar daca nu am mai intrat eu asa des Va las fetelor ca romanul deja a prins contur. la zuze si clopotei Ah era sa uit ce e mai important de 3 nopti si sper sa o tina asa Yasminica nu se mai scoala noaptea la laptic, adica mananca pe la 19:40 - sau 20 210 ml laptic cu cereale si se mai scoala la 6, 6 si ceva la program si atunci mamnanca, sper sa o tina asa L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Louiza ma bucur ca nu se mai trezeste noaptea Yasmin, sunt sigura ca si-a reglat deja somnul.
Imi pare rau ca nu ai avut parte de recunostinta din partea celui pe care l-ai ajutat.Las' ca se intoarce roata.
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
citat din mesajul lui zeririlouiza Acum am vazut ca s-a schimbat bara cu figurine Mai bag si eu niste poze de pe la ultima aventur acu cortul de sambata trecut, acum a plouat si de aceea nu am plecat L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Frumoase poze, si foc de tabara vad ca ati avut.Hihihi, ai facut-o morosanca, sau cum se zice, osencutza?Fain v-ati distrat acolo!
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
Vad ca nu e nimeni pe aici, va las atunc ma duc si eu sa pap sa dau mancare la copil care deocamdata doarme si apoi sa mergem putin la o terasa. See u
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
anca.b spune:
sa treaca supararea. o sa va obisnuiti...ce faci cu eva? ramine cu socrella? eu mai am 5 luni pina la momentul X
citat din mesajul lui Ellenuta brusc m-a pocnit .. de azi intr-o luna ma intorc la job nu stiu ce ma voi face .. asa nu as vrea sa ma intorc. sper ca luna asta sa o conving pe eva sa pape legumele si sa-si si scoata masa de lapte .. sau sa o obisnuiesc cu laptele praf pe care il detesta .. ce suparata sunt .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Felicitari pentru noaptea dormita integral si la cit mai multe. in rest lasa-i incolo pe toti, nu mai fi suparata si bucura-te de famila ta. . am vazut si pozele...mor dupa parutzul Yasminei! o sa fringa multe inimi cind va fi mare!
citat din mesajul lui zeririlouiza hello fetelor si eu pe aici, nu mai aveam stare de nimic si am zis sa vad ce fac zuzele mele, ca de cate ori va citesc ma relacsez si eu, mai vad cate o poza, mai o olita doua (miri), mai un pirat doi (lalaD) si altele ale clopoteilor nodtri frumosi. Eu pe acasa foarte suparata zici ca toti au inebunit, de data asta nu cu sotul dar alti tampiti, deabea astept sa scap de toti sa nu mai aud de nimen de nici unul, nu are rost sa va impui capul cu chestia aceasta de aceea nu intru in amanunte dar cine a zis ca facerea de bine e f.... de mama bine a zis, iar eu sincer sunt satula de toti prostii pe care ii ajuti iar iei te injughie pe la spate asa ca i-am spus sotului meu ca nici nu mai vreau sa ajut pe nimeni sa moara la usa mea ca nici nu aud nu vad nu vreau, adica pe scurt am fost pur si simplu injughiati si ..... mult eal;tele din partea fratelui sotului pe care am incercat sa-l ajutam si acum na, of hai ca va stresez si azi e sambata va las sa aveti un weeeknd placut in continuare sa nu vi-l stric eu Am citi iar printre randuri. Ellenutta, imi pare rau ca si tu incepi serviciul dar ce ebine ca ai putut sta pana acum cu Eva si ca e destul de maricica acum si sigur te vei descurca . miri, nu te mai necaji, nu te mai pedepsi singura ca asta e viata vrem copii dar trebie sa le si oferim tot ce se poate asa ca tre sa facem si sacrificii, eu cel putin stiu ce inseamana de la nici macar trei luni mi-am lasat copilu si ma-m dus la serviciu, am fost prima dintre toate care a inceput asa repede, in masura in car eu am lucrat si pe 28 decembrie cu burtoi cu tot, la volan cu naveta dar asta e trebuie. Lala20, nu te supara pe mine nu vreau sa te supar dar mai lasa naibii tigarile alea ca nu fac bine deloc, eu ma-m lasat anul trecut in martie pana sa raman gravida, si acum as mai pofti la una dar am zis ca trenuie sa rezist sa nu intru iar in acest viciu, asa ca vezi cum incerci si tu si celelalte fete e opentru voi. Inca o data sa nu te superi ca-ti vorbeste o prietena virtuala care a fumat 11 ani ca o locomotiva Danonique, o sa reuseasca si Vanesa sa renunte la pampers dar trebuie perseverenta si mai ales acum ca are un fratior si mai urmeaza inca unul sau o surioara, dar sigur ca la gradi va vedea si pe altii si poate vca fi mai usor pentru ea. Ereen bine ai revenit din concediu, s-a simtit lipsa ta, chiar daca nu am mai intrat eu asa des Va las fetelor ca romanul deja a prins contur. la zuze si clopotei Ah era sa uit ce e mai important de 3 nopti si sper sa o tina asa Yasminica nu se mai scoala noaptea la laptic, adica mananca pe la 19:40 - sau 20 210 ml laptic cu cereale si se mai scoala la 6, 6 si ceva la program si atunci mamnanca, sper sa o tina asa L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Povestea Nasterii
anca.b spune:
demential!!!!
citat din mesajul lui Ven Va prezint cetateanul turmentat. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Am folosit si eu sacul de dormit de vreo doua ori, mai la inceputul verii, cind nu era asa cald afara....e destul de larg si isi misca bine picioarele. s-a si intors de pe o parte pe alta. atunci nu stia inca sa se intoarca pe burta...cit de curind il luam la folosit din nou, ca deja a scazut temperatura la 23 de grade la bb in camera. vedem noi atunci ce si cum....
citat din mesajul lui stancutza Vin si eu cu o intrebare...bun, s-a facut mai racoare acum. Copilul nu sta invelit noaptea, pentru ca face turul patului de cateva ori in somn, deci excludem paturica. Ramane sacul de dormit, right? Dar atunci se va mai putea misca prin patut? Sau macar de pe burta pe spate sau invers? Adica, nu o s-o deranjeze? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ca sa nu transmiti semnale negative copilului. nici la mine nu functioneaza...si eu ii spun "nu-i voie" si "nu" si se opreste. imi pare bine ca reactioneaza la un ton apasat si nu e nevoie sa tzip.
citat din mesajul lui darene Ce bine de voi ca puteti iesi sa va plimbati pe afara,noi ne plictisim in casa,eu la calc si Khalid in premargator dar deja da semne de "saturat".E treaz de la 8 dimineata si vad pe mutrita lui ca e somnoros dar nu adoarme singur.Il las pe salteluta si se maraie si cate o ora dupa care incepe sa planga.Asta dureaza de multa vreme,la el se pare ca nu mai merge dresajul.Seara e mort de oboseala dar mai degraba urla decat sa adoarma singur.Nici eu nu am inima sa-l las sa planga daca chiar pot sa-l linistesc imediat,dar trebuie sa gatesc,sa fac curat,sa fac dus,in cazurile astea il mai las sa planga. De ce nu e bine sa-i spui copilului "nu" si "nu ai voie"? Eu deja ii spun nu pe ton autoritar (fara sa tip) si intelege,se opreste. Poze Khalid www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand Elena,mamica de Khalid 21.12.2007 |
Povestea Nasterii