Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
anca.b spune:

la multi ani Octi si Cazimirus!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cynthia_ spune:
Multumim ramonab si anca.b. Un
de la Octi.
Mai fetelor copilul meu a papat azi fructele de dimineata si in rest doar lapte si lapte cu cereale. Sa fie de la dinti, ca asa il mai chinuie doi sus... nu va mai zic ce nopti am.
Si sa va mai zic ceva, da sa nu aruncati cu pietre si nici cu shlapu azi e ultima zi in care ii dau san lui Octi

, da sa stiti ca (,)chiar imi vine sa
, da am luat aceasta hotarare deoarece nu mai am laptic, e ffff putin inghite copilul de trei ori dupa care suge in speranta ca mai vine ceva inainte venea da acum ioc
. A fost o decizie grea si inca ma gandesc daca e bine ce fac. Offf...Stiu o sa ziceti sa-i dau cat este da e aiurea pentru ca noaptea suge atat cat e , bineinteles ca nu se satura si nu pot sa ma duc sa-i fac laptic pentru ca daca ii scot sanul plange de se albastreste si atuni trebuie sa-l trezesc pe tata sa faca laptic. Ma simt tare aiurea...
Lala_D spune:
cynthia_ capul sus si nu mai plange. Daca asa ai hotarat ca este bine nu e cazul sa plangi si nici sa te indoiesti de decizia ta. Este oricum un lucru extraordinar faptul ca l-ai alaptat pana acum, eu te admir sincer, pe toate mamicile care inca o fac, sunteti extraordinare 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cynthia_ spune:
Intr-un fel ma consolez cu faptul ca am alptat pana acum si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca am avut laptic, multumesc ca ma consolezi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D cynthia_ capul sus si nu mai plange. Daca asa ai hotarat ca este bine nu e cazul sa plangi si nici sa te indoiesti de decizia ta. Este oricum un lucru extraordinar faptul ca l-ai alaptat pana acum, eu te admir sincer, pe toate mamicile care inca o fac, sunteti extraordinare ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
monicaa spune:
Buna seara fetelor
Nu am apucat sa va citesc, incerc sa recuperez cat de repede.
Vroiam sa va spun ca am ajuns bine, Clarei i-a placut la nebunie cu avionul, a dormit fix 20 min la decolare dupa care a ras, a tzipat si a zambit la toata lumnea.
Familia e toata innebunita, Clara e super bine dispusa si pe mine ma dor deja picioarele de cat ne-am plimbat. Astazi am plecat la 3 si acum ne-am intors. Am fost pe jos pana in Cismigiu, am batut centrul si Calea Victorie, am bagat un profiterol si iar pe jos acasa.
Se pare ca bubulina e incantata de Bucuresti.
Elenutza, Miha parcul si Cotroceniul l-am verificat ieri, am fost si la o ceainarie pe langa Palat si am renuntat la Gradina Botanica ca povestise Elena ca nu-i tocmai fain.
Maine dimineata mergem sa facem pasaportul asa ca ratam parcul dar cred ca marti aparem sigur.
Pupici si pe curand
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
anca.b spune:
Cynthia, nu fi suparata si nici deamagita. e extraordinar ca ai alpatat pina acum. daca nu mai e, nu mai e...mai bine asa decit sa chinui si copiul si pe tine.
Monicaa, bine ai venit in tara.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
ciao zuzici!ne-am intors si noi de la alba de la nunta la care am fost nasi...sut rupta de oboseala si nervi...facuti binenteles dde soacra...
dar a trecut...si de acum incolo stiu ca altadata nici n-o mai las cu copilul!desteapta m-am dus dupamasa sa-l alaptez si jum de ora am tot incercat sa-i dau sa suga,era rupt de obo si ea intruna vorbvea si-l gandila...si ii zic de o mie de ori sa nu mai vb sa-l lasa sa suga ca-l distrage NU PRICEPEA !tacea 5 sec si iar incepea..
aopi ma eenrvez si plec ii las borcanel in caz ca ie foame la copil si ceai
o sun dupa jum de ora sa vad daca o adormit si nu-mi raspunde...la care ma gandesc ca doarme si o pus tel pe silent...doar i-am zis sa ma sune daca are probl...apoi ce fac...dupa o ora o vad prin sala..ma duc la ea o intreb unde-i robi...zice ca lo lasat c-o vecina si o venit sa -i aduca la femeia aia ceva de mancare...
m-am crizat rau...apoi se duce, ii zc iar sa ma sune daca nu adoarme...dupa alte 2 ore fara nici un tel ma duc sa vad ce face ca eram tot stresata,copilul ud learca cu 3 haine pe el body,tricou si jacheta intro garsoniera la et 5 unde era SAUNA!!!n-o deschis nici macar un geamcopilu tot rosu ud in cap urla nevoie mare...am crezut ca-i trag una pur si simplu...lam luat lam sters si l-am scos afara,si o adormit instantaneu cum o simtit aerul de afara...doamne ce m-am urat ca mi-am lasat copilul cu ea...pt ultima oara...peste o sapt m-ai am o nunta la alba da nu mai sunt nasa...asa ca o sa fac cu schimbul cu tati si nu-l mai las cu nimeni..
nah...trebuie sa-mi incarc aparatu foto sa va pun poze...desi am facut ff putine fiind nasi...
va pup,noapte buna
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
LaLa_20 spune:
Moni...

sa nu mai fi suparata.Te inteleg,cam o soarta asemanatoare o are Bibi daca o las cu mama si marti am restante si nu am cu cine s-o las

,ma ma rog sa fie frumos afara s-o las in parcul de langa facultate...si o sa incerc sa ies cat de repede pot...da am si vreo 5 examene unu dupa altu
PS:astept poze!!!!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Ven spune:
Cynthia, nu mai plange. Desi cred ca te inteleg prin ce treci. Dar nu stiu de ce, eu am asa o chestie in capul meu, o idee cum ca varsta de 7-8 luni este ideala pt. a intarca copiii. Stiu ce zic teoriile moderne, stiu ca e bine cat mai mult etc.etc.etc. Dar asa am eu impresia (poate gresesc, repet). Am vazut copii de peste 1 an tarand de bluza si de tzatza mamei pe unde se aflau, urland ca nu vroia sa le dea san right there right then. Si mi s-a parut aiurea tare...
La 7-8 luni copilul e diversificat, deci poate si fara tzitzi. Sunt sigura ca Octi a luat ce a fost mai bun de la tine 
Moni, sorry de pataniile cu soacra. Asa sunt ele, n-ai ce sa le ceri....Si vezi tu ca suntem si noi mame de baieti, eu ma rog mereu la Doamne Doamne sa-mi dea minte cand oi fi bunica sa ma comport cu nepotii/nora asa cum mi-as dori eu acuma sa se comporte soacra cu mine/copiii mei
Dar cine stie ce ne rezerva batranetile si noua 
Oricum, asteptam poze!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Moni... ![]() ![]() sa nu mai fi suparata.Te inteleg,cam o soarta asemanatoare o are Bibi daca o las cu mama si marti am restante si nu am cu cine s-o las![]() ![]() ,ma ma rog sa fie frumos afara s-o las in parcul de langa facultate...si o sa incerc sa ies cat de repede pot...da am si vreo 5 examene unu dupa altu![]() PS:astept poze!!!!!! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |

! nu stiu zau ce-i cu femeile astea...zici ca n-o crescut si ele copii...bafta la exam.!fug la somn ca ma simt DISTRUSA
pusici!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!