Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

hello fetelor si eu pe aici, nu mai aveam stare de nimic si am zis sa vad ce fac zuzele mele, ca de cate ori va citesc ma relacsez si eu, mai vad cate o poza, mai o olita doua (miri), mai un pirat doi (lalaD) si altele ale clopoteilor nodtri frumosi.

Eu pe acasa foarte suparata zici ca toti au inebunit, de data asta nu cu sotul dar alti tampiti, deabea astept sa scap de toti sa nu mai aud de nimen de nici unul, nu are rost sa va impui capul cu chestia aceasta de aceea nu intru in amanunte dar cine a zis ca facerea de bine e f.... de mama bine a zis, iar eu sincer sunt satula de toti prostii pe care ii ajuti iar iei te injughie pe la spate asa ca i-am spus sotului meu ca nici nu mai vreau sa ajut pe nimeni sa moara la usa mea ca nici nu aud nu vad nu vreau, adica pe scurt am fost pur si simplu injughiati si ..... mult eal;tele din partea fratelui sotului pe care am incercat sa-l ajutam si acum na, of hai ca va stresez si azi e sambata va las sa aveti un weeeknd placut in continuare sa nu vi-l stric eu

Am citi iar printre randuri.

Ellenutta, imi pare rau ca si tu incepi serviciul dar ce ebine ca ai putut sta pana acum cu Eva si ca e destul de maricica acum si sigur te vei descurca .

miri, nu te mai necaji, nu te mai pedepsi singura ca asta e viata vrem copii dar trebie sa le si oferim tot ce se poate asa ca tre sa facem si sacrificii, eu cel putin stiu ce inseamana de la nici macar trei luni mi-am lasat copilu si ma-m dus la serviciu, am fost prima dintre toate care a inceput asa repede, in masura in car eu am lucrat si pe 28 decembrie cu burtoi cu tot, la volan cu naveta dar asta e trebuie.

Lala20, nu te supara pe mine nu vreau sa te supar dar mai lasa naibii tigarile alea ca nu fac bine deloc, eu ma-m lasat anul trecut in martie pana sa raman gravida, si acum as mai pofti la una dar am zis ca trenuie sa rezist sa nu intru iar in acest viciu, asa ca vezi cum incerci si tu si celelalte fete e opentru voi. Inca o data sa nu te superi ca-ti vorbeste o prietena virtuala care a fumat 11 ani ca o locomotiva

Danonique, o sa reuseasca si Vanesa sa renunte la pampers dar trebuie perseverenta si mai ales acum ca are un fratior si mai urmeaza inca unul sau o surioara, dar sigur ca la gradi va vedea si pe altii si poate vca fi mai usor pentru ea.

Ereen bine ai revenit din concediu, s-a simtit lipsa ta, chiar daca nu am mai intrat eu asa des

Va las fetelor ca romanul deja a prins contur. la zuze si clopotei

Ah era sa uit ce e mai important de 3 nopti si sper sa o tina asa Yasminica nu se mai scoala noaptea la laptic, adica mananca pe la 19:40 - sau 20 210 ml laptic cu cereale si se mai scoala la 6, 6 si ceva la program si atunci mamnanca, sper sa o tina asa

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Acum am vazut ca s-a schimbat bara cu figurine

Mai bag si eu niste poze de pe la ultima aventur acu cortul de sambata trecut, acum a plouat si de aceea nu am plecat

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Louiza cum sa ma supar?ce eu nu stiu ca nu e bine?Da nu am vointa oricum mai mult de 10 tigari/zi nu fumez si mai am si zile cand nu fumez mai mult o tigare...Poate la o urmatoare sarcina reusesc si sa alaptez si poate ca dupa aproape 2 ani nu le mai iau.SPER!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Louiza imi pare rau ca ai de aface cu asa persoane:In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni.Eu m-am fript de multe ori,dar...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?!
Ma bag si eu la un film!
Noapte buna!
Ne "auzim" maine!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hai buna seara!!

si de la mine La multi ani pentru Alexandru/ alexandra! si Miri sa dea de baut, ca are doi!!

noi pe acolo, nu mai am putere sa citesc, ca scrieti, mami-lor, de nu pot tine pasul. lipsesc 2 zile si e plin (ma uitam ca mamicile de bebeii de martie-aprilie anu' trecut sunt abia la capitolul 93...)

avem si noi doi dintisori, kk galben ca lamaia o data pe zi, uneori febra seara, se ridica in picioare numai sa se sprijine de ceva, mai nasol e cand se sprijina de relax sau premergator, adica exact alea fara pic de stabilitate... mai ce vremuri cand se tara pe aici si problema era cand ramanea blocat prin colturi...

fetelor, eu ma chinui cu el de cateva zile de cand suntem la regim pt. cufureala, orez fiert de mine nu vrea, mar copt nu-i place, morcov nu are voie. asa ca stam pe combinatii de mar oxidat la aer cu orez facut de mine si de-ala de la nestle ca de, are musiu gusturile lui. si ceai d ementa (izma mai precis) si Biotics. pot sa mai adaug ceva la meniu? (in afara de ceaiul de morcov, pe care o sa i-l fac maine) a, si sa nu uit pufuleti, cu ei a inceput sa constate ca are dinti si ce se face cu ei.

am citit ultimul capitol, vorbeati d edresaj. eu sunt tot pe unda cu LalaD, l-am invatat cum imi convine sa il am. cu mine in pat nu ar dormi nici peste 3 ore, trebuie sa ma calareasca si sa ma traga de par si altele. in camera lui a fost dupa o saptamana, si am mai dormit pe patul de la el din camera incazuri de sanatate. se mai scoala noaptea uneori, l-am lasat, ca si-asa mi se parea ca nu lua in greutate. dar nu in fiecare noapte, si vaz ca acum incepe sa se scoale doar dimineata pe la 6, si apoi baga somn pana pe la 8-9. uraaa
si fetelor, cuvantul pe care cred ca il cautati este EDUCATIE. aste este de fapt. invata ca unele lucruri se fac sau nu se fac, unele spre binele lui, altele pentru binele celor din jur. ca mami nu vine la primul scancet, ca noaptea este pentru dormit, ca patul parinilor este al parintilor sau ce idei mai avem noi despre viata si familie (aici am dat exemple de idei de-ale mele, nu spun ca sunt alea bune pt. toata lumea)

va place romanul meu??

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Monica (doc),

De ce nu are voie morcov dom' inginer?
Cum vine ceaiul de morcov?

Si noi suntem la regim de cufureala, Mathias mai papa morcov+orez+carne si cereale fara gluten si fara lapte (Nestle, orez cu 3 fructe si orez cu roscove) preparate cu lapte fara lactoza.
Mai papa orez+branza vaci+glucoza, dar i-am scos-o de cateva zile, ca vreau sa vad exact cum e treaba cu lactoza.

Voi de la ce sunteti cufuriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Mai este un pic pana la miezul noptii, dar vreau si eu sa le urez LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Alexandru/Alexandra. Si in mod special pentru iubirea vietii mele, puiul meu scump si drag.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

fetelor, eu ma chinui cu el de cateva zile de cand suntem la regim pt. cufureala, orez fiert de mine nu vrea, mar copt nu-i place, morcov nu are voie. asa ca stam pe combinatii de mar oxidat la aer cu orez facut de mine si de-ala de la nestle ca de, are musiu gusturile lui. si ceai d ementa (izma mai precis) si Biotics. pot sa mai adaug ceva la meniu? (in afara de ceaiul de morcov, pe care o sa i-l fac maine) a, si sa nu uit pufuleti, cu ei a inceput sa constate ca are dinti si ce se face cu ei.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Monica , la noi merge bine banana , in astfel de cazuri. Eu ii dau banana numai cand e cufurita , ca altfel se constipa f. tare.I-as da in fiecare zi , ca oricum e singurul fruct care=l mananca , insa avem problema asta si mi-e frica sa nu-i fac rau.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani celor care poarta numele de Alexandr/Alexandra!

Vad ca tot vb de "dresaj" nici eu nu am puterea sa o fac,nu imi pot lasa puiul sa planga,dormitul in pat cu noi am rezolvat poate nu e bine dar....intai o adorm la san eu lungita langa ea apoi o pun in patutul ei fara problema,de leganat pe picioare sau in alt fel nu s-a pus vb vreodata.
Am citit si pogramul bb-ilor vostrii si vi-l spun si eu pe al Sofiucai:
-7-7.30lapte(san)
-9.30 iesit afara unde doarme o ora
-10.30-11 fructe cu fulgi de orez sau simple pe care le papa intodeauna afara
-14-14.30 legume cu sau fara carnita
-de pe la 14.30 imi doarme cam 1ora si jumatate
-18 de azi am inceput lactate azi a primit iaurtel cu piersica(facute de mine)si un bibe cu ceai
-18.30 iesit afara unde mai doarme o ora
-21.30 baita
-22 san si somn de voie.Orele mai fluctueaza dar cam astea sunt in general.Sa vedem acum cu venirea frigului ce program vom face mai ales ca vor fi si zile cu ploi cand nu vom iesi afara iar Fifiuc plange daca nu o scot,nu ne intelegem una cu cealalta.

Ieri am facut o mica intalnire de zuze la Ploiesti unde am vazut clopotei minunati micuta si nazdravana Antonia de Crista care merge tinuta de manute,frmuosul Mihaita de Aweya care stie sa faca PA cu manuta chiar nu imi venea sa cred cand am vazut,iar la plecare ne-am intalnit din intamplare cu bb C cel bonlavior.Poze nu avem ca eu una sincer am uitat sa fac, Sofiuca a dormit mai tot timpul.

Acum ma bag la somn noapte buna!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput