Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
Iriss merci mult!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

felicic76 spune:
iriss: parca ma vad pe mine in pielea prietenei tale..... bebe mare, suspecta de diabet, sper din tot sufletul sa nu impartasesc si ultima parte (nah, ca parca sunt o baba acum, cobesc) Poti sa-mi spui ce infectie a avut bebe si de la ce s-a intamplat? Parca vad ca ma pune si pe mine sa-mi fac si alte analize, eu aveam o ureaplasma, am tratat-o, dar nu stiu daca a trecut sau a revenit, mi-a zis sa-i dau pace....
(daca crezi ca sperii fetele trimite-mi PM si sa stii ca nu sunt slaba de inger
)
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
anca81 spune:
Muuh, medicul pediatru mi-a spus sa o spal cu ceai de musetel. Inainte o tamponam pe fata si la ochisori cu apa fiarta si racita sau ser fiziologic. In puii mei ca nu stiu ce sa mai cred, cred ca revin la metoda mea.
I-am dat jos cerceii, nu cred ca e totusi infectie, i s-a inrosit doar putin locul pentru ca a umblat ea cu manuta si s-a zgariat. Oricum o dau cu rivanol. Stomatita mi-a facut inca din spital, nu are bubite, doar e limba alba, putin incarcata. Sterilizez totul prin fierbere, nu am cumparat sterilizator ci fierb biberoane si restul chestiilor intr-o oala mare cu capac. Chiar nu e mare lucru, nu vad neaparat importanta unui sterilizator, mai ales ca nu sunt adepta microundelor.
Colici are sigur pentru ca se face ghem si se inroseste de durere. De mancat mananca foarte bine, ieri a papat 660 ml lapte. Nici eu nu fierb apa in care ii fac baie iar de scos copilul din spital - am folosit scoica de masina in care am pus o paturica sa-i tina coloana drepta. Eu am adus-o de la Cluj la Baia Mare, deci a fost un drum mai lung. Nu sunt adepta cosurilor sau a altor improvizatii in masina, mi se par extrem de periculoase.
Felicic, mai stii ceva de Moni?
Edit: atat de frumos doarme, ca un ingeras. Gata mi-a trecut si depresia si toate gandurile negre ![]()
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
babytza spune:
Hello mamici.
Am fost la spital, am pupat doua mamici fericite. Se simt foarte bine, erau tare vioaie amandoua. Va saluta si ele. 
Noi avem 35 saptamani azi. Suntem mai micut cu o saptamana. Are 2300g. Cu rinichii a zis sa nu imi fac griji ca sunt in limita normala.
Problema mare este cu arterele. Sunt mult peste limita si a zis ca ar fi extraordinar daca as face rost de PREGNIL. Are cineva posibilitatea sa ma ajute sa fac rost de el ? Oricum acum trebuie sa merg de 2 ori pe saptamana la monitorizare.
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
babytza ma bucur ca bb e bine

Pregnil nu stiu cum sa faci rost ca am inteles ca e ff greu de gasit.Poate daca dai un anunt pe forum sunt fete care mai au si te pot ajuta
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 iriss: parca ma vad pe mine in pielea prietenei tale..... bebe mare, suspecta de diabet, sper din tot sufletul sa nu impartasesc si ultima parte (nah, ca parca sunt o baba acum, cobesc) Poti sa-mi spui ce infectie a avut bebe si de la ce s-a intamplat? Parca vad ca ma pune si pe mine sa-mi fac si alte analize, eu aveam o ureaplasma, am tratat-o, dar nu stiu daca a trecut sau a revenit, mi-a zis sa-i dau pace.... (daca crezi ca sperii fetele trimite-mi PM si sa stii ca nu sunt slaba de inger 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
am crezut ca numai eu am pitici pe creier cum vad ceva cum ma gandesc sa nu aibe si bebelul meu,,azi am citit de un copil autist si ma gandeam numai la prostii,,,orice veste proasta ma influenteaza,,,offf
asa sa revenim la ale noastre,,bebe are o infectie la plamani pe care ea i-ar fi transmis-o dar inca nu se stia de la ce,,,se presupune ca ea ar fi avut o anexita mai veche netratata la timp,,si ma intreb eu acum cum naiba nu s-a vazut infectia ei la anelize??nu stiu ce sa mai cred
si gandeste pozitiv,ai sa vezi ca o sa fie bine la tine
37+andrei sebastianAMR 3 saptamani
babytza spune:
FELICITARI JOY !!!!! SA ITI TRAIASCA PRINTESICA !!!!!! MULTA SANATATE SI O BEBELINA MANCACIOASA !!!! 
Valentina
34 +
David
poze
Codruta27 spune:
Anna Sofia, Bine ai venit! Joy, recuperare rapida si laptic mult sa ai! Te asteptam cu poze!
Am vazut-o pe Maya, o dulce si o frumoasa!
Musette, eu in prima luna, cel putin, o sa folosesc apa fiarta. Miruna, de acord cu tine cu mediul steril (acum ceva vreme discutam despre clopotul de sticla) dar parca nici apa direct de pe tevile ruginite, nu imi vine sa folosesc.
Noi avem un nepotel de 4 lunite aproape, care a suferit de colici. Lui nu ii cedau durerile decat cu Baby Cal. Am inteles ca e 100% natural. Aaaaa, si el a fost hranit exclusiv cu formula, deci ceea ce mananca mama nu are asa o relevanta prea mare.
Pupici!
35+
Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Hello mamici. Am fost la spital, am pupat doua mamici fericite. Se simt foarte bine, erau tare vioaie amandoua. Va saluta si ele. ![]() Noi avem 35 saptamani azi. Suntem mai micut cu o saptamana. Are 2300g. Cu rinichii a zis sa nu imi fac griji ca sunt in limita normala. Problema mare este cu arterele. Sunt mult peste limita si a zis ca ar fi extraordinar daca as face rost de PREGNIL. Are cineva posibilitatea sa ma ajute sa fac rost de el ? Oricum acum trebuie sa merg de 2 ori pe saptamana la monitorizare. Valentina 34 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
am citit pe un alt forum ca multe fete au luat din maternitate de la Giulesti. Poate iei legatura cu cineva de acolo sau dai o fuga sa vezi daca mai gasesti.
si sanatate multa.
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
babytza spune:
Clau
multumesc mult . O sa ma interesez si la fete pe forumul vecin.
Valentina
34 +
David
poze