Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
felicic76 spune:
anca: daca nu-ti convine de doctor, schimba-l! Imposibil sa na gasesti un pediatru bun (referitor la musetel, doar aici imi dau cu parerea, stiu ca NU este recomandat)
Pupa ingerashul!
ieri am vorbit cu ea, nu stiu daca ai citit, era la Spit de boli infectioase, zicea ca vin o gramada de dri sa o vada, comisie peste comisie, nu se poate intra in vizita la ea, este mult mai strict decat la Caritas si astepta rezultatele analizelor. I-am zis sa-mi dea msg cand poate vb (chiar venise cineva la ea si a tb sa inchida telef). I-am transmis toate cele bune din partea tuturor.
babytza: la sub deschis la Nasterea unei stele, la Dr.Tutunaru, era cineva care ceda Pregnil sau mai bine initiaza tu un subiect, sigur gasesti asa 
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
am citit pe un alt forum ca multe fete au luat din maternitate de la Giulesti. Poate iei legatura cu cineva de acolo sau dai o fuga sa vezi daca mai gasesti. si sanatate multa. 37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin |
vorbeste cu Joy poate reuseste sa se intereseze ea in spital, parca ea este la Giulesti, nu?
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
alexa si mami spune:

joy, ce surpriza ne-ai facut, de fapt ana sofia este "vinovata":). sa fiti sanatosi, puiuta sa fie cuminte si mincacioasa si tie refacere rapida
anca, imi pare rau pt micile probleme. fetele deja te-au sfatuit f bine. si in cazul asta, eu cred ca pediatrul ar trebui sa vina la voi. ai scris povestea nasterii, fug sa citesc:)
ce dulcica e maia!!! 
babytza, felicitari pt rezultatele bune de la dr! era un subiect cu pregnylul, multe fete s-au ajutat sa-l gaseasca. la "parinti intreaba...."
alexa si
mami
Raluca83 spune:
Buna
Cum ai facut comanda la Bimbomarket? Direct in italia? Sau e vre-o firma la noi care aduce de la ei?

Raluca
33+
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p alina la ala care face poze 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
stiam eu, dar nu gasesc nici un post de'al ei :(
feli, multumim ca ne aduci vesti despre moni

azi ne-am facut antrenament de impins caruciorul, ne-am plimbat cu prietena mea care a nascut la inceputul lunii:)
alexa si
mami
alexa si mami spune:
gata, am gasit!
cit e de frumos!!! filmuletul cu "sughitel" e mortal:)))
alexa si
mami
ratonelu spune:
va pup si eu ..si vin sa dau raportul dupa o zi de chiul
ieri m-a mancat undeva...nu spun unde...sa dau cu aspiratorul juma de orA.....apoi toata ziua si toata nopatea m-am zvarcolit de durere de bazin si spate....
am in fiecare zi si noapte...dar parca nu ca ieri....
si mai stau si in lacul tei.....unde ieri a fost o nunta de tigani....

n-am nimic cu ei...dar rasuna in tot cartierul....si io parca aveam vreo 10boxe numa la mine in casa.
azi insa...sunt la brasov....ca de..si azi m-a mancat undva....ca soata are un training aici in brasov..si hopa si io,atarnache.
sa vedem unde ne cazam....poate in poiana....acum il astep sa iasa din training...si ii inspectez laptopu pana atunci![]()
felicitari proaspetelor mamici! sa va intoarceti cat mai repede acasa cu bebei sanatosi!
musette.....ce tare esti cu filmu ala....io nu ma uit niciodata ..la niciun film cu cea mai mica...crima ori suspans....
am citit tot ce-ati scris...dar n-am rjavascript:openWindow3('pop_new_smiles.asp')
Arata toata lista de emoticonurietinut decat subiectu care ma fascineaza cel mai tare:soacre.

ce bine ca...sunt prea proasta,tuta,saraca(in mare,asta e parerea ei)....si fara sange albastru ca sa vina ...mai mult decat la spital.....

![]()
![]()
![]()
ptiu,ce rau imi pare.
aaaaa....si ieri am schimbat si noi semnatura.
joi,4.09,ne vedem cu dom doftor...nu ne-a mai vazut de exact 2 luni...offffff...sper ca ,in afara de eco sa facem programarea si pt cezariana......ca daaaaa....si io sunttttt
ingrozita de nasterea naturala...dar,felicit fetele...care nu-s ca mine.
carla,36+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
CD27 spune:
Joy, Felicitari! Anna Soia bine ai venit

eu ma cam sperii acum, aveam acelsi DPN cu Joy
babytza feicitari pentru vestile bune de la monitorizare, sper sa gasesti pregnil
36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/