Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza uite ce am gasit http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=FIMMEPREG03 , poate dai un telef sa intrebi.

edit: si aci http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123524&whichpage=5

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

vad ca am facut schimb de locuri , cele care am avut probleme si credeam ca nastem prea devreme,ne-am linistit si bb asteapta cuminti, iar cele care nu aveau probleme si mai aveau de asteptat s-au trezit ca nasc

CD stai linistita ca nu trebuie sa patesti si tu la fel

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Iriss eu ca si felicic suntem la dr T.Te rog din suflet spune-mi cum a reusit prietena ta sa-l convinga de cezariana????Multa sanatate micutului!!!!Tu tot cu dr T nasti?

Felicic plang si eu si-l pun si pe sot daca e nevoie....luni nu ies din cabinet decat programata la cezariana sau cu promisiunea ferma ca asta imi va face!

Leny acu trimit.

Andree and ar fii super sa dai de dr Culcer am auzit ca e tare!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Merci mult musettepink

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Andreea, dar cum mai stai cu tensiunea? E atat de mare, mereu, daca deja va ganditi la cezariana? Cat o aveai atunci in spital? Acum cat este?

Eva cand m-am internat am avut 150/90, nu e enorm insa doctorul meu mi-a zis ca "vreau sa dorm si eu linistit noaptea". Mi-a facut toate analizele, sange, urina, etc si au iesit ok deocamdata. Am iesit din spital cu tensiune 120/60 adica ok, tinuta in frau de 2 pastile de Dopegyt pe zi. Insa de cateva zile a ajuns la 140-150/80 cu tot tratamentul si repaosul si a trebuit sa trec la 3 dopegyt/zi. Din ce am inteles exista riscul sa creasca foarte mult in timpul travaliului dar inca nu am o decizie definitiva de la dr ca va fi cezariana, vedem luni. La mine e sigur din cauza greutatii, am luat 20kg dar si aveam in plus dinainte.

Miruna m-am lamurit si eu intre timp, ma scuzati ca sunt ametita de la pastile .

Alina ma bucur sa te vad pe-aici.

Babytza ma bucur ca bebe e ok, daca aud la cineva de pregnyl te anunt.

Fetelor nici o veste de la Bitza? Parca ieri plecase la spital?

Ratonelu da-i un edit la mesajul tau si mai taie din "killeri" ca s-a labartit toata pagina. Si eu i-as lasa pt soacra-mea dar e greu de citit . Distractie placuta la munte!

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Eva cand m-am internat am avut 150/90, nu e enorm insa doctorul meu mi-a zis ca "vreau sa dorm si eu linistit noaptea". Mi-a facut toate analizele, sange, urina, etc si au iesit ok deocamdata. Am iesit din spital cu tensiune 120/60 adica ok, tinuta in frau de 2 pastile de Dopegyt pe zi. Insa de cateva zile a ajuns la 140-150/80 cu tot tratamentul si repaosul si a trebuit sa trec la 3 dopegyt/zi. Din ce am inteles exista riscul sa creasca foarte mult in timpul travaliului dar inca nu am o decizie definitiva de la dr ca va fi cezariana, vedem luni. La mine e sigur din cauza greutatii, am luat 20kg dar si aveam in plus dinainte.

Mie mi-a imprumutat Nausica (vecinica mea de bloc ) tensiometrul ei, e din acela de brat, digital, si mi-am luat tensiunea azi, era 13/8! Deci, merge!Dr mi-a zis ca toata cheia e sa o tin sub 14 pe sistolica, dar nu mi-a dat decat diazepam si relax, ca analizele sunt bune, nu am albumina si nu am pericol de preeclampsie. Acum, daca ramane sub 14 e foarte bine! Nu mi-a vb deloc de cezariana, am intrebat si a raspuns ca nu am niciun motiv!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, am vorbit cu Claudinna. Sunt bine amandoi! Mai stau un piculet in spital pentru ca bebe trebuie sa faca tratamentul complet de 7 zile cu Ampicilina. Claudia zicea ca bebe e bine, mananca bine, a inceput sa ia in greutate si ca de abia asteapta sa ajunga acasa (spera ca Duminica sa se intample lucrul asta).

Va saluta si va pupa pe toate, si felicita si ea proaspetele mamici!

35+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Oau, Joy, felicitari, sa fiti sanatoase si iubite amindoua!!!!

eu am fost in oras, da' nu cum m-am laudat la ikea si brico, ci mai pe linga casa, caci in mom in care am vazut ce coada era pe pod la Baneasa m-am razgindit brusc. asa ca.. ma duc miine dimineata! Numai bine ca n-am plecat ca a venit curierul de la Cord Blood cu kitul de recoltare, pt. ca i-am sunat luni si le-am zis ca io, data trecuta, nascui mai devreme, mult mai devreme de termenul lor de livrare si vreau kitu'. i-am speriat probabil cind au auzit de nastere la 26 de sapt si mi l-au trimis rpd, bravo lor, nu ma asteptam!
asaaa.. miruna mamica desteapta cu sfaturi pertinente si istete.
anca si toate fetele, subscriu la treaba cu spalatul in apa de robinet, asa am facut la amindoi - chiar si la bb de 1300 de gr - n-au patit nimic. In rest, sterilizam cu Avent cu aburi tot si am folosit apa fiarta si racita pt formula. acum n-o sa mai fac nici asta, daca n-am lapte, apa plata Dorna si pa! musetel NU, intretine candidoze si dezvolta mediu bacterian, a fost folosit o vreme in afectiuni ale pielii, cit si oftalmologice, pina s-a descoperit ca face mai mult rau. am vrut sa mai scriu o data asta, cind am citit - parca un post de la Eva - dar m-am luat cu altele. cu cerceii, anca, parerea mea este sa fii sigura ca sunt din aur, pt ca daca sunt nu se justifica infectia. oricum, nu e bine ca i-ai scos, gaura e proaspata si se poate inchide. e de preferat sa-i pui si sa ai grija sa-i cureti bine locul inflamat, ca sa nu trebuiasca sa-i faci gauri din nou. Poate ar fi bine sa cauti si un alt medic!
Dr. Culcer e geniala, am vazut ca vb despre ea!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Sa va zic si eu ceva. Nu stiu ce sa cred, ca fiecare doctor are cate o parere (eu merg la 2 doctori, cu unul nasc si pe celalalt il am la clinica unde am abonament): doctorita mea imi zice ca daca nasc mai devreme cu siguranta e natural ca lui bebe asa ii va fi cel mai bine; medicul cu care voi naste eu in schimb nu mi-a pomenit de aceasta procedura; eu am ales cezariana ca multe dintre fete, tot de frica unor complicatii in travaliu dar si pt ca sunt pur si simplu fricoasa, iar dom' doctor a zis o chestie ff interesanta "daca colul nu e cat de cat dilatat se amana operatia". Explicatia ar consta in faptul ca daca nu e colul pregatit (un pic dilatat) nu se vor elimina bine lohiile si alte produse din organism de dupa operatie. Asa ca sunt cazuri cand cezariana se poate amana.

Voi ce stiti: daca intri in faza de contractii inainte de data programata lam cezariana e obligatoriu sa nasti natural? Nu pot si in acest caz sa mai fac cezariana?

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99
anca, parerea mea este sa fii sigura ca sunt din aur, pt ca daca sunt nu se justifica infectia. oricum, nu e bine ca i-ai scos, gaura e proaspata si se poate inchide. e de preferat sa-i pui si sa ai grija sa-i cureti bine locul inflamat, ca sa nu trebuiasca sa-i faci gauri din nou. Poate ar fi bine sa cauti si un alt medic!
Dr. Culcer e geniala, am vazut ca vb despre ea!

31+

Nu neaparat! Eu port aur de 18 karate fara nicio problema! I-am facut cadou unei prietene o pereche de cercei de 18k si mi-a zis ca poate purta numai 24k, daca nu, face alergie! Cred ca depinde de organism! De asta zic mai bine sa ii scoata si gata! Poate e fetita mai sensibila!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

300 tu ma intrebai de contract, da e vorba despre contractul de asigurari de sanatate, trebuie facut altul daca ti-ai scimbat numele, se ia formular de la medicul de fam, se inregistreaza la casa sa asigurari si se duce la dr pentru parafat. Medicul meu e in concediu si am luat de la urgenta, imi scrisese numele vechi pe formular apoi a taiat si a pus noul nume, sper sa fie ok, oricum trebuie sa fac noul contract cat mai repede ca sa mi se deconteze concediul pe septembrie. sa te ocupi de schimbarea asta cat mai repede, bafta

nu stiu cum sa il conving pe bebe sa nu mai loveasca in col, doare rau, sper sa nu slabeasca balamalele la usa

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput