Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Iriss eu ca si felicic suntem la dr T.Te rog din suflet spune-mi cum a reusit prietena ta sa-l convinga de cezariana????Multa sanatate micutului!!!!Tu tot cu dr T nasti?

Felicic plang si eu si-l pun si pe sot daca e nevoie....luni nu ies din cabinet decat programata la cezariana sau cu promisiunea ferma ca asta imi va face!

Leny acu trimit.

Andree and ar fii super sa dai de dr Culcer am auzit ca e tare!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Offf, cred ca intru in depresie Acum am vazut ca i se infecteaza urechiusele de la cerceii astia nenorociti. Medicul mi-a recomandat sa o dau cu rivanol. Cred ca l-am sunat de 10 ori in 2 zile. Are si stomatita, niste bubite rosii pe fata, colici si acum si infectie la urechi. Chiar nu stiu ce sa mai fac, am super mare grija cum o spal si o curat, pe fata doar cu ceai de musetel, urechiusele si cercelusii le-am tot sters cu spirt. Oare unde gresesc?

Multumesc mult pentru sfaturi, chiar am avut mare grija ce mananc. Beau la greu ceai de chimen si anason, fructe si legume crude deloc (doar compot) si chestii fierte sau la gratar. Nimic care in mod normal ar putea sa o deranjeze. Am incercat si cu foehnul si cu ceva cald pe burtica. Doar daca o tin pe burta mea se mai linisteste dar nu intotdeauna, doar cand e super obosita de atata plans. Baby drink si Sab Simplex ii dau acum. Am auzit si de Bonnisan dar acum mai astept sa vad daca functioneaza ce-i dau.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Draga de tine .. si curaj

Tine-te bine ..si rezista ...bb are nevoie de tine .
Eu stiu ca la stomatita ..daca sunt bubite in gura ..nu poate minca mai nimic...si mai stiu ca se poate lua din apa..lapte...
MARE ATENTIE LA STERILIZAT ...eu foloseam sterilizator cu aburi..nu prea cred in solutii folosite pentru sterilizat.

Si mai cred ca de aia plinge ...ii e fomica ..si nu poate minca de la stomatita ...si nu de la COLICI...dar este doar parerea mea..
medicul ar trebui sa o vada..si sa iti spuna el mai precis.
Oricum ramin la ideea mea ca ..laptele de mama e cel mai bun tratament pentru un nou nascut...chiar daca ajungi sa il dai picatura cu picatura ..el este leacul cel mai bun...are anticorpii care o tin departe de probleme de sanatate.

Aaaa..si renunta la cercei ..are timp sa ii poarte...o infectie la bb e foarte periculoasa ..oricit de mica e !
Si despre ceaiul de musetel eu stiu ca nu se foloseste (cel putin eu nu l-am folosit niciodata la bb)...doar ser fiziologic ..pentru ochisori si urechi.

si putere sa trece-ti cu bine de probleme

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Felicitari Joy!!! Sa va traiasca puiuta sa fie frumoasa, sanatoasa si plina de noroc!!!

andreea_and e vorba de cum ii ducem in masina de la spital acasa. Si eu chiar il pun din salon in scaunul de masina ca stiu de la Alexei ca e mai comod plus ca e foarte putin de mers pana la masina.

anca eu stiu ca ceaiul de musetel poate provoca chiar el infectii intrucat este plin de impuritati ce raman de la infuzia plantei. De ce o speli pe fata cu musetel?

Inca ceva de ce ati spala copii cu apa fiarta? Sanii vostri sunt sterili cand ii puneti sa suga? Cand ii scoateti din spital si ii aduceti acasa ii transportati in tuneluri aseptice? Credeti ca personalul cu care vin in contact de cand se nasc si pana plecati spre casa sunt toti sterili? Fara suparare dar incercati sa ganditi rational si sa va faceti viata mai usoara.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

felicic76:te rog sa nu te sperii,,o sa fie bine ai sa vezi

andreea_and
:tinem pumnii pt luni

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

stai linistita ca nu ma sperii foarte tare, oricum cred ca sunt prima persoana din ultimile luni caruia Dr.T i-a spus clar cezariana daca bebe sta la termen (din cauza de bebe mare), asa ca acum pot sa-l aburesc mai usor, ii spun ca el mi-a zis
Eu sunt adepta nasterii naturale (cu epidurala) acum un singur lucru ma inspaimanta: nu vreau sa stau in travaliu ca apoi sa ajung la cezariana. Adica vreau sa-mi spuna clar (de fapt vreau garantii) : poti sa nasti natural 100% sau vedem, si atunci vreau cezariana. Asta-i spaima mea de acum, sa nu le experimentez pe amandoua

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

felicic76:te rog sa nu te sperii,,o sa fie bine ai sa vezi

andreea_and
:tinem pumnii pt luni

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

stai linistita ca nu ma sperii foarte tare, oricum cred ca sunt prima persoana din ultimile luni caruia Dr.T i-a spus clar cezariana daca bebe sta la termen (din cauza de bebe mare), asa ca acum pot sa-l aburesc mai usor, ii spun ca el mi-a zis
Eu sunt adepta nasterii naturale (cu epidurala) acum un singur lucru ma inspaimanta: nu vreau sa stau in travaliu ca apoi sa ajung la cezariana. Adica vreau sa-mi spuna clar (de fapt vreau garantii) : poti sa nasti natural 100% sau vedem, si atunci vreau cezariana. Asta-i spaima mea de acum, sa nu le experimentez pe amandoua

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Nu are cum sa iti dea niciun fel de garantie. In alta ordine de idei, in special la prima nastere este recomandat sa inceapa travaliul si apoi sa se faca cezariana. Nu sa te chinui si in final sa ajungi la cezariana dar sa ai inceput de travaliu.

Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Muuh mie unii mi-au zis de apa fiarta altii nu,intrebam si eu astea cu experienta,sincer eu nu am chef de oale insirate si carate prin casa...am urat mereu incalzitul apei pt baie dar am zis sa nu zic sa nu ziceti ca sunt denaturata

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

muuh: mi-a soptit mie o pasarica de curand ca un bebe incapatanat si-a pus barbia in piept si nu a vrut sa iasa dupa 32 ore de travaliu si atunci mamica a experimentat si epiziotomia si cezariana, de aia mi-e frica acum, de acolo stresul, ca la asta chiar nu ma gandisem si cum de ceea ce ti-e frica nu scapi mai bine nu ma mai gandesc...... nu cred ca am eu ghinionul asta, nu?
io o sa nasc rapid, usor, nici nu o sa recunosc travaliul

in alta ordine de idei, Maia este o cuminte, manaca si doarme, July asteapta laptele......

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

muuh: mi-a soptit mie o pasarica de curand ca un bebe incapatanat si-a pus barbia in piept si nu a vrut sa iasa dupa 32 ore de travaliu si atunci mamica a experimentat si epiziotomia si cezariana, de aia mi-e frica acum, de acolo stresul, ca la asta chiar nu ma gandisem si cum de ceea ce ti-e frica nu scapi mai bine nu ma mai gandesc...... nu cred ca am eu ghinionul asta, nu?
io o sa nasc rapid, usor, nici nu o sa recunosc travaliul

in alta ordine de idei, Maia este o cuminte, manaca si doarme, July asteapta laptele......

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

vai Felicic pe asta nu o auzisem si nici frica ei nu o aveam........acu o am

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Iriss eu ca si felicic suntem la dr T.Te rog din suflet spune-mi cum a reusit prietena ta sa-l convinga de cezariana????Multa sanatate micutului!!!!Tu tot cu dr T nasti?

Felicic plang si eu si-l pun si pe sot daca e nevoie....luni nu ies din cabinet decat programata la cezariana sau cu promisiunea ferma ca asta imi va face!

Leny acu trimit.

Andree and ar fii super sa dai de dr Culcer am auzit ca e tare!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

la 35 sapt avea bebe 3,200 si s-a speriat T atunci a zis ca are diabet ,,,si atunci au stabilit sa-i faca cezariana ca e prea mare (intre timp bebelul a stagnat nu stiu de ce si la 39 sapt cand a nascut a avut 3,400).
Cred ca T e destul de ok si poti sa vb cu el daca iti doresti tu sa-ti faca cezariana

Eu nu sunt la el, iar cu doctora mea am vb deschis si i-am zis ca vreau cezariana si v-am mai spus, mi-a zis sa-i duc o recomandare sa fim acoperiti
tin pumnii sa fie bine cand mergi la control

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Andree and eu abia astept sa nasc si daca vrea saptamana viitoare e super(el sau dr)!!!!!!!tu faci cezariana?Eu zic la scosul din spital ca in masina sa pui fertita in cosul auto pt ca nu se stie ce frane pune tati si e bine ca ea sa fie protejata in cos decat la tine in brate!

Fetelor ca tot intrebati de alaptat, vedeti ca pe adresa de mail comuna,Simodina a trimis 2 carticele de dr Ana Culcer fff interesante.Poate le-ati vazut dar am zis sa va mai amintesc de ele sa le studiati!

Si eu de-abia astept insa mi-e si frica in acelasi timp. Teoretic luni aflu cum si cand nasc dar cat am fost in spital doctorul m-a tot avertizat ca el nu crede ca nasc natural, data fiind tensiunea crescuta si bebelina mare. Si el e adeptul nasterii naturale, asa ca daca el sugereaza cezariana inseamna ca asa trebuie. Nici eu nu vreau sa risc, desi am fost convinsa toata sarcina ca voi naste natural, asta e, sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase si noi si mai ales bebeii. Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.

Multumim de sfat, mi se pare ca dr Culcer e neonatolog la Municipal unde nasc eu, , poate am noroc sa o intalnesc pe acolo.

37+ cu Mina Alexandra

AMR 16 zile
Poze

Andreea, dar cum mai stai cu tensiunea? E atat de mare, mereu, daca deja va ganditi la cezariana? Cat o aveai atunci in spital? Acum cat este?

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput