Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Ufff Gratzi te cred a e nashpa. Pana la 1 an cand papa si ei ca noi (aproximativ) e jale.Nu apuci sa termini supa...sa i'o dai, sa o culci ca tre' sa speli 'ustensilele' sa te apuci de piureuri. Bine ca ai zis de oua. Ii dadeam 2 pe sapt, si am inteles azi de la o mamika ca se da doar o data. Plus ca tre' sa ma asigur ca nu e uitat prin cuibar. ![]() p.s. fericita si Ozi cu supici yammyy si dietetice pe deasupra...si zilnice. fataPS azi i'am dat vita pt prima data. De la magazin bineinteles . I'a placut se pare.Io carnica o fac cu tot cu legume la blender.Nu am masi de tocat. Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
si eu ma simt depasita de multe ori...cand dracu sa mai spal tot dupa ce=-i dau de mancare ca vrea ori la somn ori afara ori sa ma joc cu el nici cum sa stea singurel...si eu tot am noroc..ca la amiaza numai borcanel serveste domnu ca nu -i plac nicicum legumele in ce le fac in casa..si nu-s eu de vina ca o facut si mama si bunica,nici o sansa...oare de ce??de la hipp imi mananca dar numai daca au carnita,fara nici sa nu auda...doar morcov cu mar..
acum l-am adormit si m-am apucat sa-i spal jucariile,bavetiti,biberoane...pus haine la spalat...sotu vrea si el atentie...MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
miki_baby spune:
DA, Moni, sustine-ti sotul asa cum stii tu mai bine!!:)) Sunt sigura ca e baiat destept si in curand isi va reveni din impasul acesta!
Shose, te-am prins!:)) Tu si sotul tau sunteti dansatori profesionisti?
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
jelimoni spune:
ma bucur ca va place rochia!!
grati...usa e defapt dulapul...nu se potriveste deloc cu biblioteca da nu m-o lastat taica-meo nici cum s-o schimb...![]()
shose il sustin...chiar nu l-am certat deloc ca l-am inteles...da tot am fost suparata ca m-o lasat singura..trece...asa ma bucur cand il vad cu robi,cand vine acasa e pur si simplu inebunit!!parca la inceput nu era chiar asa....paote ii era mai frica cum era mai mititel...da acum..cateodata imi vine sa rad de el de cum se prosteste de nu mai stiu care-i copilul
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Shose spune:
Miki
fata. M'ai prins...ne sustzinem la greu...dar fara legatura cu dansul. Am fi vrut noi.
Cum merge parul cu produsele alea noi? Abia astept sa zici ca e ...wow.
si Saratzica
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Shose Miki fata. M'ai prins...ne sustzinem la greu...dar fara legatura cu dansul. Am fi vrut noi.![]() Cum merge parul cu produsele alea noi? Abia astept sa zici ca e ...wow. si SaratzicaShose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
shose ceva poze noi nimic??zgarcit-o!!!!
lala20?unde umblii??
stoisoro uitat de noi...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
madalina28 spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Multumim de urari! Lulua ![]() SI acum un mesaj pt puiul meu: Puiul lui mami, La multi ani! Nu pot sa imi imaginez cand si cum au trecut aceste 8 luni. in lunile acestea am ras cat n-am ras in toata viata mea si m-am jucat cum nu m-am jucat cred nici cat am fost copil Puiul meu drag, mamica ta te iubeste enorm. Esti sufletul ei scump. Iti iubeste ochisorii tai frumosi si albastri si verzi si cenusii si gropita din obrajorul stang care e mai pronuntata decat cea din dreptul si gropita micuta pe care o faci chiar in coltul stang al guritei si sprancenutele care se ridica a mirare si nasucul tau butonel ridicat in sus cu narile triunghiulare si gurita ta bobocel care e toata numai un zambet si un ras si perisorul moale de pe capsor si pufuletul care iti acopera tot trupusorul si manutele cu gropite si talpitele tale dulci si tot ce esti tu. A meritat sa te asteptam atat de mult si sa ne zbatem atata pentru tine, nu stiu cum am trait inainte sa te am. Azi ma jucam cu tine si te tineam de manute sa pasesti si ti-am simtit pulsul la manuta stanga, nu pot descrie ce sentiment am avut. Doamne Dumnezeule, ai grija de puiul meu, vegheaza-l Doamne si tine-l sanatos! Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ce frumos ai scris,poate sunt eu mai bleaga dar mi-au dat lacrimile!
La multi ani Pupi!
La multi ani Lulua!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Shose spune:
JMoni promit sa uploadez zilele astea. Lenesha sunt!!!
Mada nu esti bleaga....a scris frmos frumos mamicka Angika.
Ti'am vazut pozele. Sunteti frumoase amandoua...una pufosica si una secsi.
si misto vacantza atzi tras.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
gattasalvaje spune:
Salutare !
Angi , m-ai emotionat profund cu mesajul pentru Pupi al tau...cum a zis si Stancutza , cred ca toate simtim la fel pentru puiutii nostri , numai ca nu ne ies asa de bine cuvintele din gura (sau din taste
). Sa-ti traiasca Pupiliciul , sa creasca mare si sanatos !

La multi ani si printesei Lulua...

Nour , pe unde esti...eu vreau poze cu frumusetea !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
grati.ela spune:
Shose ma bucur ca-ti plac copilasii mei!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miki_baby spune:
| citat din mesajul lui Shose Miki fata. M'ai prins...ne sustzinem la greu...dar fara legatura cu dansul. Am fi vrut noi.![]() Cum merge parul cu produsele alea noi? Abia astept sa zici ca e ...wow. si SaratzicaShose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Imi plac mult produsele! Eu nu aveam probleme serioase cu parul, le-am cumaparat ca miroseau frumos:)). Acum nu mai sunt suparata ca am dat atatia bani pe ele...mi-au intrat altii in cont:)). Si eu tot gama galbena o am:)

Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

. I'a placut se pare.