Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am uitat sa pun culori si scris mareeee

am pus si poze cu rochia...astept pareri

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Salut,
N-am mai postat de mult dar citim tot din umbra, felicitari bebelacilor cu dintzoci!
Sunt cam varza, daca se deschide lista cu “depresate” ma puteti trece si pe mine... nu am chef de nimic, ma simt obosita, imi cade parul ca la balamuc... si ca sa fiu in tema cu nuntile, botezurile... duminica trecuta am fost la botez, sambata mergem la nunta... care nunta mai e si la howard johnson... fitza de fitza. Nici nu stim cati bani sa bagam la plic...

La noi inca nu se arata dintii, desi miercuri vom implini 8 luni.
In picioare nu ne ridicaram pana acum dar ne foim din ce in ce mai tare.
Tot discutati capitolul trecut despre mese: de 2 seri, astazi a 3°, Stefan nu mai vrea lapte la 22.00 si nu inteleg de ce... Peste zi mananca foarte bine, adica:
7.30 – 150 ml lapte
10.30 – 200 gr piure fructe cu branza de vaci
14.30 – 300 gr piure legume cu carnita
18.30 – 200 gr iaurt cu piure fructe

Nu e prea putin lapte? Cum sa-l fac sa bea mai mult? Sa reduc cantitatile de mancare de peste zi? E prea multa hrana solida? Desi nu il fortez, ii dau cata vreme deschide gurita la lingurita... oricum daca nu mai vrea tine mancarea in gura, deci nu prea am cum sa-l fortez.

Fetele la care a dat roade dresajul pentru somn, pls heeeelp!
De aprox 2 luni, seara am reusit sa-l obisnuiesc sa adoarma singurel in patutz si fara ca sa planga deloc, doar se foieste 5 minute si gata somnul. Noaptea se mai trezeste de 1-2 ori pentru apa, atunci cand era f cald. La noi e mare performanta treaba asta pentru ca ne-am leganat de m-a luat naiba pana la 6 luni si cand n-am mai putut de spate am incercat dresajul.
Problema e la somnul de ziua, domnul adormea in brate sau cand m-a lasat spinarea, pe perna pe picioare... treaba e ca acum se ridica singurel in fund de pe perna... deci somn, ciuciu! Asa ca de ieri, am incercat dresajul de zi, dar adoarme numai rupt de oboseala si se da peste cap tot programul... ieri a adormit singur, fara plans, doar maraiala, dupa ce s-a foit vreo 10 minute si nedormit fiind de 3,5h. Si a dormit 45 minute!
Azi, tot dupa 3,5h, a adormit in aceleasi conditii 1h...

Voi cum i-ati obisnuit la somn singuri ziua? Dati-mi si mie un pont, ceva... Mi se pare tare greu si cu depresia mea... nu am nervi sa-l las sa planga dar nici sa-l adorm cand vad cum se ridica in fund.... apoi ma enerveaza si ca se strica programul meselor, caci daca e nedormit nici de mancat nu mananca k lumea... Mi se pare ca e cerc vicios...Pls, help!

PS: daca ma intreaba cineva, pe cuvant ca nu stiu cum am ajuns sa il adorm leganat dar neaparat trebuie sa scap!!!

Mergi la inceput

ah si linku binenteles http://good-times.webshots.com/album/565690065tWeDoH

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ufff Gratzi te cred a e nashpa. Pana la 1 an cand papa si ei ca noi (aproximativ) e jale.Nu apuci sa termini supa...sa i'o dai, sa o culci ca tre' sa speli 'ustensilele' sa te apuci de piureuri.
Bine ca ai zis de oua. Ii dadeam 2 pe sapt, si am inteles azi de la o mamika ca se da doar o data. Plus ca tre' sa ma asigur ca nu e uitat prin cuibar.
p.s. fericita si Ozi cu supici yammyy si dietetice pe deasupra...si zilnice. fata

PS azi i'am dat vita pt prima data. De la magazin bineinteles. I'a placut se pare.
Io carnica o fac cu tot cu legume la blender.Nu am masi de tocat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

cati stai linistita ca o sa fie bine!!iar de overweight..mie nu mi so parut!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Moni, e dementiala rochia!! Esti suuper sexy!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Wooow JMonisecsi...rau. Imi place din fatza iar din spate . Sa o porti sanatoasa si sa va distrati.
Cat despre tati, sustine'l , ca are nevoie. Sa isi revina cat mai rpd pe plan financiar.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Moni, rochia este foarte frumoasa, manechinul de asemenea, imi place si usa si biblioteca...aaaa!!! si mercedesul bebeului

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Vazut poze de Gratzi. Imi plce Tdoras asa fericit la buni in bratze si tati cu copii.
N'ai treaba cu Tudoras...e numai un zambet.Iar de Ozi sa mai zic ca e frumoasa???Io ma topesc dupa ea...cum vad o postare de'a ta, mi vine in minte imaginea ei.pup'o din patea mea.

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput