Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina28 spune:
Am reusit sa termin de citit un cap si jumatate restant.
Shose multumim,da secsi nu ma simt,daca nu eram cu Fifiuc in brate ma lua vantu
,si vacanta ar fi fost mult mai frumoasa daca era si sotul cu noi dar nu a putut pleca de la serv.
Jelimoni frumoasa rochie,frumos modelul.
Am vazut poze trucate(super chiar ma gandeam ca o tii cu o ata de undeva de sus
cap sec ce sunt),cu noile "motoare" achizitionate pisoi si intr-un cuvant copii superbi.
Angi stii am vazut la tine la semnatura ca sustii reproducerea asistata,eu ar fi trebuit sa fiu printre primele zuze care trebuia sa fac asta,dar o fac acum,petitia am semnat-o de mult,dar sigur voi avea nevoie de inca un FIV(sper sa fie doar unul) pt bb 2(sau 2 si 3 odata
) si sincer mi-ar place ca statul sa suporte si el din costuri.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
madalina28 spune:
Am uitat Stancutza felicitari pt "dintocul" Sofiucai,eu de fiecare data cand apare ceva nou in comportamentul Fifiucai mele(rostogolit,mers de-a busilea,zis mama,baba,etc)ma simt ca in cls I si imi sun sotul sa-i povestesc ce nazdravanii a mai facut.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
gattasalvaje spune:
Grati , am vazut si eu pozele de la bunica de la Brasov. Ce sa zic...pe Tudorash pur si simplu il ador
! Este numai zambet mai mereu si are o fatza poznasha rau. De Ozi , ce sa mai vorbesc ...o zana ! Mai fa mami un bebe ca prea frumosi copii va ies .
Mi-a placut si ideea cu suportul de baie pe post de scaun de masa
.Mie nu mi-a dat prin cap...m-am carat cu scaunul de masa la Campulug.
Cat mai stati la Brasov ? Venim si noi sapt. viitoare si poate o punem de o intalneala , ce zici?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
Astazi Sara mi-a facut cea mai mare bucurie...a zis "mama"...o lasasem singurica in patutz sa ma duc sa-i pregatesc papa si bineinteles ca nu i-a convenit si s-a pus pe miorlait. Cand am intrat din nou in camera si m-a vazut , s-a luminat la fatza , a zambit la mine si a inceput "ma-ma-ma-ma " . M-am inmuiat toata , am luat-o in brate si m-a bufnit plansul. Pana acum n-a silabisit deloc "ma-ma" , dar azi cand a facut-o , am simtit ca a fost clar cu adresa.De cand a povestit Lala D ca face exercitii cu Andrei in oglinda "eu - mama , tu-bebe " , am inceput si eu sa fac la fel si cred ca s-a lipit ceva de galushca mea.
Eu sper ca macar la capitolul vorbire sa semene cu mine , ca eu am fost extraordinar de precoce ...la 8 luni am inceput sa-i strig pe cei din casa pe nume : Babi (Vali) , Dan , Lala ( Laura ) , la 11 luni spuneam propozitii gen " tata , hai a masa ! " , iar la un an si sapte luni imi turuia gura de ii innebuneam pe ai mei , stiam cateva poezioare si spuneam perfect litera "r" . Singurele cuvinte care nu-mi ieseau erau "bigudiuri" si "sfecla" insa repetam dupa maica-mea "teleenciclopedia" si "Iosif Visarionovici Stalin"
Ai mei ma vedeau deja un geniu...dar mi-am revenit pe parcurs ![]()
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Helloooou !Mai e cineva pe-aici ?
Cred ca am ramas sa vorbesc singura...ma bag si eu la nanic .
Noapte buna !
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
NataliaS spune:
Huhurezul sef la apel!
Pupi cel frumos ca mama care ne emotioneaza pe toate si Lulua carliontata a carei mama ne tine in suspans 

Ven - sa stapanitzi sanatosi mashinocul!!! ptiu sa te pup tot, ce mocutza fericita ai! Ma bucur ca i-a placut vita.
Honey - nu i-ai zis vreo doua la Dl Doctor??? de ce puii mei s-or fi facut astia medici???marele meu semn de intrebare...
Jelimoni - super siecsi mama! sa va distrati bine, uita de probleme si incercati sa va simtiti bine.
fata si sustine moralul sotului ca ei sunt mai picati decat noi de regula...
Gya - Stefanitza mea la 5 -6 luni statea in apa la mare de se plictisea...intr-o zi mi-a adormit in colac![]()
Grati - super frumosi copilasii tai...nu ca nu stiai deja
Chiar ca are Dudu o fatzuca de poznas...
Lala - asa patzesc si eu mai nou...Ana doarme la pranz, iar eu stau si ma chinui zadarnic sa o adorm pe mandra asta ...o pun jos, o linistesc , ma intind si in secunda 2 e in picioare, chiar daca i se preling ochii pe fata de somn![]()
, azi am lasat-o sa urle sa vedem cat poate...si-a putut pana m-am plictisit eu sa o aud ca tzipa cu sughituri (dresajul nu-i pt mine !!! definitely)...iar dimineata, face ca Andrei, daca nu e bagata in seama, tzipa pana trezeste toata casa, se joaca 10-15 min, apoi se culca linistita ca si-a facut targetul![]()
Sa va zic ce fac fetele mele...?...concurs de chiuituri, sa vada care tzipa mai tare...Stefania of course e mai tare, dar nici cu Ana nu mi-e rusine![]()
![]()
Mai fetelor, eu sunt ingrjorata cu cat mananca fata asta a mea...de fapt ma ingrijoreaza ca nu stiu cat suge...fff putin, ca timp; solide baga cam 300-400g, iar lapte...suge bine cam de 3 ori/zi...dar n-am idee cat inghite...sotzul ma tot ia la misto, ca-mi fac griji degeaba, ca arata bine, e vioaie, "fuge" in 4 labe toata ziua prin casa...e adevarat; dar tot nu-s linistita - ufff eterna problema pe care am avut-o si cu Ana...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Aaaaa si am uitat sa zic Noapte buna!...nu ca n-ati dormi deja toate![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
gabrittza spune:
eu nu dorm![]()
abia acu incerc sa ma bag im pat
noapte buna..
aaaa moni suuuper rochia!

pt toate zuzele!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
LaLa_20 spune:

LUCA GABRIEL 

RAZVAN GABRIEL

TUDOR GABRIEL

DARIA MARIA

ANTONIA IZABELA

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
Neata! Cafea?suc?tigari?
Care mai doriti care mai poftiti?
Am vazut ca m-ati pierdut aseara,eram aici va citeam,dar eram ocupata sa vad daca rezist si da anuntam 
prima noapte a lui Bibi dormita in patutul ei in camera ei(fara mami)!!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta