Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sim ce idee super ai avut,uite cred ca am sa fac si eu asa ceva pt Vladut.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Stau putin cu griji pentru ca azi Vladut a stat la sora mea si tocmai ce m-a sunat sa-mi spuna ca nepotelul are febra si a inceput sa stranute.Sper sa nu avem probleme mai ales ca duminica plecam in Antalya

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui luy

Daca doriti sa ne (re)vedeti

Frumos mai vorbeste ea acolo!
numa' a mea nu vrea sa zica "ma-ma" de nici o culoare

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, nici Lisa nu zice "mama" din proprie initiativa. Daca ii spune sotul sa zica "mama", atunci zice. Dar nu ma striga cu "mama" sau alte derivative. Cred ca acum inca absoarbe, ca vorbeste mai mult bebeluseasca ce pt mine nu prea are sens.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , dulcetelor si papanasilor care au implinit anisorul in perioada asta! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti tot ce va doriti.
Parintilor sa fie fericiti si sa se bucure de minunile lor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy,pupam ochioasa Maria,scumpica foc.
Sim ,frumos album, felicitari mamico.Felicitari si lui Stefan pentru mersul biped...vrea voinicul sa intre cum trebuie in gradinita...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, multa sanatate baiatului. Cred ca e destul de grav daca a primit si antibiotic. Andrei a avut 2 otite, una cu antibiotic, una a mers fara. Si nu te necaji de gradi si boli, din pacate cam asta e situatia cel putin un an.

Multumesc. Nu stiu cat de grav e, dar probabil nu vor sa riste nimic, avand in vedere ca merge in colectivitate.
Stiu ca asa e primul an, cu boli dese. Dar sper sa treaca repede bolile astea, ca saracul nici nu mai prea mananca.
Intoarcem pupicii si multumim de incurajari.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Vad ca a inceput febra pregatirilor pentru mot,la noi nici nu prea stie lumea de obiceiul asta,vad ca nasa fetei n-a zis nimic cand ne-am intalnit...sunt cam dezamagita de ei(nasi)

Yaia multa sanatate lui Tudor!

De ce? Poate chiar nu stie de obiceiul asta. Sau poate stie si face o surpriza...oricum, ce te opreste sa abordezi tu subiectul? "Nasa, stii, fata...1 an...petrecere...am citit ca se face asa...nici eu nu stiu prea bine, dar mi-ar placea sa..."

Multumim de urare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Yaia sincer imi pare rau ca are otita...trebuie tratata bine ca da surditate.

Multumim. Tratam, tratam, cu antibiotic prescris de medic!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
Oricum, experienta din seara asta mi-a aratat ca Stefan se comporta f bine cu alti copii, stie sa se joace cu cineva, imparte jucariile fara tipete. Deci e apt de gradi

Asa sunt toti INAINTE de gradi, impart tot ce au, nu isi smulg jucariile, nu se bat. Dupa vreo 2-3 saptamani la gradi, sa vezi ce nu mai imparte nimic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!
Intr-un final sunt si eu la zi cu cititul#8230; am avut noroc ca si pe aici a batut un vant de concediu si nu prea ati scris foarte mult. Noi ne-am intors duminica in Bucuresti dupa 3 saptamani de peregrinari prin tara. Robert a suportat foarte bine toate drumurile si toate schimbarile la care l-am supus. Am fost la rasnov, apoi spre moldova la diverse rude si in final ne-am oprit in suceava, de unde ne-am intors duminica. Toate ar fi fost si mai bine, daca luni nu s-ar fi trezit cu febra
Cecilia ca ne-ai simtit lipsa.
Cine doreste sa ne vada sa pofteasca aici: http://www.flickr.com/photos/24773408@N05/?saved=1

Va pupam

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

Mergi la inceput