Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 9

Yaia spune:
Mad, poza aia 'deabia trezit' e super haioasa!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

alehiam spune:
stiuuu, cand l-am vazut cat de zburlici s-a trezit nu am rezistat sa nu il pozez ... noroc ca am mai avut spatiu pe aparat
multumesc de vizionare Yaia.
gata si pauza... s-a coborat din pat si vrea si el la calc ..
asa ca iar bag la hibernare calculatorul.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greyeras Astazi dau si eu de baut , facem 3 ani de la casatorie. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
la multi ani fericiti!
emma

greyeras spune:
Multumesc mult Aeperju!
Mad bine ati revenit, vad ca Robert a luat-o in picioruse si se tine chiar bine.
Aseara nu am mai sarbatorit nimic, ramane pt week-end, tati nu s-a simtit deloc bine, iar fata a fost o mare plangacioasa din cauza de dinte nr 3 care iese sus si se simte cand pun mana. A trebuit sa dorm cu ea in brate, daca o lasam jos urla. Pana la urma am pus-o pe pieptul meu asa cum dormea cand era micuta si a dormit linistita. Imi pare rau sa vad ca sufera asa rau la fiecare dintisor, avem de tras. Ieri isi scrasnea si dintisorii. E si foarte agitata si nervoasa, ieri a trebuit sa plec din parculet ca se uita toata lumea la noi, a inceput sa urle fara motiv. De la un timp daca nu o las sa faca ce vrea ea se da cu fundul de pamant si urla..............
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
Ma duc sa o imbrac sa iesim afara ca daca ma vede la calc nu mai scap de ea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Ramonaiani, nici Lisa nu zice "mama" din proprie initiativa. Daca ii spune sotul sa zica "mama", atunci zice. Dar nu ma striga cu "mama" sau alte derivative. Cred ca acum inca absoarbe, ca vorbeste mai mult bebeluseasca ce pt mine nu prea are sens. |
A mea vorbeste mult, da' nu pricep nimic din ce zice (bebeluseasca adica). Am observat ca tu vorbesti cu Lisa engleza. La noi se vorbeste romana in casa, aude germana la televizor si pe strada, si mai avem si-o prietena chinezoaica cu care vorbim engleza. Datorita acestul talmes-balmes de limbi, copiii ajung sa vorbeasca mai tarziu, si de regula iau cel mai scurt cuvant care denumeste un obiect din cele 3 limbi (stiu asta de la o alta mamica - la 2 ani fata nu formula inca cuvinte).
Am intrat pe forum la Povestea obtinerii sarcinii. Mi-a placut cat de frumos vorbeai acolo, si ce cuvinte de sa te unga pe suflet foloseai

dulcetzica Eliza (06.09.07)

bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
Bobo. Bernix si Degetzica va multumesc pentru urari si le intorc tuturor sarbatoritilor din zilele cand s-au rasfatat la mare, pe litoralul bulgaresc: Mario - Alexandru de mami betty78, Iarina Andreea de mami mrl_dumitriu, Miruna Ioana de mami Lia_B, Olivia Ioana de mami Alinkav,Cristian Nicolae de mami Afibebe, Yannisa Milena de mami Marunzika, Maria-Teodora de mami Luy, Stefan de mami Sim_Stoian, Teodora de mami Irina.c,Andra Maria, de mami alina.clau,
Vera Helena, de mami mishuta.
Sa fiti sanantosi si norocosi, sa cresteti frumos si sa va bucurati parintii in fiecare zi cu zambetele voastre!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

kriss79 spune:
LA MULTI ANISORI ALEXANDRU!!
LA MAI MULTE LUNITE Gabriel, Hannah Patricia, Eliza, Angelik Melany!!
Mad, f frumoase pozele! Sa va fie de bine concediul!
sim, felcitari micutul biped!
Yaya, sanatate multa lui Tudorel!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina

bernix spune:
Noi suntem de ieri la Alexandria de ieri, dupa un drum greu si lung cu o Degetzica maraita rau. Vom ramane aici pana sapt viitoare, cand vom declara incheiata cea mai frumoas vara din viata noastra, pentru in trei.
Suntem cu totii sanatosi dupa o enterita nenorocita care i-a terminat pe Bobo si pe copil de-am crezut ca nu mai plecam la mare. Se pare ca umbla un virus urat ca am mai auzit de copilasi cu scaune apoase si vomat tot ce aveau in burtica.

bernix spune:
va pup pe toate si va las, ca sunt in vizita si tre' sa socializez si cu gazdele. (In orasul asta nu-i nici un internet cafe si Bobo avea urgenta nevoie din motive de serviciu).
Mi-e tare dor de voi!
Abia astept sa semnez din nou condica pe forum!