Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 7

papanash spune:
Sim, picii imita foarte bine ce vad in jurul lor si Stef s-a ambitionat sa mearga si el ca si pretena mai mare. De-acum tine neaparat sa impresioneze fetele
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Roxana_G spune:
Sim,felicitari ca ai biruit copiii, esti pregatita pentru bb2. Si felicitari bipedului!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

sim_stoian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Sim, m-au emotionat rau pozele tale... Doamne, gagalicea aia mica este acum ditamai voinicul ! Mi-am adus aminte de zilele de spital, cum am venit cu Maria la voi in salon pentru baita de seara. Si cum ii lua asistenta ca pe niste pisoi si-i baga cu capul in chiuveta .... Superb montajul, felicitari ! Nu stiu cat de mult o sa-l aprecieze Stefan, poate doar mai tarziu, cand va fi la randul lui tata. Insa cu siguranta pentru voi, parintii lui, albumul cu aceste poze va fi o comoara nepretuita. ![]() |
Imi aduc si eu aminte de zilele din spital, cand mi l-au adus in salon si mi l-au lasat si ma uitam la el si ma gandeam: si eu ce sa fac cu tine?

Jurnal de calatorii

papanash spune:
La mine-n cartier e nebunie mare de artificii si petarde, am inchis toate geamurile si tot e galagie mare. ma bag langa Ghighi sa nu se trezeasca.
am uitat sa va zic ce am descoperit azi pe telefon. un film din 1 februarie, Ghighi avea 4 luni fara o zi si era in perioada cand canta la biberon, se intrerupea din supt si gangurea. E mortal, maine incerc sa-l pun pe calculator. Din pacate nu prea mai vorbeste, mama n-a mai zis de mult si tata doar de cateva ori pe zi. E in perioada de acumulare oare ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

sim_stoian spune:
Rox, fata are doar cu juma de an mai mult ca Stefan, dar stii ce mi-a placut? I-am pus o perna in patut, am pus-o si pe ea si i-am zis: hai la nani. Stii ce a facut? S-a asezat cu capul pe perna si a adormit . Pai cred ca Stefan n-o sa faca niciodata asa
. Si zici ca as fi pregatita de bb2? Cred ca totusi mai astept vreo 2 ani asa
Luy crezi ca apuci sa iesi pe usa fara sa planga dupa tine? Oricum, experienta din seara asta mi-a aratat ca Stefan se comporta f bine cu alti copii, stie sa se joace cu cineva, imparte jucariile fara tipete. Deci e apt de gradi
Jurnal de calatorii

sim_stoian spune:
Papanash, si la noi tocmai a explodat o petarda de am sarit io de pe scaun. Am verificat copiii, dar sunt OK. Am inchis toate geamurile, insa mor de cald. Offff!
Jurnal de calatorii

Roxali spune:
Sim felicitari ptr biped...cred ca deja ti-a facut curatenie in casa
Mie imi e frica de obiectele mici ...am si inceput sa pun inchizatori ptr sertare.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

gabitz78 spune:
sim -super montajul...si protagonistul!
bravo steaua!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

papanash spune:
aici s-au potolit petardistii.
fetele, va zic noapte buna, ma bag la , ne mai auzim
va urez o noapte neasteptat de placuta !
filme Ghighi

moldoveanca spune:
Multumim de aprecieri tuturor.Melania si noi suntem la faza de cocosat mami si tati cred ca mai e mult pan merge dar nu ne grabim.Mai avem cateva zile si plecam in concediu.Yuhuuu
teo