Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, picii imita foarte bine ce vad in jurul lor si Stef s-a ambitionat sa mearga si el ca si pretena mai mare. De-acum tine neaparat sa impresioneze fetele

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim,felicitari ca ai biruit copiii, esti pregatita pentru bb2. Si felicitari bipedului!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Sim, m-au emotionat rau pozele tale... Doamne, gagalicea aia mica este acum ditamai voinicul ! Mi-am adus aminte de zilele de spital, cum am venit cu Maria la voi in salon pentru baita de seara. Si cum ii lua asistenta ca pe niste pisoi si-i baga cu capul in chiuveta ....
Superb montajul, felicitari ! Nu stiu cat de mult o sa-l aprecieze Stefan, poate doar mai tarziu, cand va fi la randul lui tata. Insa cu siguranta pentru voi, parintii lui, albumul cu aceste poze va fi o comoara nepretuita.

Imi aduc si eu aminte de zilele din spital, cand mi l-au adus in salon si mi l-au lasat si ma uitam la el si ma gandeam: si eu ce sa fac cu tine? Traditia spalatului in chiuveta am continuat-o si eu acasa in prima luna, cat mai incapea. Eu tin minte cand am venit la tine in salon si abia ma taraiam, eram curioasa ce faceti si cum e Maria

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

La mine-n cartier e nebunie mare de artificii si petarde, am inchis toate geamurile si tot e galagie mare. ma bag langa Ghighi sa nu se trezeasca.
am uitat sa va zic ce am descoperit azi pe telefon. un film din 1 februarie, Ghighi avea 4 luni fara o zi si era in perioada cand canta la biberon, se intrerupea din supt si gangurea. E mortal, maine incerc sa-l pun pe calculator. Din pacate nu prea mai vorbeste, mama n-a mai zis de mult si tata doar de cateva ori pe zi. E in perioada de acumulare oare ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Rox, fata are doar cu juma de an mai mult ca Stefan, dar stii ce mi-a placut? I-am pus o perna in patut, am pus-o si pe ea si i-am zis: hai la nani. Stii ce a facut? S-a asezat cu capul pe perna si a adormit . Pai cred ca Stefan n-o sa faca niciodata asa . Si zici ca as fi pregatita de bb2? Cred ca totusi mai astept vreo 2 ani asa

Luy crezi ca apuci sa iesi pe usa fara sa planga dupa tine? Oricum, experienta din seara asta mi-a aratat ca Stefan se comporta f bine cu alti copii, stie sa se joace cu cineva, imparte jucariile fara tipete. Deci e apt de gradi

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Papanash, si la noi tocmai a explodat o petarda de am sarit io de pe scaun. Am verificat copiii, dar sunt OK. Am inchis toate geamurile, insa mor de cald. Offff!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim felicitari ptr biped...cred ca deja ti-a facut curatenie in casa

Mie imi e frica de obiectele mici ...am si inceput sa pun inchizatori ptr sertare.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sim -super montajul...si protagonistul!
bravo steaua!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

aici s-au potolit petardistii.
fetele, va zic noapte buna, ma bag la , ne mai auzim
va urez o noapte neasteptat de placuta !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim de aprecieri tuturor.Melania si noi suntem la faza de cocosat mami si tati cred ca mai e mult pan merge dar nu ne grabim.Mai avem cateva zile si plecam in concediu.Yuhuuu

teo

Mergi la inceput