Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asaaa, au scos untul din mine copilasii. I-am biruit pe amandoi, fata doarme in patutul lui Stefan, iar el in tarc . Eu...cred ca am slabit 2 kg alergand dupa ei. De azi Stefan e in mod oficial biped si se deplaseaza in mare viteza prin casa pe distante lungi.

Ali, Stefan a mancat masline, ciuperci si niste mozzarella de pe o pizza.

Hai Steaua

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-au placut prelucrarile foto. Sper sa le aprecieze si Stefan cand va creste.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! greyeras

La multi ani! Daniele

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani Degetica! sa cresti mare si voioasa si sa fii bucuria parintilor tai si in continuare.

La cat mai multi ani impreuna greyeras!

La multi ani Daniela!

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, ma uitam la pozele voastre, m-a apucat melancolia, ce mult au crescut baietii nostri, nu-mi vine sa cred ca este aproape un an de cand ne-am vazut in IOR cu piticii si cu Maria de mami Tomasa, parca a fost ieri......
Aaaaaaaa felicitari plimbaretului, acum sa te ti, daca mai aveai kg de dat jos....garantat le vei da.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Aloooo! Mai e cineva pe aici? Eu astept sa ajunga acasa D si sa se termine meciul ca sa vina prietenii sa-si recupereze fata. Desi as mai tine-o putin pe la mine

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bravo Steaua !!!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, m-au emotionat rau pozele tale... Doamne, gagalicea aia mica este acum ditamai voinicul ! Mi-am adus aminte de zilele de spital, cum am venit cu Maria la voi in salon pentru baita de seara. Si cum ii lua asistenta ca pe niste pisoi si-i baga cu capul in chiuveta ....
Superb montajul, felicitari ! Nu stiu cat de mult o sa-l aprecieze Stefan, poate doar mai tarziu, cand va fi la randul lui tata. Insa cu siguranta pentru voi, parintii lui, albumul cu aceste poze va fi o comoara nepretuita.

Melania, am filmat-o pentru balonase. Episodul s-a mai repetat, ce este interesant este ca face balonase numai pe "mama", nu zice altceva

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, vrei sa ti-o aduc eu pe Maria ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, asa am patit si io cu replayul, a mers din a 3-a incercare. Daca spui ca-i vorba de 3 atunci se rezolva din punctul meu de vedere. Daca mai ai si alte detalii poti scrie pe mail, mercic .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput