Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
oanasm felicitari!!!!sa ai un bb sanatos si frumos ca tine!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Camy... ma doare de nu mai pot cand "te citesc", as avea o mie de lucruri sa iti spun dar nu imi gasesc cuvintele. Am vazut pozele cu micul pui de om, atat de dulce, atat de frumos!
Ai trecut prin atatea... ce sa iti mai spun eu?
Iti doresc sa te regasesti pe tine insati, sa iti regasesti linistea, sa iti regasesti calea.
Probabil ai simtit mai mult decat oricand... toate au un scop. Ramane sa il descoperim, uneori ne ia mai mult timp poate...
Daca alegerea ta a fost sa iti continui calea fara sotul tau si simti ca este alegerea corecta, mergi inainte.
Ai grija de tine 
Anca mami de Eliza si Erika
anaxena spune:
off camy,cum am putea noi oare sa-ti alungam suferinta?
te intorci la arges???sper ca in pitesti!te ashtept cu drag!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
violeta29 spune:

WOW, OANASM, FELICITARI MAMICO, SA AI UN BEBE SANATOS , MANCACIOS SI NECOLICIOS! ANDREY2008 FELICITARI SI TIE, SA AI UN BAIETEL FRUMOS SI SANATOS!
Deci pina la urma fii-mea o sa ramana mezina odiseei, asta e clar!Dar nu-i nimic, noi sa fim sanatoase! Intre timp am inregistrat si eu o inivictorie, a eliminat o bucatica din dop
, nu e mult da macar e un inceput...
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AZI AR TREBUI SA FIE ZIUA CEA MARE

vias spune:
..inca nu stiu sigur daca ma intorc in Pitesti...dar macar cateva zile tot voi trece pe acolo..pe acasa..
pustai
danangie spune:
Buna seara,
CAMY....
era o minune......o minune care s-a spulberat.....sa te ajute d-zeu. Acum la urma am citit despre divort...tare incercata mai esti draga Camy.....nu stiu de unde mai ai atata putere......te imbratisez strans...
VICKY e bine ca ai cu cine lasa pe Maya.....eu nu am.....
DIARUX Alessio se screme pana devine grena numai cand face kk, nu si la besinute. Si nu...nu ii fornaie nasul.Cand Alessio face crizele...de fapt le facea.....de colici...il luam in brate. Nu puteam sa-l las in patut ca se sufoca de tare ce plangea...
Eu i-am taiat si-i tai unghiile cand e treaz. Nu reusesc sa i le tai cand doarme,ptr ca el doarme iepureste.Si i le-am taiat din prima sapt.
CRISTINA, da ...din pacate tre' sa ma intorc la munca. Vrem sa ne luam casa si daca nu imi schimba contractul de munca nu am sansa sa fac credit. Si cum noi vrem sa incepem "proiectul bb 2" cat mai curand......tre' sa grabesc totul.....Am asa planuri in cap dar pana nu-mni schiba contractul nu le pot pune in aplicare. si ca sa-mi schimbe contractul....tre' sa ma intorc la munca...Oricum pana Alessio face 1 an voi lucra doar 5 ore pe zi. si pana Alessio face 3 ani pot cere sa nu fac nopti. Sabsimplex are principiul activ simeticone...asta nu face decat sa reduca gazele din intestine....dar nu face sa dispara colicii....din pacate....
GINI odihna placuta la tara!
MONA imi pare rau ca treci prin asa momente grele cu necroz asta, sa speram ca se va vindeca. Deci, stai ca nu am intels......daca atunvci cand face pipi se vede o gaura.....nu trebuie decalotat?? Ca la Alessio chiar se vede diatamai gaura.......ca l-am prins de "n" ori facand pisu pe asistente, pe pat,etc.......ca m-ai bagat in ceata acu'....Ptr ochisor aiincercat lapte de la san? Sau ceai de musetel sau solutie de musetel?
TUCHI si eu aveam contractii cam de pe la 20 s dar erau nedureroase si neregulate. Nu am facut tratament. Luam scobutil si repaus la pat.....mai mult nu-ti pot spune. Poate te ajuta fetele. D-ne ajuta!
SUN super ideea cu epistola.Sunt de acord. Nu....nu sunt acasa....deci pe 31 dimineata plec si ajung pe 1 pe la 18,00.......sunt ingrozita!!! Am de ieri un nod in gat.....mi se pune acest nod cand sunt stresata...
SURSU pai al meu e pe formula si face kk super moale...dar eu nu consider ca e diaree.
CLABUR nu ne despartim, doar ne mutam.
OANASM felicitari si refacere rapida! Bb sanatos si fara colici!!!
PICA asa patesc si eu....cred ca solutia ar fi sa iesim din casa cu bani putini si fara carduri.
CAPRIOARA super poezia...pai eu nu ma pricep deloc la poezii...
ALESSIO
comoara meaS-a mai nascut o stea: ALESSIO!
bujo spune:
Si noi avem restanta la somn. Azi noapte Filip s-a tot trezit din 2 in 2 ore si a papat, nici azi n-a prea dormit. Se pare ca suntem la inceput de puseu de 6 sapt
Ruxi daca apuc, fac si io niste versuri cu cea mai mare placere.
Cuscri stai linistita bre, pe noi ne-a intrebat cineva: Ce face mititica?
Ce zici, la nunta Filip o sa poarte rochia de mireasa si Thea fracul?![]()
Sursu nu cumva sa renunti la alaptat. Al meu face kk numa apos, abia daca se iau vreo 2 bobite de pe scutec. In rest se absoarbe tot. Odata l-a apucat cand il schimbam si mi-a tras un jet apos de mi-a ajuns pe covor. Si face la fiecare masa, iar pediatra mi-a zis ca e perfect normal.
Edit: Am uitat cu totu de felicitarile pt Oanasm. Sa-ti traiasca ficioru mamicuto 
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
violeta29 spune:
SELENNE BUNNY, intr-adevar , conditiile de la Judetean lasa de dorit, iar Goguleasca e deja celebra, toata lumea stie ca are o doaga sarita. Intotdeauna am avut repulsie de spitalul asta, dar am mare incredere in medicul meu si am sa incerc sa trec cu vederea peste aspectele negative!Tu pina la urma la ce medic esti tot la Ciobotaru, o sa nasti cu el?Tinem legatura , si iti povestesc dupa ce nasc cum stau treburile la nastere pe-acolo![]()
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

violeta29 spune:
CAMY ,imi plange sufletul cand te citesc, imi pare rau sa aud ca divortati, dar tu stii ce e cel mai bine pentru tine. Noi suntem aici oricand ai nevoie de o vorba buna, o mangaiere, fie ea si virtuala
Uite un
de la mine
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

dana81 spune:
CAMY sa te intareaca si sa te calauzeasca DUMNEZEU, cele mai bune decizii privind viatza ta numai tu le poti lua!!!Noi iti vom fi alaturi tot timpul!! Te imbratisez, draga mea!!!
FELICITARI IOANA, sa fie sanatos bebe si mancacios
Copilul meu nu mai vrea sa doarma
...decat afara in carut, iar eu mi-s zombi!!
Eu acum ma vad ce grasanca sunt, mai am de dat jos 14 kg, am luat in sarcina 25, si din cauza asta am nascut si foarte greu...uff, mi-e dor sa incap si eu in haine normale
NARCIS ce faci?Te tine ocupata printesa?
AAAA...am cautata si eu putin pe acolo pe jos, si m-am speriat inauntru am dat de o ata, nod nu stiu ce e..si acum stau cu grija, o fi uitat sa mi-o scoata?pe mine nu ma mai doare nik, dor ca taietura de pe fund nu s-a prins prea frumos...si simt ca atunci cand ma ridic de jos parac am mandra cusuta parte peste parte, mi-e groaza de mom
Hai ca m-am intins rau!!!
VIO
pt dopul tau si pt bebelina sa vina...