Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)
Raspunsuri - Pagina 12
Caprioara spune:
Sun si Ruxandra, vedeti daca e ok:
Iulie-august va anunta,
Ca burticile de aici,
Au livrat toti pepenashii,
Deci nu mai suntem burtici
.
Noi, ne-am facut maricele,
Vremea repede-a trecut.
Cum plecam la scutecele,
Luati stafeta la nascut.
Caprioara si Ilincutza
Va ureaza de acum
Sa nasteti toate fugutza
Si sa nu doara nicicum.
Copilasii toti sa va fie
Sanatosi si papaciosi.
Sa vina cu veselie
Numai pruncusori frumosi.
Pica, meniul meu e 90 ron fara bautura, apa, suc, tort, alune , crantanele. Are aperitiv, peste salau cu cartofi natur si friptura cu cartofi prajiti.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
ATeBe-ule > multam de urari! Am vazut pozicile... chiar ca e scump, micul de el, dar daca asa ii place lui sa pape, tu asa sa stai! Zi merci ca nu tre' sa stai cu capul in jos sau in spagat... Da' mi-a placut patutul lui... zici ca e capitonat! ![]()
CRIS - acuma cre' ca nu e asa o mare problema ca ii tine putin dezbracati, ca ar insemna sa nu se mai boteze copii decat vara, dar totusi am eu o fixatie cu statul cu capusorul ud... Apoi de asta, rar am vazut nasi indemanosi la imbracat copil mic... Mamicile care au venit ieri la noi la ziua Elizei au cate doi copii, dar cei mici au 3 ani, si tot le-a fost cam frica sa o ia pe Erika in brate... au zis ca au uitat cum e sa ai bebe asa mic...
Deci... daca pot sa evit botezul pe vreme rece, il evit. Acuma sa vedem ce o zice popa... Ca si voi, nici noi nu am demarat absolut nimic cu botezul asta...
CAPRI - ziceai ca aia mica e la Alexandrescu? Mi se pare mie sau se petrec cam pe "bajbaite" lucrurile? Eu am fost o singura data acolo, la ORL, si am fost multumita de diagnostic si de tratament. In rest merg numai la IOMC. Acuma sper sa nu fi fost decat un episod trecator la nepotica voastra. Cum ii va face endoscopia? Ii face anestezie?
MONA - noi mergem la Clinica Academica - au site academica-medical punct ro. E drept, consultatiile sunt scumpe... 80-85 de lei, depinde si de "rangul" medicului (la chirurgie il au si pe Oprescu
. Mai mergem si la Sanador, dar cautand medicul X, nu clinica in sine. La Sanador e cam aglomerat pentru gustul meu... Academica e in centrul, aproape de Tandarica, pe Pitar Mos, si se face programare la telefon. Oricum, mult succes, indiferent unde alegi sa mergi, numai mergi! Daca si a doua opinie va concorda cu prima, baremi sa fii linistita ca s-a facut ce trebuia!
PICA - NU, nu exista leac pentru febra asta. Singura solutie e sa nu mai treci pe la raioanele respective sau sa iti trimiti DOAR sotul...
Noi avem un magazinas aici, langa bloc, care are niste lucrusoare SUPER de SUPER... Mai, ma atrage ca un magnet!!! Ma scutur si ma intreb singura daca sunt normala, si trec mai departe...
Gata, ma duc sa hranesc maimutica
Anca mami de Eliza si Erika
mcoca spune:
Anka, Sibylle,
.
Ileana si eu tot ca tine, de nascut da, dar nu burta mare :)))
Vicky si
Maya (27.06.2008)
SunSmile spune:
Anka pai la academica il "au" pe Oprescu pt ca e a lui :))
Pica eu ma abtin pt ca deja am umplut un saculet cu hainute mici. Si avem o gramada pe care inca nu le-a purtat...
Mai, e bine si asa cum ati scris. Eu ma gandisem la altceva, dar probabil nu m-am explicat bine. Mi-ar fi placut sa scrieti ce a insemnat pt voi perioada asta, de gravidute si ce inseamna sa fiti mamici. Asa, in cateva randuri. Si eu sa le unesc si sa fac un soi de "istorie a odiseei". Dar oricum am luat si ce ati scris voi pana acum.
Boti uof, si voi cu bagatoare in seama? Imi pare rau dar si bine, pt ca nu ai tacut. Mie imi zic toti, fara exceptie, "ce face baietelul", cat are baietelul si altele in gen. Unul macar nu s-a gandit ca e fata. De acord ca nu o imbrac in roz decat atunci cand se nimereste dar chiar asa tzara de incuiata sa fim incat "nu are cercei=baiat?" In fine, sa fie bblinele sanatoase! Succes cu puseul!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
mcoca spune:
Sun, Maya chiar daca e imbracata in roz ma intreaba idiotii .... a-t-il? 

Vicky si
Maya (27.06.2008)
dara_d spune:
Buna fetelor.
Am inteles Ankalaura ca nu se mai importa exluton am intrebat si eu la un depozit de medicamente si tot asa mi-a spsu. Tie ti--a recomandat altceva in loc de asta??
FEtelor am pus poze de la botez sa vedeti ce cuminte a fost Denisa .
Caprioara am pus si poza cu tortul a fost tiramisu imbracat in martipan, poate te inspira.
Nu mai am timp de nimic, ca la orele astea face scandal.
Pupici tuturor.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
diarux spune:
sa vedem daca am timp de o poezica scurta pana la baita. Pentru OANTZA...ORICE!!!
OANA de la Satu-Mare,
zici ca burta nici nu are!
Exercitii fel de fel,
nu s-a ingrasat defel!
Poezie mi-a facut
chiar atunci cand am nascut
si acum ii multumesc
pentru ea si-o rasplatesc!
Este tare priceputa
sa dea sfaturi si ajuta
pe oricine a intrebat
si-are de clarificat.
Face si capitol nou.
dar de-acum si-a luat landou!
Si de azi RAUL e seful!
La fitzosi le strica cheful!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Sun stai linistita, Ioana are cercei si mie tot mi-au spus vreo 2 persoane ca e baietel 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
SunSmile spune:
Am venit mai repede de afara, ca deh, meciul. Macar a doua repriza s-o vedem si noi. Si am gasit sms:
"Pe 26.08.2008 s-a nascut baietelul nostru Andrey Daniel, 3.500kg, 51cm, apgar 9, pana la urma prin cezariana".
Banuiesc ca e vorba de Ioana! Asadar felicitari mamico, sa va traiasca bebelinul si sa fie sanatos, fericit si papacios!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
vias spune:
...acum citind mi-am dat seama ca duminica este ultima zi la odiseea noastra....ma bucur ca v-am cunoscut, ma bucur ca m-am ales cu o multime de prietene, va multumesc ca mi-ati fost atat de aproape...asa cum va spun sincer...NU A MAI FOST NIMENI!!!
...asa cum probabil era de asteptat...azi am introdus si actiunea de divort...eu am facut acest pas...m-am gandit de mult timp la asta...numai ca azi s-a pus capac...sotul meu a ales familia lui si poate ca este mai bine asa...nu a fost un gest pripit, stiti foarte bine ca ma gandesc de mult timp la asta...dar azi cand am aflat de ce este in stare cu adevarat Cristi...am facut acest pas...
..va impartasesc voua acest lucru, deoarece va simt aproape..prietenii mei m-au dezamagit foarte tare cand a fost vb de Darius...voi chiar ati fost alaturi de mine...ati fost voi, eu si Darius...si atat!!!
...ma simt bine, nu sufar pt ca m-am despartit de el...chiar deloc... probabil a fost cea mai inteleapta decizie din ultimul timp...si nu simt ca l-am pierdut pe el....pt ca de mult ne indepartaseram unul de celalalt
..din cand in cand voi intra la scutece sa mai vb cu voi...de cate ori voi simti nevoia...si va astept la Sufletul credintei..acolo, alaturi de iubitul meu ingeras, Dariusica..
...va pupa o mamica de ingeras, care va este profund recunoscatoare..
pustai