Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)
Raspunsuri - Pagina 11
atb spune:
Felicitari OANASM!!!! Recuperare rapida, laptic mult, iat lui bebe Raul sanatate multa, sa fie cuminte, papacios si necolicios!!!
De Andrey2008 nu mai stie nimeni nimic?
Denisa si Violeta, haideti, nasteti si voi odata ca nu mai avem nici noi rabdare!
Scot majoretele!!!

Anka, LA MULTI ANI! (cu intarziere) Elizei, sa creasca mare, sanatoasa si sa aibe parte de o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Boti, io cred ca o fugaream pe aia prin parc cu carutul! Am avut si io parte de una bucata baba care a sarit ca arsa cand a vazut ca tin copilul la verticala ca sa ragaie dupa ce i-am dat ceiut, cica sa nu-l tin asa cu capul in sus ca dup-aia se uita crucis!
Da' bine fomeie, cum vrei sa-mi ragaie copilu, vrei sa verse tot??? Voi, "generatia de aur" cu ideile voastre!!!! ca mi-s de-ajuns ideile lu soacra, acu n-am pace nici cand ies in parc la relache? 
Fetelor, al meu puiut e f marait mai nou la tzitzi, desi tziztzile mele curg bine, poate e prea mult, poate nu reuseste sa inghita asa repede dar tare se mai enerveaza de se face rosu si scoate niste tipete de mama-mama! Azi insa i-am gasit pozitia ideala de alaptat, oare o mai fi vreuna ca mine care sa dea bebelui san in pozitia aproape culcat pe spate iar bebele pe burta mea? Mie mi se pare tare caraghios asa. si mi se pare ca-si forteaza mult mai mult maxilarul la supt, dar daca dragului de el ii place asa... ![]()
Pun poze pe picasa sa vedeti pozitiile noastre pereferate, cea de papat si cea de alintat si de privit in jur super mirat... Si la voi isi tine bebele capul asa tare sus?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
M&M spune:
Oana, felicitari mami!!! Sa te refaci rapid si sa vii sa ne povestesti !!! raul, bun venit micutule pe lume!!! Sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!!!
Boti, ce patanie!!! Sunt satula de " tantii dintr-astea, binevoitoare si cu multe sfaturi"!!!
Eu as fi strans-o de gat, sincer...![]()
Adriana, zi si tu ca soacra ta si fa ca tine...Si bebe al meu a fost azi cam marait, dar cred ca din cauza colicilor!!!
Tecky, am reusit sa vad si eu poze cu Ralucutza!!! Mai , cresc copii astia vazand cu ochii!!! Asa ne dam seama, de fapt, cum imbatranim noi...
Anka, uite ca la aspectul asta , ca il tine pe bebe dezbracat si poate afara e frig nu m-am gandit!!!...
Ileanna, e normal ca lapticul regurgitat sa iasa si pe nasuc...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ileanna spune:
Sursula al meu a fost 50% pe formula si 50 pe san si facea kk imprastiat. Asa ca pediatra ta pare un pic ciudata ...
Ieri a fost prima zi cand s-a constipat si pe seara i-am bagat io termometrul in fundulet k stiam k asa se face da' nimic. Si azi a venit tanti care face curat la mine. Ea a fost asistenta maternala si avut fro 5 - 6 copii cred. I-am zis de pb si a bagat ea termometrul. Pai nene ... eu il bagam de parca ar fi fost un ou inlauntru
. Azi am invatat meserie. Ne-a facut baiatul un kk cu asistenta si urale la amandoua ... in 30 de sec.
boti hi hi . Si eu zic la fel pt cine nu stie ... sa nu te pui cu o mama cu bebeul in puseu sau cu una care tocma' a terminat de dat intr-o ora un bibe la un bebe care hapaie cu aer si face ca trenul
. Pe mine m-a comentat in parc un nene care facea sport cu bicicleta k "bine ca mergeti in zig zag". Si asa e, mergeam in zig zag k coboram o panta si ereau groooopi. Pai mamicuta mea ... cand mi-am pus mainile in shold k o tiganca autentica si m-am pus pe tzipat la el ... norocu' lui ca n-a oprit k asa aveam un chef sa-mi descarc nervii dupa ce ma trecusera toate transpiratiile ca sa-i dau 150 ml lu' fi-miu ....
Sun io nu ma simt inspirata sa scriu nimic de corazon pt fetele de sept oct asa ca nu ma astepta cu listuta aia ... Oricum ideea e SUPER SUPER. Eu cred ca nu am inspiratie cred ca si pentru ca abia dupa ce am nascut am devenit mai activa. Si oricum eu sunt una dintre cele care ar mai naste de 5 ori ... DA' SA NU MAI FIU GRAVIDA NENEEEEE. Tare greu am dus burta si nu mi-a placut.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Caprioara spune:
Felicitari OANASM!!!! Sa-ti traiasca bebe Raul
!Sa fie sanatos si cuminte!
Anka, si Diana Mirela, rezultatele la analizele nepoatei au fost asa: hematii in caca (deci a fost sange) si leucocite marite. Apoi ieri a mai facut caca cu aspect normal. Maine dimineata fac endoscopia. Pana in acest moment nu au idee de la ce a fost si nu le-a dat drumul din spital (de sambata noaptea sunt acolo). Oricum, ii baga pe branula antibiotic, desi nu stiu pentru ce. Febra nu mai are. In schimb fata a facut niste pete rosii pe fata aseara care dimineata au aparut si pe burta iar cele de pe fata s-au accentuat. Desi sora mea le-a aratat asistentelor petele de cum au aparut, abia dimineata i-au dat zirtec. Acu sa vedem maine dupa endoscopie ce le zice...
Sun, trebe sa ma gadesc si io la ceva sa scriu pentru stafeta. Versuri se primesc
?
Boti, mai cred ca si io urlam la ea, zau! Ce s-or baga in seama fara sa le intrebe nimeni de sanatate, mei???
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ladymina77 spune:
Diarux si la noi pielea era la fel si am folosit ulei de bebe nivea din abundenta (inca folosim) si are acum o piele ca de catifea desi neonatoloaga ne-a zis ca avem o piele sensibila de toata frumusetea.Pe noi ne-a ajutat,o ung,seara dupa baita,dimineata la toaleta si de cate ori schimb pampi.
Spor la treaba.
Mami de
Andreea Maria si Bogdan
mina
monalac spune:
of...eu as merge si la un alt dr,dar nu stiu daca ma primesc,nu stiu la ce ora sa ma duc...as merge mai degraba la un cabinet particular,la o clinica,unde se intra pe baza de programare..aveti idee daca au chirurgii si cabinete particulare?
maine o sa merg la control,ma apuca groaza...
pica1 spune:
OANAsa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos si norocos.
Ruxi, Sursu al meu bb face un caca de parca ar fi mustar cu boabe. Mie mi se pare ok.
Ruxi de tinut in brate, eu nu il tin pe Sebi pentru ca am o problema cu spatele si daca acum reusesc sa il tin mai incolo cind va lua in greutate nu am sa mai pot. Deocamdata il rasfata bunica, careia i-am spus ca daca il obisnuieste asa o sa o trezesc noptea sa il tina.
Boti fiecare are o doaga lipsa, in cazul tau era tanti aia care te-a abordat in parc. Mie nu mi s-a ntamplat pina acum sa se ia cineva de mine, dar nici nu a iesit mai departe de curte si de strazile cartierului sa aibe cine sa comenteze.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cit cost un meniu de botez. Eu il fac in octombrie fiindca am cedat data de 26 sept. unor prieteni care au gasit restaurant pt nunta si am aminat eu botezul.
Cum fac sa nu mai ii cumpar lui Sebi diverse chestii gen lucrusoare sau jucarii de fiecare data cind ies din casa??. Ieri am fost sa caut in prosop colorat si am luat inca 3 bluze 2 body-uri, iar astazi am fost pina in cora sa iau ser fiziologic si i-am mai luat 3 bluze cu mineca lunga, 1 cu mineca scurta, 1 compleu cu hanorac si 3 maieuri...si daca era in drum inspre cora m-am mai orit si la Piciul si am mai luat si de acolo ceva...Exist ore leac la febra asta a cumparaturilor?
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
pica1 spune:
Ruxi eu ii dau cu un ulei cu pulverizator de la Dalin lui Sebi si ii fac masaj dupa baie seara si pielea aceea moarta se inlatura, si ii mai dau cu crema niveea cu oxid de zinc si ulei de masline pe la fundulet si pe la toate incheieturile si nu am avut probleme cu el pina acum.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com