Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)
Raspunsuri - Pagina 10
dana81 spune:
OANA felicitari sa fie sanatos grasunelul si sa veniti acasa fara colici si papaciosi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
rontzy spune:
OANA-FELICITARI sa fiti sanatosi,sa va traiasca flacaul RAUL!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Alexa.1983 spune:
OANA FELICITARI.....!!!!!!!!!!!!....desi nu am crezut,uitandu-ma pe pozele tale mereu.....se pare ca tu chiar ai fost gravida![]()

te asteptam acasa........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
28+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 12 sapt 

dyanira spune:
OANA SM FELICITARI UN BB SANATOS , PAPACIOS SI VESEL ASA CA TINE!!!Ce repede ai nascut, parca doar aseara am vb sunt curioasa daca cezariana ai facut?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
dr_anca spune:
Sun eu am ales ziua asta drept sa-ti spun pentru ca e sarbatoare si se face liturghie in biserica si este altfel pregatita biserica atunci. Stiu ca e zi de post tocmai de aceea nu vom face petrecerea atunci ca sa respectam ziua de vineri si ca sa stea bebe cu crisma sfanta pe el o zi. Eu am simtit ca asa este bine sper sa ii mearga bine fetei !
Felicitari Oana sa-ti fie sanatos bebe Raul
Va pup
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
AnnaBaby spune:
Oana felicitari iubita, sa-ti traiasaca puiutul, sa fie sanatos iar tu sa te refaci repede!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
boticelina spune:
Oana, felicitari!!! refacere rapida si un bebe Raul sanatos si voios va dorim! 
Anka da-i go ahead fratelui tau, Cerazette sunt echivalentul Exlutonului in strainatate.
Sursu Nancy are numai scaune moi, nici vorba sa le poti lua de pe scutec si uite acusi facem 2 luni. Si nu e deshidratata, nu are buzitele uscate, nu are nicio intoleranta la lactoza, ia in greutate, te simt un pic panicoasa, eu nu cred ca bb Tudor are probleme.
Fetelor, noi suntem cu arme si bagaje la puseul de 8 saptamani
, e tare miorlaita, plinge si suspina si prin somn, mi-a facut tzitzi bretele, vb lui Sun, uneori e de neconsolat... Ieri era cat pe ce sa paruiesc o doamna pt ca iesisem cu fata la plimbare si ea plingea de mama focului si aia a venit sa vada cine e responsabil cu scandalul, m-a intrebat cat are, i-am zis ca 2 luni, si a inceput sa ma porceasca ca cum de-am indraznit sa scot copilul din casa asa devreme
, dupa care a venit intrebarea forte: "e botezata?", nu, ii zic, ayyyy, atat i-a trebuit, iar a inceput... Am urlat la ea sa ma lase naibii in pace de-am intrerupt si copilul din plins, se uita Garga la mine nedumerita, "cum de poate mama sa scoata asa racnete si sa ma eclipseze?" ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ladymina77 spune:
Felicitari Oana si sanatate multa tie si lui bebe Raul.
Referitor la kaka si Andreea face moale ,chiar intra in pampers,a avut cateva zile kaka mai tare si citisem ca atunci cand are in el bilute albe este constipata.Intr-adevar atunci se chinuia de transpira toata cand trebuia sa faca kaka.Acum face aproape dupa fiecare masa si nu e diareic.Eu am trecut cu Bogdan prin experienta intoleranta la lactoza si a fost crunt.Nici nu vreau sa-mi amintesc.Asa ca nu renunta la san sub nici o forma.
Referitor la timpul de alaptat,noi stam cate 10-15 min maxim,oare e in regula?In tot acest timp suge in continuu.Sper sa fie ok,astept ziua de maine sa o cantarim.
Pt.fetele de la odiseea de sept-oct:
As vrea sa le transmit sa se bucure de fiecare clipa cu burtica ,sa se pregateasca pt marea intalnire cu minunea ce ne-o daruieste Dumnezeu si sa-i multumeasca pt darul primit.Nasteri usoare va doresc din suflet!
Mami de bebe Andreea-Maria si Bogdan
mina
ankalaura spune:
Serenity - in sfarsit!
Nastere usoara! 
DIARUX -
1. NU
2. DAAAAAAAAAAAAA - mega fornaiti. Uneori parca vorbeste si spune FORN FORN FORN
3. Ii luam, le place pe burtica cuiva... Daca totusi NU POTI sa il iei in brate, merge si pus calare pe burta pe perna de gravida (daca ai de-aia) si securizat cumva sa nu se scurga la vale.
4. Asta nu stiu ![]()
Tura nr doi:
- daca bebe se simte bine cu tine pe post de suzeta personala, lasa-l in pace. Ai grija doar sa nu suga in timp ce doarme.
- programul lui personal este foarte corect, asa ca lasa-l in pace, sa manance cat ii trebuie si cand ii trebuie...
- la varsta Andreiului tau, ar trebui sa doarma destul de mult ziua. Fie-mea avea pauze cam de 30-45 de minute intre soamne, dar noaptea dormea si 6-7 ore legat, iar ziua dormea cate 3 ore sau si mai mult fara sa se trezeasca.
- descuamarea e normala. NU are legatura cu dermatita. Dermatita este ca o iritatie puternica, cam cum arata fata dupa ce iti bate crivatul pe ea cateva ore, asa.. usor crapata, aspra... rosie... cam asa... Sunt niste pete care supara, bebe isi freaca fata de tine si se irita si mai tare, si tot asa...
- poti sa ii tai unghiutele oricand, numai sa i le tai "drept" tzac tzac, nu asa, rotund, cu "manichiura"
Si ultima....
- povestea nasterii poate sa fie de lunga... cat de lunga... 
CAPRI - cum mai e nepotica ta? Daca ai zis pe undeva, mi-a scapat... Am ramas la info cu endoscopia si cu analizele care erau gata dar nu le-au zis rezultatul...
ILEANNA - super teorie ![]()
DIDI - si noi suntem pe "valul menstrual" de 4 zile... La inceput am zis ca e o pacaleala, dar e cm in toata regula...
MONA - am mai intalnit si eu medici glumeti, dar asta al tau... daca nu e doar glumet? Nu cred ca e normal felul in care trateaza problema, si eu as consulta inca o parere. Au trecut totusi atatea saptamani, ca sa nu zic luni...
SI ZICETI CA A NASCUT OANA???
Felicitari mamico si sa fiti fericiti! Bebe Raul, bun venit pe lume!
Anca mami de Eliza si Erika
Tecky spune:
Felicitari Oana,sa-ti traiasca bebe Raul si sa fie sanatos!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA