Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

alte replici de ale dr//ai venit la mine varza si vrei sa te fac ca o floare//..de parca aveam eu vreo vina pt ce am patit...

cand am incercat sa l intreb de ce mi s a intamplat asta,ce naiba mi a atins dobitoaca de asistenta,mi a spus ca ce mai conteaza,sa ma gandesc la ce va fi,nu la ce a fost...

m a intrebat cine mi va schimba pansamentul si i am spus ca sotul,l a chemat sa l instruiasca si i a spus//vedeti ca sotia are 2 gauri in sold//
cand mi a dat sotul jos pansamentul sa mi l schimbe,ne am ingrozit....nici in filmele de groaza n am vazut asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt din ce in ce mai enervata,i as face o reclamatie dobitoacei aleia,as chema televiziunea sa se intereseze ei pt mine cum o cheama pe asistenta,dar mi e frica ca dr nu se va mai ocupa de mine...

pe de alta parte,as merge si la un alt chirurg,dar nu stiu unde,nu stiu nume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sun asta e mesajul meu pt. colegele de la odiseea de septembrie-octombrie:
Dragi dutze si mamici de septembrie-octombrie, a venit in sfarsit momentul sa preluati stafeta si sa va confruntati cu marele moment in care va veti cunoaste si tine in brate puiutul mult asteptat. Eu va doresc sa fie cel mai frumos si mai emotionant moment al vietii voastre, si totodata va doresc multa sanatate si voua si puiutilor vostri. Noi toate am trecut prin aceasta etapa alaturi de minunata familie de pe DC, in mijlocul careia am trait si bune si rele, am ras si am plans impreuna, am sperat si am visat, ne-am rugat la Dumnezeu in fiecare clipa din aceste 9 luni care vor ramane unice, indiferent ce ne va rezerva viitorul.
Va asteptam cu nerabdare la Clubul Scutecelor!!! [/green]

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Inca un lucru, la Spitalul Judetean Galati, cat am fost eu acolo, au profitat desteptii de lipsa de cunostinte a unei fete, insarcinata in luna a 5-a, care avea trimitere de la medicul de familie pentru analize de rutina in sarcina, si au convins-o sa semneze actele de internare, ea nu avea nici dureri, nimic absolut...

Si-a dat seama ce au facut cu ea de-abia cand au adus-o in salon, parca era picata din Luna, se intreba si ea ce cauta acolo...

Sefa de sectie i-a spus ca sa ramana in spital, ca asa nu plateste analizele, ca daca le face afara din spital, o costa 10 milioane... O mincinoasa, nu platea nimic fata, doar avea trimitere, platea eventual analizele pe care le vroia in plus sau care nu erau acoperite de Casa de Asigurari, si oricum nu se ajungea la 10 milioane, doar si eu mi le-am facut... In plus, in Galati nu exista aparatura suficient de performanta pentru echografii mai complexe...

Imi pare rau ca nu am filmat / fotografiat / inregistrat...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor am onoarea sa va anunt ca s-a nascut:

BEBE Raul al Oaneism, 3kg si 52 de cm

Mai multe amanunte nu am, dar daca aflu va tin la curent.

Pupici!

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diarux eu ii dau cu crema - taratamentul este hidratare

mona chirurgi f buni sunt si la floreasca si la spitalul Sf Ioan ( iti pot recomanda pe profesorul Iordache- clinica chirurgie sau dr Draghici )

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

OANASM FELICITARI!!!!!!!!!!!

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Oana ai nascuuuut! Felicitari iubita!

Bun venit bebe Raul! Sa fii sanatos si papacios si necolicios!

p.s. ce nume fain ati ales!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Claudia ce simpatica esti! Nu ne despartim...ne mutam. Asa se obisnuieste, ca dupa ce se termina odiseea, sa ne mutam la clubul scutecelor. Si trebuie sa le predam stafeta fetelor de sept-oct!

Mona si eu as mai consulta inca un medic. Nu prea-mi suna bine ce zici tu acolo...deloc, chiar. Ca noua ne povestesti tu, dar gaurile tot acolo sunt si durerea la fel.

Danuta (Danangie) tu pe 31 seara esti acasa, in Italia?

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Multumim pentru urarile frumoase!
Pana la urma ne-am descurcat de minune. Fetele s-au jucat pe rupte, si ... mare fericire... prietenii astia ai nostri au venit si cu o nepoata de 13 ani care s-a ocupat de cele mici (doua de 5 ani si una de 3 ani), si a mai si facut curat cu ele la final!!!
Am facut ceva pozici, dar nu le-am descarcat inca.

CRIS - pentru botez, sfatul meu e sa mergeti la biserica cea mai apropiata de casa. Asta daca nu vreti o biserica anume...
"Prin toamna" si noi, dar tine cont ca octombrie e deja racoros. E de preferat pana in primele 2 saptamani din octombrie. Parerea mea... Apa in care se boteaza copilul e calda, dar dupa ce il scoate, pana il miruieste, pana il imbraca....
Nici noi nu facem la restaurant, iar cu biserica nu mi-am facut griji. O sa facem intr-o duminica, sa nu fie agitatie cu nuntile. Desi la bisericuta asta a noastra (Ghika Tei) nu e aglomeratie...

VICKY - daca tot ai decis sa te intorci destul de curand la lucru, eu zic ca e o idee foarte buna sa mergi pe jobul asta, daca si ei accepta conditiile tale. Un job bun nu este deloc usor de gasit, dar sa ti se mai si potriveasca precum o manusa si "sa vina" el la tine... asta e deja un vis. Oricum, mult succes.
Cu Eliza nu am putut sta decat 6 saptamani si ii lasam mamei laptic muls si o alaptam seara si dimineata de la "sursa". Daca ai dreptul la pauza de muls si se si RESPECTA, e ceva... Eu lucram 10-12 ore in continuu fara nici o pauza, abia mancam in timp ce lucram, acolo, in tastatura... de-aia am si pierdut laptele rapid...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput