Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buuun, deci avem liber la taiat unghiile! asta e bine...
DMA
VIO esti pregatita sa citesti pana la capat??????
deci mai intreb o data, ziua ar trebui sa mai fac si altceva cu puiul meu de 16 zile in afara sa ma uit la el cum doarme????
are vreo legatura daca doarme ziua cu faptul ca poate sa nu mai doarma noaptea la varsta asta???
eu nu am inteles cu m am formulat intrebarea asta, da poate voi pricepeti ce am vrut sa spun...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anca (Dr_Anca) te superi daca te intreb de ce faceti botezul tocmai vinerea? Si tocmai pe 29, cand e post? Eu stiu ca nu-i prea bine...Scuza-mi interventia, te rog!

Ruxi e foarte simplu. Cand esti gata cu povestea (scrie cat ai tu de scris), o sa vezi ca ai "subiect nou"..apesi acolo si restul e simplu. Si eu cu poezica as spune sa te ajute Bujo, parea cea mai talentata.

Ana cum asa? Eu oricum cred ca ati fost 2 frumoase!

Sursu nu stiu ce sa-ti zic dar eu nu cred ca laptele tau e vinovat. Unii bbi fac imprastiat mult tmp, fara sa fie diaree...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DMA si tu cu ce-ti dai crocodilul?????????ca sa nu se mai descuameze asa...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

DIA-mi-a spus ca scaunele pot fi diareice de la intoleranta la lactoza-asta dupa ce a vazut doar un pampers-mi-a spus ca normal ,scaunul ar trebui sa se poata lua de pe pampers.

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui sursula

Mamici care alaptati,va intreb cum e scaunul bebelusilor vostri(daca e moale sau nu)pt ca eu am o mare dilema:o pediatra faimoasa mi-a spus ca s-ar putea sa aiba diaree din cauza laptelui meu si sa nu-i mai dau san,ci Nan fara lactoza:(Mi se rupe inima sa opresc sanul a cum,can am destul lapte + ca bebe Tudor a luat f bine in greutate ,iar analizele de scaun au iesit f bine.Nu stiu ce sa fac...
GINI-excursie frumoasa!
SUN- o idee frumoasa!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Sursu, scaunul lui Mihaita e moale , plus ca la fiecare masa are scaun...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

violeta29, sa ai grija la Judetean, am fost internata acolo saptamana trecuta, aveam dureri, vezi sa ai bani la tine, mai ales marunti, pentru asistente, ca altfel...

Rezervele pareau curate, atat cat am vazut eu, insa...

Eu am fost internata la Ginecologie patologica - Maternitate, sefa de sectie acolo e doamna Gogulescu, se plimba cu tigara in mana pe coridor si se lega de toata lumea, in salon cu mine era o fata care avea probleme la coloana, era in 38 de saptamani si astepta sa ii faca doctorul Irimia cezariana, s-a luat de ea ca de ce sprijina perna de perete, ca strica peretii, cand peretii sunt cojiti si mazgaliti cu pixul... De mine s-a luat ca de ce mananc in salon, ca trebuie in sala de mese... Cica nu au voie vizitatorii in salon, insa am vazut barbati care au dormit cu sotiile / iubitele in salon, peste noapte...

Nu vreau sa te sperii, insa personalul medical nu mi-a facut o impresie prea buna, erau si vreo 2 asistente dragute, dar restul...

Aveti grija, fetelor, sa aveti asigurarile de sanatate platite, ca altfel, e jale...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cat timp am alaptat si scaunul lui Timea era foarte moale...nu se lua de pe pampers,dupa ce am trecut la formula a devenit din ce in ce mai tare,pana la puncul in care la inceput iese carnocior si mai inchis la culoare,abia dupa,mai cremos...scuzati detaliile.E foarte rau,ca se screama saracuta 2 zile pana face un kk.

Am venit si noi de la vaccin,fetita mea a fost o scumpa si o cuminte,abia a chitait,si a fost impunsa de doua ori...dupa aceea a incepus "sa se planga" scumpa,imi povestea ca o doare,dar nu plangea.Doarme de doua ore.Acu vad ca se trezeste incetuc,probabil pentru ca pe la 3 deja e ora de papa.

Cu hemangiomul,nu a spus ca se va resorbi,ci atata timp cat nu se zgarie sa lasam asa,si cand mai creste se taie...uff,chiar nu vroiam sa se ajunga aici.
Timi are deja 6 kg,a doua luna a luat 900gr(prima 1250),e ok?Adica ma gandesc ca nu trebuie sa ia in fiecare luna la fel,nu?Dr nu a spus nimic,era prea inflacarat cu explicatiile lui cu vaccinurile,si importanta lor.(am facut doar pentaximul si anti hep b-urmeaza ca la 4 luni sa fecem din nou pentaxim+rotarix)

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Buna,
sunt si eu prin zona.

Ce vreti voi sa spuneti cu predarea stafetei?......ca ne despartim....dar eu nu vreau sa ne despartim.... Citesc mereu ce scrieti, nu prea am timp sa scriu dar sunt prezenta.

Ce sa inteleg, ca nu o sa mai fim in formatia asta?

Scuza-ti lipsa de cursivitate dar nu mai inteleg nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi ce bine ca Aidei ii place bouncerul si adoarme in el! Ioanei nu prea ii place, adica nu e impresionata nici de vibratii, nici de leganat. Cel mai mult a stat in el vreo 20 de minute, si atunci a fost sarbatoare.

Sun e foarte faina ideea ta. O sa incerc si eu sa le transmit gandurile mle fetelor de la urmatoarea odisee.

Diarux
in primele saptamani si Ioana dormea mai mult ziua decat noaptea, acum e invers. Toata ziua se frichineste, si atipeste asa iepureste, dar noaptea dupa ce adoarme (asta e partea mai dificila) e cumintica si face nani cam 6 ore si apoi papa, dupa care adoarme la loc pana dimineata. Pt pielea fetei, care si la noi era fff uscata si se exfolia, am luat o crema de la Avene, Trixera se cheama, si la noi a functionat f bine, i-au trecut toate buburuzele si acum are o piele fina-fina de-mi vine s-o pup incontinuu numai ca s-o simt asa catifelata...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

KIMI si codrin are 2 hemangioame,unul pe burtica,destul de proeminent si unul pe spate,mai estompat.din ce am citit eu pe net,e mai bine sa ii lasam in pace...

ILEANA,lui codrin nu i iese lapte pe nasuc cand ragaie,eventual ii mai curge din gurita....

SIBILLE si eu ma gandesc cu groaza ca poate dr la care merg nu e asa bun si voi pati ceva mai rau...oricum,el parea f relaxat,adica at cand l am intrebat ce tip de anestezie voi face,mi a zis//locala// si eu am zis//cred ca o sa ma doara de o sa mor//,la care el,,//si eu ce vrei sa ti fac/?

Mergi la inceput