Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ufff, vazut ingerasul Darius si m-am intristat din nou ... Camy, sa va dea DD putere tie si lui Cristi sa luati hotararea cea mai inteleapta in privinta infierii unui copil, sunt atatia copii care au nevoie de dragoste...
Serenity, Vio, Oana inca putin si va tineti si voi puiutii in brate!!!
Kimmy, Timea e o scumpa! Las' ca trece si hemangiomul, ea sa fie sanatoasa! Voi pew unde iesiti la plimbare? Poate punem de-o intalneala, ca in perioada graviditatii n-am reusit nicicum. Si nu mai zi ca nu esti fotogenica, nu e adevarat!
Didi, Tecky, vazut printesici frumoase, pupici pe nasucurile lor dulci!
Diarux, si bebe al meu se chinuie la fiecare basinutza si se screme de mama-mama. Uneori, dupa ce ii facem "operatiunea supozitorul" si il ajutam sa mai elibereze kk si besinutz, se linistete o ora-doua si-apoi o ia iar de la inceput. De fornait e fornait dupa ce bea prea mult de-i iese si pe nas si-i ramane nasucul infundat, in rest respira bine. La colici eu nu l-am prea luat in brate pt. ca nu rezist sa-l tin mult, am dureri de coloana, in schimb se linisteste cu tzitzi in gura. Ii multumesc lui DD ca (nu e mare plangacios, el se screme si se agita in toate felurile dar nu plange decat f rar. Dar de ce zici ca colicii mai tin inca 2 luni jumate? Eu stiu ca colicii tin si pana la 6 luni, acu depinde de cand incepi cu diversificarea...Iar de puseu nu stiu ce sa-ti spun ca noi desi avem aproape 6 sapt, inca n-am trecut prin asa ceva.
Cristina, daca nu functioneaza cu Sab Simplex, incearca cu Espumisan, la mine a functionat mai bine asta, adica am vazut ca da mult mai multe basinutze de la Espumisan si nici nu se chinuie asa tare.
Mona, saraca de tine, mult mai trebuie sa suferi, cred ca de eram in locul tau innebuneam demult!
Sun, sunt de acord cu tine legat de predarea stafetei.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ma chinui de vreo doua ore sa dorm putin si nu reusesc, ba suna mama, ba matus, ba nu stiu ce colega!Si toata lumea intreaba daca n-am nascut, si m-au zapacit frate auzi cica daca n-a iesit pina acum siguuur e baiat!Cred ca o sa iau rara, sau mai bine imi inchid telefonul!
DIARUX, sa stii ca dupa controlul ala mega dureros exact la tine ma gandeam, si la fusta ta galbenaSi la Carmenela care te sfatuia la urmatorul control sa-ti iei toporul la tine
SUN, foarte buna ideea, si intr-adevar suntem o odisee speciala!
DIDI, foarte frumos bouncer-ul, sa-l stapineasca sanatoasa Aida
SERENITY, nastere usoara!
MONALAC, doamne cat mai tragi si tu, oare cand o sa te linistesti si sa vii numai cu vesti bune?
TUCHI, nu stiu sa-ti spun prea multe, dar cand am fost eu in spital era internata o tipa care avea contracti de la 30 saptamani si statea in spital sub observatie si facea si niste injectii la 8 ore, un amestec litic daca nu ma insel, nu sunt f sigura.Sanatate multa iti doresc si sa duci sarcina cu bine pina la final!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AZI AR TREBUI SA FIE ZIUA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Mamici care alaptati,va intreb cum e scaunul bebelusilor vostri(daca e moale sau nu)pt ca eu am o mare dilema:o pediatra faimoasa mi-a spus ca s-ar putea sa aiba diaree din cauza laptelui meu si sa nu-i mai dau san,ci Nan fara lactoza:(Mi se rupe inima sa opresc sanul a cum,can am destul lapte + ca bebe Tudor a luat f bine in greutate ,iar analizele de scaun au iesit f bine.Nu stiu ce sa fac...
GINI-excursie frumoasa!
SUN- o idee frumoasa!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

DIARUX, daca ar fi sa-ti raspund eu , cat mai luuunga cu putinta, ca abia astept sa o citesc si sunt convinsa ca o sa fie superba
ATB, off putinul asta ma omoara, nu mai am rabdare deloc!
Mai da ce de pepenasi vor deveni crestini acum pe final de odisee!Abia astept poze si detalii de la botez!

mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

botezul a ieshit plictisitor si nashpa...nu comentez nimikn ca a fost vina mea,proasta organizare dar nici n-am avut timp

poze a facut fotograful ceva,dar la fel de dezamagitor...oricum inca nu le am

in rest va citesc zilnic,dar mereu nu mai apuc sa scriu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

ANAXENA, cum asa plictisitor? De ce spui asta? Oricum te asteptam cu pozele!

mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursu si Maya face scaun moale, cateodata cu spume (vad asta ca se mai intampla sa faca la schimbat). Eu stiu ca asa fac copiii alaptati la san.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diarux si a mea parca e crocodil..isi schimba pielea si da e fiziologic

ca si cristina si eu i-am taiat unghiile la o saptamana

legat de odiseea noastra...pentru mine a fost si este o lectie de viata!am experimentat alaturi de voi cele mai frumoase momente din viata mea...iar voi fetelor sunteti speciale fara exceptie

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SURSULA eu asa ceva nu am auzit! de ce saa nu fie bun laptele tau????dai ai incercat si o alta parere? ca o fi ea faimoasa...da...m,ai stii?
nu stiu despre ce vb ea acolo, dar mi se parea ciudat ca laptele tau sa nu fie bun pt BB, ce ar putea fi mai bun???

VIOda...mai ales la toporu' lu' sor'mia! ea e mai...agresiva, doar ati vazut ca avrut sa ii omoare pe aia in sala de nasteri acolo!Doamne, sa nu fii in preajma ei cand e in crize!

asta cu scaunul si eu sunt curioasa. da la mine nu e chiar mustar cu mzice lumea...e maro deschis spre portocaliu cu ceva in el...ma rog...nu ma pricep sa explic.
ma duc la fii miu ca are concurs de basinute! cat ma bucur sa le aud! poate imi lasa copilu' in pace!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dr_anca apropo de faptul ca bebe e agitat dupa ce il plimbi la ccumparaturi: am citit ca bebeii mai plang seara din cauza ca sunt nervosi dupa cate lucruri noi au de asimilat din cursul zilei ...

Sun bine ca te-a lasat pe tine cheful de vb, cand m-a apucat pe mine . Ti-l dau pe Vladut 1 zi sa vezi ce incepi sa vb singura ... Dar probabil ca la cat ii povestesti tu lui Galu ... normal ca nu mai ai chef sa zici nimic .

Fetelor lui Vladut ii iese mereu laptic pe nas atunci cand ragaie ... O fi normal??? Mai pateste cineva asa?

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput