Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dana, pt besinute cel mai bun e masajul la burtica si sa ii tii piciorusele in sus ( genunchii la buric). Eu am facut cu ambii copii asa si le era bine. La Anna mi s-a intamplat sa am sedinte de masaj ce durau cate o jumatate de ora. Si functioneaza ! Mai ales ca ii ajuta pe timp de colici. Am folosit si Flatulin, dar la noi nu a facut minuni.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sibylle, ileanna, Cristina, multumesc!

Fetelor, mie mi-a venit un mega ciclul, foarte abundent. Si nu cred ca are legatura cu lohiile, ca alea mi-au trecut de mult. E normal?

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mai fetelor, acuma sa nu va imaginati ca sunt mastera din cenusareasa!!!!!!!!!!!!normal ca-mi pup si alint opuiul si il sorb din priviri. eram ingrijorata daca nu...strecor vreo mica greseala si dorm cu el pana la 18 ani..ca intre noi fie vb...cunoastem cazuri!!! si nici nu as vrea sa il leg de mine ca nu sta daca nu il tin in brate.daca ar fi dupa mineeee...si mai ales dupa tacsu!!!!!!!!!!
acum de ex stam la calc amandoi. mami scrie cu stanga si eu motzai ca e bine cu mirosul de tzatza la nas.

aaaa...asta cred ca e alta greseluta pe care am facut-o...l-am lasat sa ma transforme in suzeta lui personala. pt.k e singurul mod de a-l calma cand plange isteric.

asa...sa vedem ce mai aveam de intebat ...aaa apropo de programul lui bb. cam de cand se poate vb de fromarea unu iprogram? ca al meu papa cam la 2,ore jumate 3..dar uneori vrea si mai repede, probabil cand nu suge cat trebuie. si sta cate 20 de minute la san. alteori adoarme aproape instant.
2. cat ar trebui sa doarma ziua? ca ma gandesc ca prea mult nu am ce sa ma joc cu el...ca e prea mic. ii mai canta tati, si el se uita la noi ca si cum ar zica"saracii astia! ce o fi in capu' lor???"

3. ce-i cu dermatita asta?
lui ANDREi i se descuameaza pielea pe alocuri, da am inteles de la dr ca e normal la ora asta, adik mai exact e "fiziologic".Deci? sa ma ingrijorez?

4. cand pot sa ii tai unghiutele ca nu ma lasa inima sa il las cu manusi pe vremea asta si deja s-a zgariat pe fatza bietul de el.

mai suportati?????????????

CRIS si eu cu sab simplex...acuma cred ca depunde si ce mananc eu ca in general a fost linistit. azi noapte ce l-a apucat criza mai rau.
hai sa-l trimit pana nu il pierd iar.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ruxi, eu i-am taiat unghiutele lui Mihaita de la 2 saptamani !!! Cu dormitul, acum fiecare copil e unic...al meu se trezeste cam la 4 ore sa manance , noaptea si la 6 ore...Eu ii dau si san( il las vreo 15 min), iar cand se enerveaza si nu mai vrea sa traga) , am pus de rezerva un biberon cu laptic scos de la mine cu pompa...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Eu sa stiti ca sunt prin zona, citesc ce scrieti dar nu mereu am si chef de vorba. (oo da, nu credeam sa mi se intample mie)

Luatul in brate: eu am mai zis (si n-am pretentia ca detin adevarul absolut ci doar ca am citit mult pe aceasta tema)...la varsta asta nu poate fi vorba de fite si mofturi, oricat ne-ar placea noua sa credem asta. E vorba de nevoia lor imperativa de protectie. Pentru ei e o lume rece si nesigura asta. Si unde altundeva sa simta siguranta si iubirea decat in bratele parintilor? Eu imi iau copilul in brate ori de cate ori are nevoie de lucrul asta. Si la fel il pup si-i spun zilnic cat il iubesc, cat il iubim, cum ne-a schimbat viata si ne-a facut mai buni!

Ileana nu iubita, eu ma plimb in politehnica, pt ca aici stau. In weekend cand e tati acasa, mergem in herastrau, cismigiu, bordei...

Siby asa-i, e si chestie de noroc in toata alaptarea asta. Hehe si daca ne raspunzi la scutece e ok:)

Didi sa-l stapaniti sanatoase! A mea sta in medie o ora/zi. Dar in ultima vreme i se pare mai interesant in patut sau patul nostru, cu muzica, zornaieli, vorbit...Ce zambeeet dulce aveti!

Misha e o dulcica Ralucuta!

Gini drum bun si odihna placuta!

Tuchi imi pare rau dar nu stiu sa te ajut. Eu mai am si acum cutia de no-spa cu care am inceput sarcina. Sanatate multa iti doresc!

Fetelor am o idee. Noi suntem o odisee aparte, asa o simt eu. Si n-as vrea ca predarea stafetei catre fetele de sept-oct sa fie un monolog banal al meu. Asa ca m-am gandit sa scrieti fiecare in cate 1-2 fraze, ce a insemnat pt voi aceasta odisee. Eu le adun pe toate si fac "epistola". Si adaugam si poezica lui Ruxi si gata. Ce ziceti?

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare.
Nu am citit NIMIC din urma, dar am o intrebare urgenta, mai ales pt fetele de dincolo de granite

CE ZICETI DE CERAZET?
Sa ii zic lui frate-miu sa imi ia in loc de Exluton?

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SUN dragutza, buna si ideea ta. Tot va trebui sa le legi tu cumva...adik sa faci o trecere...sa fie inchegata toata treaba. si eu am o propunere pt BUJO/ SI NU NUMAI hai sa facem textul de incheiere impreuna, ce zici? o idee de la tine, una de la mine...Ma refer la poezica. Si bineinteles daca fetele vin cu idei...facem o balada de toata frumusetea...ca sa nu fie numai dintr-o directie venit textul. Ce ziceti?

Eu lucrez de zor la povestea nasterii, da am o intrebare, cat de lunga are voie sa fie povestea asta? adik sa nu monopolizez tot site-ul! si cand o fi vremea, poate ma indruma si pe mine cineva cum se face subiect nou, ca n-am mai facut niciodata. adik pe bajbaite...poate m-oi descurca eu cumva..da nu strica o mana de ajutor.

pupici

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare fetelor!
DIARUX eu imi iau bebica in brate si daca plange un minut incontinuu pentru ca mi se rupe inima si nu o pot lasa asa. Din cate am citit eu si vad la bebica mea colicile astea mi se par ca au totusi o mare legatura cu ziua bebelui au o componenta neurologica importanta. Eu am scos-o si la cumparaturi cu mine si daca vede prea multa agitatie sau un zgomot puternic langa ea seara am putin de furca dar nu o las sa se desfasoare. Am obseravt ca o ia treptat si intervin cand incepe nu cand deja e crizata si pot sa spun ca sunt o mamica fericita in privinta colicilor.
Noi am renuntat si la Babycalm ca nu mai vrea desi ii dadea vreo 4 lingurite pe zi.
In privinta alaptatului noi suntem exclusiv la san din ziua a 5 de viata si azi la 5 sapt si 2 zile suntem bine in greutate si inaltime desi am avut momente de disperare cand mi se parea ca nu mai am san si ca imi scuipa sanul am perseverat si acum e bine.
Noi avem botezul pe 29 seara si petrecerea pe 30 august deci vor fi multi pepenasi increstinati in perioada aia.
Fetele voi ca marturii ce folositi?
Eu am cutiute roz din carton roz cu barza si bebel in cioc dar parca nu as pune bombonele in ea aveti alte ideii?
BAfta gravidutelor ramase sa ne auzim toate cu bine la scutece.
Frumoase poze cu bebe DAruis CAmy!

Va pup!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CRISTINA-cum spunea si Vicky,Debridatul e super.La fel de bun e si Infacolul,dar din pacate nu se gaseste la noi.Eu am rugat pe cineva sa-mi cumpere din Anglia si sunt extrem de multumita.Tudor sta mult mai bine la capitolul colici.
TUCHi-eu cred ca e f bun tratamentul pe care deja il faci +multa odihna
TURTU-daca nu e somnoros si nu trebuie sa-i ciupesc falcutele ca sa manance,eu il tin maxim 20 min la san la o masa.:)
Mamici care alaptati,scaunul bebeilor vostri e moale?se poate lua tot timpul de pe scutec?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAMI-Bebe Darius e un ingeras foarte frumos!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput