Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

camy, bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci peste durerea asta. Of, e tare greu, stiu ca nici un cuvint nu te poate consola, dar sper sa reusesti sa iti gasesti linistea

sursu, si la noi bebe face caca moale, moasa ne-a vazut si n-a zis ca ar fi ceva in neregula. Miine vine sa ne cintareasca, sint curioasa daca a mai pus ceva, ca azi m-a supt la greu.
ruxi, eu o dau pe Mara cu penaten, insa nu stiu daca asta se gaseste in ro.
oana, felicitari pentru bebe raul, sa creasca mare, frumos si sanatos.
ioana, felicitari pentru bebe andrey, refacere rapida si mult laptic.

Noi azi am avut program linistit, a dormit puiutul la greu, sa vedem ce ne face la noapte. Nu reusim nicicum sa o adormim in patutul ei, deocamdata doarme pe pieptul lui tati, dar daca asa se simte ea bine ascultam de copil.

Legat de iesit pe afara, noi am iesit din a 3-a zi de viata si acuma iesim zilnic. Dar pe aici nu se oripileaza nimeni, din contra am ajuns la concluzia ca copilul e motiv de socializare, m-am conversat cu elvetiencele de p'acia cit nu m-am conversat in 9 luni de stat in zona asta

adriana, si la noi bebelina isi tine capul sus destul de des, io chiar nu ma asteptam la asa ceva la o virsta asa de frageda, fata lui mama e o precoca

Gata, ma duc si eu la culcare, ca m-astept sa ma trezeasca terorista mica peste vreo 2 ore sa pape.
noapte buna tuturor

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, imi pare rau sa aud ca , in astfel de momente , sotul tau a ales sa fie de partea familiei lui. Iti doresc multa putere sa reusesti sa treci usor peste acest hop.

Dana ( Danangie ) , bafta multa si visul de a avea casuta voastra sa devina cat mai curand realitate.

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy sunt langa tine mereu! Sa nu uiti ca noi suntem o mica familie si tu esti un membru drag al ei! Ramai langa noi!

Danuta pacat ca nu esti. Mi-ar fi placut sa deschizi tu primul capitol de la scutece, asa cum ai deschis si odiseea aceasta!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Camy, am vazut pozele cu ingerasul vostru si am plins din nou...Era atit de frumos, expresiv si delicat...lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Despre adoptie, eu cred ca este o hotarire foarte importanta si luata din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

O sa incep prin a spune ce a insemnat pt mine odiseea noastra:
Din prima clipa cand am scris la odiseea noastra si am primit urari de bun venit de la toate fetele mi-am dat seama ca voi intra intr-o mica si adevarata familie.Scriind si citind zilnic mi-am dat seama ca ceea ce consideram o problema de multe ori grava in mintea mea era de fapt o problema pe care o aveau si celelalte gravidute si asta ma facea sa nu mai am temeri si griji.Cel mai emotionant moment de cand fac parte din aceasta odisee a fost atunci cand a avut loc INTALNIREA GRAVIDUTELOR din Herastrau,a fost ceva unic.Au urmat alte momente emotionante atunci cand am inceput sa nastem una cate una si toate asteptam cu nerabdare sa primim vesti despre "pepenasii" veniti pe lume.Imi doresc din tot sufletul sa ramanem la fel de unite si la " scutecele".

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper sa pot infia un bebe si daca sunt divortata...stiti ceva???

pustai

Mergi la inceput

Camy imi pare rau ca vei divorta de Cristi dar daca el a ales familia chiar acum cand numai dragostea voastra va putea ajuta sa depasiti mai usor evenimentul trist care s-a produs in viata voastra este clar ca NU TE MERITA!Daca nu suferi este un lucru foarte bun!Te pup si sa fii tare in continuare pt ca D-zeu are pus deoparte un destin fericit pt tine!Imi doresc ca peste putin timp ranile sa ti se vindece si trecutul acesta dureros sa-l dai uitarii!
Dana sa stii ca si mie mi-a fost foarte frica de dupa nastere dar nu a fost deloc neplacut,am simtit o mica usturime si atat.
Va pup!

Mergi la inceput

Camy adoptia este privita ca un lucru bun si nu cred ca vei intampina dificultati.Eu sper sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY, cu siguranta poti infia si daca esti divortata, acum nu stiu exact care sunt conditiile dar esential e ca se poate.
Pe mine m-a cuprins melancolia si am inceput sa citesc capitolele de inceput ale odiseei, si m-am umflat de plansCred ca incep sa o iau razna daca nu nasc mai repede

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AZI AR TREBUI SA FIE ZIUA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

OANA FELICITARI PENTRU BEBE RAUL! SA FIE SANATOS, PAPACIOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

IOANA FELICITARI PENTRU BEBE ANDREI!! SA CRESACA MARE SI SANATOS! REFACERE RAPIDA!

Denisa, Vio Nasteri usoare!!!

Camy foarte dulce si senin bebe Darius! Imi pare rau ca vei incepe un nou drum singura, dar sa fii convinsa ca pe tine te va pazi mereu si te va calauzi ingerasul din ceruri. Si el si noi ne rugam pentru tine sa-ti gasesti linistea si pacea sufleteasca! Sper ca noua viata sa fie una mai fericita si lipsita de suparari si tristeti!

Boti si pe mine ma mai intreaba cate vreo tanti ca de ce am scos copilul asa repede...ca e asa mica...Si eu i-as fi dat in cap babei, sa fi fost in locul tau...

Sun pt. stafeta: "nu am cuvinte sa descriu ce mult bine mi-a facut odiseea asta, pt. ca nu credeam vreodata sa intalnesc oameni asa de minunati, solidari, uniti, care stiu sa-ti poarte de grija, sa te sfatuiasca si sa-ti fie alaturi in orice moment, bun sau rau, fara sa te judece, fara prejudecati! Desi draga noastra "familie virtuala" - pt. ca exact asta suntem - a fost destul de greu incercata uneori, a fost totusi o oaza de veselie si optimism care mi-au facut cele 9 luni sa treaca mai usor!"
Imi pare rau daca aceste cuvinte suna "corny" dar eu nu ma pricep prea bine la scris, oricum sentimentele cam astea imi sunt, poate putin mai intense...

Fetelor, bebeii vostri se sperie in somn? ca Miruna e tare sensibila, la orice miscare sau sunet tresare si isi arunca manutele in aer...e normal sa se sperie asa? Si atata sa foieste si se fatzaie cand doarme...

E tarziu fug sa mai prind ceva somn. Noapte buna

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput