Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Dyanira – si eu inclin spre cezariana dupa cele intamplate…. nu mai stiu nici eu.. [...] Yaia – multumim pt cuvintele frumoase si incurajari.Sa iti traiasca baietelul si multa sanatate. |
Fetelro, ganditi-va doar ca s-au "intamplat" si multe nasteri fara probleme. Ganditi pozitiv! Si aveti incredere in instinctele voastre de mame! Finctioneaza deja si veti lua cele mai bune decizii daca aveti incredere in voi si in corpurile voaste!
[...]
Multumesc! La fel va urez si voua din toata inima! Si mult curaj!!!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
andy.p spune:
Dya atunci nu-ti ramane decat sa astepti sa vezi ce si cum,probabil va fi cezariana tinand cont de faptul ca Andrei e mare.Cel mai important este sa fiti bine amandoi si nu cum nasti.
felicic sa-i transmiti si din partea noastra,a fetelor din alte judete,ca suntem alaturi de ea.
Eva voiam sa te intreb daca ai probat cumva si fotolii din acelea joase ca o scoica...eu am vazut ,dar nu m-am incumetat sa ma asez,ma gandesc ca va fi mai usor cu bb.Fotoliul e ff frumos si cred ca e si comod.
36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dyanira BB tau cat de mare a fost? |
A avut 3,615 kg. Dar am bazinul lat, macar la asta sa ajute, ca in rest toata viata am fost catalogata "cu fundul mare"! Se pare ca a fost facut cu un scop asa!
PS si Tu ai ales un nume tare frumos bebelusului tau!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Nausica spune:
| citat din mesajul lui felicic76 ora 16,00 in fata spitalului Caritas |
felicic, eu vin, dar as vrea sa ne intilnim in fata spitalului. mai vine cineva la 16 00?
Nausica
31+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
Multumesc Yaia si sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos,
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andy.p Eva voiam sa te intreb daca ai probat cumva si fotolii din acelea joase ca o scoica...eu am vazut ,dar nu m-am incumetat sa ma asez,ma gandesc ca va fi mai usor cu bb.Fotoliul e ff frumos si cred ca e si comod. 36+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Nu stiu la care fotolii joase scoica te referi! Cele cu picior metalic? Nu imi plac, sunt office, nu camera bebe. Eu am probat cam tot, si ce a fost jos am evitat, e groaznic de greu sa te ridici gravida, dar cu un pui in brate! Iar daca se ajunge la cezariana, din fotoliu jos nu te mai ridici!
Trimite-mi un link cu modelul si asa iti pot da o opinie mai clara!
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
felicic, eu vin, dar as vrea sa ne intilnim in fata spitalului. mai vine cineva la 16 00? Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
eu si miruna(muuh) venim impreuna si vom fi acolo!
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
Nerantula spune:

Fetelor, cum se poate beneficia de garantie pentru carucioarele comandate pe Bimbomarket?
Intr-adevar, preturile sunt considerabil mai mici, dar daca ajunge, cumva, un produs cu un defect de fabricatie cum se poate remedia problema? 
35+
AMR 33 zile!! 
Peter Pan
andy.p spune:
Nu am link,dar incerc sa ti-l descriu..sunt asa din lemn si parca impletite si au o perna care acopera cam tot ,si au o forma rotunjita .Sunt joase intr-adevar si cum ti-am zis n-am indraznit sa ma asez de frica ca nu ma mai pot ridica.![]()
36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Felicic, Miruna, Nausica, transmiteti-i Monicai ca sufletul meu e langa ea! O imbratisez cu drag! Eu nu am forta sa o vad, nu am putere sa intru in maternitate acum, inainte de nastere, cred ca vazand-o pe Monica ma prabusesc! Nu as putea!
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)