Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya toate ne gandim ca bb era k si ca n-a avut nici o problema ,dar draga mea tu acum trebuie sa te concentrzi asupra propriului puiutz,tre sa te gandesti ca starile tale il afecteaza si pe el,asa ca oricat ar fi de greu ,si crede-ma stiu ca e greu,trebuie sa -ti revii si sa te gandesti ca va fi bine.
Dr tau ce a spus pana la urma?Care ar fi varianat cea mai buna?

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna tuturor!
Eu sunt o mamica de sept-oct 2007 si am intrat pentru ca la noi au inceput sarbatoririle de 1 an si eram curioasa sa va citesc emotiile de dinaintea nasterii. Din pacate, vad ca si voi aveti deja un ingeras, Andrei! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putete parintilor! Cuvintele sunt de prisos!

Vreau sa va urez nasteri usoare si refaceri rapide celorlalte! Bebelusi sanatosi si cuminti! Si sa nu va fie teama de nastere, e un moment frumos si unic. Celor care nu au nevoie de cezariana, nu o faceti, nasteti natural. Mie personal nu mi s-a parut asa dureros cum descriu alte mamici. Corpul e atat de incarcat de hormoni care au rolul de a inlesni nasterea, incat va sti singur cum sa reactioneze. Voua va trebuie doar curajul! Si noi am fost chiar diferiti, Tudor a fost in prezentatie pelviana (nu s-a intors, era cu fundul in jos) si am avut curajul sa nasc natural! Totul a fost bine si este si acum, asa cum va doresc si voua, tuturor!

O zi buna.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna tuturor!
Eu sunt o mamica de sept-oct 2007 si am intrat pentru ca la noi au inceput sarbatoririle de 1 an si eram curioasa sa va citesc emotiile de dinaintea nasterii. Din pacate, vad ca si voi aveti deja un ingeras, Andrei! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putete parintilor! Cuvintele sunt de prisos!

Vreau sa va urez nasteri usoare si refaceri rapide celorlalte! Bebelusi sanatosi si cuminti! Si sa nu va fie teama de nastere, e un moment frumos si unic. Celor care nu au nevoie de cezariana, nu o faceti, nasteti natural. Mie personal nu mi s-a parut asa dureros cum descriu alte mamici. Corpul e atat de incarcat de hormoni care au rolul de a inlesni nasterea, incat va sti singur cum sa reactioneze. Voua va trebuie doar curajul! Si noi am fost chiar diferiti, Tudor a fost in prezentatie pelviana (nu s-a intors, era cu fundul in jos) si am avut curajul sa nasc natural! Totul a fost bine si este si acum, asa cum va doresc si voua, tuturor!

O zi buna.

Poze

multumim frumos Yaia si sa dea Domnu Dumnezeu sa ai dreptate cu nasterea.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Dyanira – si eu inclin spre cezariana dupa cele intamplate…. nu mai stiu nici eu..
Eva – felicitari pt cumparaturi. Imi place si masuta si cutia.ma bucur ca iti place caruselul. Eu am tot carutul cu verde trio enjoy evolution. .. i-am luat si paturica aceasi culoare pt plimbare.
Yaia – multumim pt cuvintele frumoase si incurajari.Sa iti traiasca baietelul si multa sanatate.

Pup toate gravidutele fara exceptie si multa sanatate tuturor, nastere usoara si bebei sanatosi.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Eva e foarte frumos fotoliu, sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie util

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Multumim frumos, Clau, Denisa!

36+ LUCA

AMR 26 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Dya toate ne gandim ca bb era k si ca n-a avut nici o problema ,dar draga mea tu acum trebuie sa te concentrzi asupra propriului puiutz,tre sa te gandesti ca starile tale il afecteaza si pe el,asa ca oricat ar fi de greu ,si crede-ma stiu ca e greu,trebuie sa -ti revii si sa te gandesti ca va fi bine.
Dr tau ce a spus pana la urma?Care ar fi varianat cea mai buna?

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Dr care il inlocuieste pe al meu si de care sunt tare multumita spune sa asteptam declansarea nasterii naturale si apoi sa vedem cum decurge totul exact asa a spus ,,vazand si facand" daca nu e ok facem cezariana!El s-a pronuntat ca sunt sanse 20% pentru nastere naturala deoarece copilul e cam mare!

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo
multumim frumos Yaia si sa dea Domnu Dumnezeu sa ai dreptate cu nasterea.

Eu am intotdeauna dreptate!

PS Frumos nume ai ales pentru bebelina ta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ora 16,00 in fata spitalului Caritas

acum nu-i musai sa intram toate, care puteti ajunge si va faceti programul in functie de ora asta ok, nu stiu cum sunt orele de vizita, banuiesc ca pana la 18-19 se poate intra. Si ea mi-a zis ca o sa fie la rezerva 4 etaj 2.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Yaia multumim pentru incurajari.Chiar avem nevoie de ele!BB tau cat de mare a fost?

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva e frumos fotoliul iar prosopelul e si mai si

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput