Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Clau, incearca inainte de op. cu un sup. de glicerina. Dupa iti va fi mult mai greu. Eva, am tot vrut sa-ti spun, camera lui Luca este absolut superba. Imi place la nebunie cum ati aranjat-o, puiul mic se va simti de minune in casuta lui noua. Noi suntem inca cam pe nicaieri cu amenajarile, doar patut, saltea, cadita si masa de infasat am apucat sa luam. Si alea ne-au fost livrate in ziua cand ne-am intors din spital. Deocamndata piticul e cu mine in dormitor, cu tot cu patut. Mami fericita de Carla Alexandra ![]() |
mersi mult, e buna ideea

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
dyanira spune:
Andy tu cum esti? Cum te simti?
Parca tot ce se intampla ma convinge si mai mult sa cer cezariana.Apoi iar zic ca nu ca daca nu iese bine o sa ma invinovatesc singura offf Doamne ce greu e sa nu stii ce sa faci.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andreea_ada spune:
aaaaaaa si am uitat sa va spun , dr mea nu ma lasa sa fac cezariana , a zis ca e sigura ca o sa nasc usor , ca sunt tanara si ca nu are rost sa ma taie....dar mie mi-e din ce in ce mai frica 

35s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui CD27 As vrea sa merg si eu astazi pe la Moni ![]() , am programare la dr si merg si cu sotzu la radiografie, oare e ok daca nu mergem toate in acelasi timp? sau in felul asta o obosim?babytza sa ai mare grija, la cel mai mic semn sa mergi la dr , sper sa nu fie clau tu cum esti? 35s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
mersi mult pt grija, acum sunt bine insa ma tot intepa pitica, cred ca cu manuta in drapta jos. Nu e asa rau insa la cel mai mic semn de de probleme, plec spre spital.

36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
andy.p spune:
Dya eu zic sa lasi sa decurga nasterea natural ,iar daca ceva nu e in regula sunt sigura ca dr tau va cere cezariana.BB tau e bine ,e in pozitie nu ai indicatie de cezariana,stiu ca acum e greu sa decizi spre o nastere naturala dar eu zic sa incerci.
Am uitat sa-ti zic capul sus si fii optimista ,va fi bine ,DD ne va ajuta sa trecem cu bine peste acest moment.
36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Clau cum te simti? Eu va spun sincer ca nu mai am rabdare mai ales dupa toate cele intamplate as vrea sa imi tin cat mai repede bb in brate sa vad ca e bine, sanatos. Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Mersi frumos Diana pt grija
, eu zic ca sunt bine, si sper sa ma tina starea asta pana pe 1 cand Doamne ajuta imi voi tine fetita in brate sanatoasa si frumoasa
36 s Mami fericita de
AMR 7 zile
_irina_ spune:
Eva pe ala pe care l-am vazut scria CT02, intr-adevar era modelul cu ursuleti. Eu sunt in Timisoara, deci sigur nu am ajuns la acelasi Metro.
Pentru camera lui bb o sa am intr-un colt 2 fotolii super-comode(inainte sa luam coltarul in living am dormit mult si bine in fotoliile alea) si cu 2 cuburi pe care sa pot tine picioarele.
36+
- Andreea
clau_geo spune:
Eva e foarte frumos fotoliu, sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie util 
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
dyanira spune:
| citat din mesajul lui andy.p Dya eu zic sa lasi sa decurga nasterea natural ,iar daca ceva nu e in regula sunt sigura ca dr tau va cere cezariana.BB tau e bine ,e in pozitie nu ai indicatie de cezariana,stiu ca acum e greu sa decizi spre o nastere naturala dar eu zic sa incerci. ![]() Am uitat sa-ti zic capul sus si fii optimista ,va fi bine ,DD ne va ajuta sa trecem cu bine peste acest moment. 36+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Intr-adevar e foarte greu sa inclin acuma spre nastere naturala la mine indicatia ar fi tensiunea cam mare si cea ce ma ingrijoreaza cel mai tare greutatea mare a lui bb.Si ma gandesc intr-una ca si bb lui Moni era ok

Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
EvaF spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Eva pe ala pe care l-am vazut scria CT02, intr-adevar era modelul cu ursuleti. Eu sunt in Timisoara, deci sigur nu am ajuns la acelasi Metro. Pentru camera lui bb o sa am intr-un colt 2 fotolii super-comode(inainte sa luam coltarul in living am dormit mult si bine in fotoliile alea) si cu 2 cuburi pe care sa pot tine picioarele. 36+ - Andreea |
Si eu am pt picioare un scaunel mic din acela fff jos, turcesc, dar vreau sa ii schimb husa, ceva vernil sau alb, apoi il pun in camera. Nu e set cu fotoliul, dar se vor combina frumos!
Noi nu aveam ce refolosi in camera puiului ca intr-un an de zile noi am mobilat toata casa, living, dormitor si camera bebe acum! Acum un an in septembrie cand ne-am intors in Ro nu aveam nimic nimic, am inceput efectiv de la o lingura! E frumos acum sa vedem ce a iesit!
Da, e adevarat ca tu ai fost la alt Metro, dar tinand cont de culoarea husei si de pret, eu cred ca ai vazut CT04. Ma rog...
A ajuns caruselul, e superb!!!! E verde, bineinteles! Si cu jucarii de plus, seara il las ca lampa de veghe! De-abia astept sa il instalez sa il vad mai ales seara!
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mami fericita de Carla Alexandra