Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Eva, ai gasit caruciorul? L-ai luat? Sunt curioasa ce ai decis pana la urma . Eu nu am mai ajuns in Ikea, mi-a promis tati ca ma duce in seara asta sau maine seara...asa pe ultima suta de metri, mai am ceva de luat din Ikea si Miniblu

bb2

Kid, eu am fost la IKEA unde m-am intalnit din intamplare cu ...Musette si jumatatea ei! Ne-am cam blocat, nu am vorbit noi prea mult, dar am...strans mana. :)))Ambele cautam un fotoliu! Noi am luat ce cautam! Musette, tu? Am incercat toate fotoliile, acele faimoase poanguri nu mi-au placut, adevarat ca se balanseaza putin dar sunt fff joase si reci pt camera de bebe, cu brate de lemn, ma rog...no, no, no, nu ma vad ridicandu-ma din ele cu Luca in brate, fff greu! Sunt ieftine, asta e avantajul lor, dar nu imi plac pt camera de bebe, nu vi le recomand deloc! Mai bine platiti ceva mai mult si luati ceva mult mai comod. Asa ca ia uitati ce am ales noi FOTOLIU ALAPTARE
E ok, are si perna pt spate si husa e detasabila, se poate spala la masina!

Sub masa vedeti si o cutie mare verde pe care am luat-o pentru jucarii si diverse, mi-a placut, si am mai luat un prosop din bumbac 100%, un fel de halat in care intra puiul, frumos foc, cu gluga cu urechi! prosop haios

Am fost si in Metro. Ce ai vazut tu, Irina, nu e Chicco CT 02, e Chicco CT 04, e bleumarin cu ursuleti albi, nu? Am intrebat, CT 02 nu au avut, il au pe acesta CT04 la 950 RON, nu mi-a placut deloc! Eu caut CT 02, e rosu sau bej, si se pliaza umbrela! Desi...ma gandesc sa iau TRIO ENJOY EVOLUTION, cel verde fuschia, doar am facut totul pentru Luca verde! Vedem...
Kid si Simodina, multumesc de sfaturile pt carucior!

Acum astept caruselul de a chicbb, e superb, e si cu lampa de veghe, vine dupa-amiaza, si am terminat camera! Carucuiorul il luam sapt aceasta si cum spuneam, incep sa inclin catre Trio Enjoy Evolution!

36+ LUCA

AMR 26 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

hello fetele ........am intrat cu sufletul la gura sa va salut ,asta pt ca am lipsit o perioada din cauza unor probleme , am stat internata in spital pt ca bb se parea ca are bradicardie si dr i-au monitorizat inimioara ...am scapat cu bine , se pare ca a avut cateva pase mai proaste dar in rest suntem bine bine ....

imi pare teribil rau pentru ceea ce am citit ...desi eu nu prea am avut activitate aici m-a zdruncinat povestea Monicai .....
Monica sper sa gasesti puterea sa mergi mai departe , sa te ridici ...sicere condoleante ma rog la DD pentru BB Andrei

35s+

http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

In sfarsit am reusit sa culc piticul. Saracuta, nu stiu ce a avut in dimineata asta, a si varsat...Cred ca o doare burtica. Acum doarme ca un ingeras

Va rog mult sa-i transmiteti Monicai cele mai bune ganduri din partea mea. I-am trimis si ieri un SMS dar cuvintele nu prea sunt de ajuns in astfel de situatii.

Clau_geo, dupa cezariana sa bei mult ceai de chimen, ajuta mult la reinstalarea tranzitului intestinal. Cred ca si in spital iti vor da, dar e bine sa-ti aduca si de acasa. Eu te sfatuiesc sa nu mai mananci nimic solid cu o zi inainte, dupa ora pranzului, doar lichide. Si neaparat sa incerci sa ai scaun in dimineata operatiei.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mersi mult Anca, cu mancarea nu cred sa fie probleme insa scaun mi-e greu sa cred ca o sa am in dimineata respectiva
si sper sa ii treaca micutei durerea de burtica

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, incearca inainte de op. cu un sup. de glicerina. Dupa iti va fi mult mai greu.

Eva, am tot vrut sa-ti spun, camera lui Luca este absolut superba. Imi place la nebunie cum ati aranjat-o, puiul mic se va simti de minune in casuta lui noua. Noi suntem inca cam pe nicaieri cu amenajarile, doar patut, saltea, cadita si masa de infasat am apucat sa luam. Si alea ne-au fost livrate in ziua cand ne-am intors din spital. Deocamndata piticul e cu mine in dormitor, cu tot cu patut.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

As vrea sa merg si eu astazi pe la Moni, am programare la dr si merg si cu sotzu la radiografie, oare e ok daca nu mergem toate in acelasi timp? sau in felul asta o obosim?

babytza sa ai mare grija, la cel mai mic semn sa mergi la dr, sper sa nu fie

clau tu cum esti?

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, am tot vrut sa-ti spun, camera lui Luca este absolut superba. Imi place la nebunie cum ati aranjat-o, puiul mic se va simti de minune in casuta lui noua. Noi suntem inca cam pe nicaieri cu amenajarile, doar patut, saltea, cadita si masa de infasat am apucat sa luam. Si alea ne-au fost livrate in ziua cand ne-am intors din spital. Deocamndata piticul e cu mine in dormitor, cu tot cu patut.

Anca, merci mult de tot! Tu ai in plus fata de mine un pui absolut superb care gangureste la tine in camera! Asta e cel mai important. Astept si eu puiul meu sa se bucure de ce mami si tati i-au pregatit cu multa multa dragoste! Parca nu mai am rabdare, de-abia astept sa il am in bratze!

36+ LUCA

AMR 26 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca mamica si printzesa ,sper sa-i treaca burtica si multumim ptr sfaturi ,eu chiar daca sunt la a doua cezariana nu prea imi aduc aminte multe de acum 6ani.Asa ca mai zi-ne.
andreea_ada ma bucur ca sunteti bine

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau cum te simti?
Eu va spun sincer ca nu mai am rabdare mai ales dupa toate cele intamplate as vrea sa imi tin cat mai repede bb in brate sa vad ca e bine, sanatos.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

In primul rand vreau sa va urez sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Am citit de ieri de tragedia Monicai, imi pare foarte rau ca si-a pierdut baietelul.
Am intrat pentru ca si eu am nascut fetita la Caritas. A fost o sarcina depasita si doctorita m-a internat la a treia declansare a nasterii. Cand am ajuns la dilatatie 6 doctora mea a cerut cezariana pentru ca nu avansa travaliul cum trebuie, seful de sectie nu a fost de acord cu cezariana, a zis ca voi ajunge la 10 in cateva ore si asa a fost, mi-a facut el dilatatie manuala sa avanseze travaliul. La dilatatie maxima insa s-a adeverit ce spunea doctorita mea ca este blocat copilul, ca nu vine cu capul cum trebuie. Pe mine m-au monitorizat chiar si cand eram pe masa, asa au si vazut ca bataile inimii scad si copilul intra in suferinta fetala si m-au bagat imediat la cezariana. Si fetita mea a inghitit meconiu, a primit Apgar 7, i s-au administrat antibiotice si ei si mie 5 zile. Practic de cand m-au internat pana cand am nascut, au fost cam 19 ore din care travaliu 16 ore si de mai multe ori mi-au monitorizat contractiile si pe bb, pe masa cred ca am stat cam o ora si am fost monitorizata.
Stiu ca nimic nu-i poate consola pe parinti dar vroiam sa va spun sa nu va panicati din cauza acestui meconiu, nu sunt experta dar cred ca si conteaza cat de bine aspira bb dupa nastere. Iar cand elimina meconiu se inverzeste lichidul amniotic, ar fi trebuit sa se vada acest lucru.
Eu una nu sunt lamurita inca cum s-a putut intampla o asa tragedie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya cred ca toate simtim la fel.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput