Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 15
LUCUTTA spune:
Fetelor ce inseamana daca linia neagra a ajuns in dreptul sanilor?la unul dintre capitole se vorbea dar nu mai stiu.
30+
Sergiu
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Fetelor ce inseamana daca linia neagra a ajuns in dreptul sanilor?la unul dintre capitole se vorbea dar nu mai stiu. 30+ Sergiu |
Nu se intampla nimic! Dar babele spun ca e momentul sa nasti! Babele spun ele multe...
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Daca bine imi aduc aminte..cam ar trebui sa nasti,dar nu stiu daca nu e si asta vreun babism.
Eva ce ai rezolvat cu caruciorul pana la urma?
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
Pentru ca multe ati fost de acord,mi-am permis sa modific numele Odiseei deocamdata.
Va rog sa imi spuneti daca facem vreo modificare in listuta.
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
kid2003 spune:
Eva, ai gasit caruciorul? L-ai luat? Sunt curioasa ce ai decis pana la urma
. Eu nu am mai ajuns in Ikea, mi-a promis tati ca ma duce in seara asta sau maine seara...asa pe ultima suta de metri, mai am ceva de luat din Ikea si Miniblu
bb2
_irina_ spune:
Lucutta cica se apropie sa nasti, dar linea mea cea neagra e prin zona sanilor cam de cand a aparut. Nu m-am uitat atent, ca nu stiam de babismul asta.
36+
- Andreea
clau_geo spune:
pt cele interesate si care sunt acasa, pe Romantica este o emisiune in reluare despre bebei - super bb tv
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
dyanira spune:
Am citit ce ati scris despre Moni.
Efectiv sunt socata cum se poate ca in anul 2008 in care traim un bb sa moara la nastere si asta intr-un spital nu undeva in varful muntelui.E revoltator.
E ok ca ati schimbat numele odiseei nu cred ca se va mai putea numi asa acum dupa tragedia lu Moni.
Fetelor care mergeti azi in vizita va rugam sa ii transmiteti si din partea noastra a celor din alte orase ca suntem alaturi de ea , ca ne pare infinit de rau si ca o ajutam cu tot ce are nevoie numai sa ne spuna.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Lucutta cica se apropie sa nasti, dar linea mea cea neagra e prin zona sanilor cam de cand a aparut. Nu m-am uitat atent, ca nu stiam de babismul asta. 36+ - Andreea |
si la mine e la fel
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
anca81 spune:
In sfarsit am reusit sa culc piticul. Saracuta, nu stiu ce a avut in dimineata asta, a si varsat...Cred ca o doare burtica. Acum doarme ca un ingeras 
Va rog mult sa-i transmiteti Monicai cele mai bune ganduri din partea mea. I-am trimis si ieri un SMS dar cuvintele nu prea sunt de ajuns in astfel de situatii.
Clau_geo, dupa cezariana sa bei mult ceai de chimen, ajuta mult la reinstalarea tranzitului intestinal. Cred ca si in spital iti vor da, dar e bine sa-ti aduca si de acasa. Eu te sfatuiesc sa nu mai mananci nimic solid cu o zi inainte, dupa ora pranzului, doar lichide. Si neaparat sa incerci sa ai scaun in dimineata operatiei.
Mami fericita de Carla Alexandra