Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica ,imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplatte inteleg perfect pt ca si eu am trecut prin ce treci tu acum .
Este foarte dureros sa-ti vezi copilasul mort ,este ca un vis urat care astepti sa se sfarseasca odata dar din pacate este real.Nu poti concepe asa ceva ,te intrebi de ce ,de ce mie ,de ce copilasului meu ,de ce i l-a trebuit lui Dumnezeu pe copilasul meu?Iti pui tot felul de intrebari,te simti vinovata la un moment dat ,iti vine sa urli de durere mai ales cand vezi copilasi mici ,mamici insarcinate ,sa vezi lucrusoarele pe care le-ai pregatit pt bebelasul tau .Te inteleg prin ce durere treci de accea vreau sa-ti dau un sfat:descarcate cand ajungi acasa ,plangi daca asta simti sa faci si apoi incearca sa discuti despre asta cu sotul tau ,cu persoanele care simti tu ca te inteleg ,nu te ascunde desi asta o sa simti sa faci la inceput cand durerea este calda ca sa spun asa .
Gandestete ca asa a vrut Dumnezeu sa fie ,fara sa te mai intrebi de ce si ca Dumnezeu l-a iubit mai mult decat voi si de accea a avut nevoie de el ca ingeras.Intodeauna sa sti ca el este ingerasul vostru si ca ii este bine in imparatia lui Dumnezeu si nu inceta sa te rogi la Dumnezeu chiar daca simti pe moment ca esti suparata pe EL.La fel cum m-a ajutat Dumnezeu pe mine si pe sotul meu sa trecem peste acest necaz si ne-a daruit un alt copilas in pantece deocamdata sunt convinsa ca si pe voi o sa va ajute sa.

30+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

fetelor, monica mi-a si spus ca vrea sa se comporte "normal", sa vb la telefon, sa primeasca vizite.......
nocom: poate ar fi bine sa vii, eu nu pot sa plang, sunt furioasa si mai degraba as urla, as sparge(si o sfatuiam pe ea sa planga, sa se descarce)
angelinna; sunt sigura ca pe monica o consoleaza orice gand bun, vb buna, mesaj, poate D-zeu ii da putere sa accepte situatia, pentru ca nu are ce sa mai faca acum, decat sa se resemneze

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Iepurila, mai incearca acum, ca a plecat greu de la mine mesajul. Acum ar fi trebuit sa ajunga.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Iepurila, mai incearca acum, ca a plecat greu de la mine mesajul. Acum ar fi trebuit sa ajunga.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 7 zile

DA. L-am salvat. Sarumana

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bine felicic,

depinde f mult si de ora la care mergeti caci eu sunt singurica acasa cu Matei pentru 3 zile si trebuie sa ajung candva sa-l iau si pe el de la gradi....

sunt cu ochii pe voi sa vad ce ora hotarati, in functie de ce fete mai vor sa vina....

34+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Clau_geo, e mai bine pentru tine sa mananci f f usor cu o zi inainte de operatie. Gen supa, iaurt, branza de vaci...Dr spun sa nu mananci nimic in seara dinainte si in dimineata respectiva, dar mai bine o tii mai usor toata ziua...Altfel e greu dupa...la primul scaun. Te doare rau operatia.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Monica mi s-a parut intotdeauna un om cu simtul realitatii, m bucur ca accepta vizite si ca vrea sa isi continue viata normal, e un mare pas inainte. Repet, daca vizita e dupa ora 16, pot veni si eu voi. Rezerva 4 etajul 2 parca spuneati... Acum chiar n-am timp sa mai caut mesajul cu pricina, sunt in focuri, va pup si astept vesti.

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Clau_geo, e mai bine pentru tine sa mananci f f usor cu o zi inainte de operatie. Gen supa, iaurt, branza de vaci...Dr spun sa nu mananci nimic in seara dinainte si in dimineata respectiva, dar mai bine o tii mai usor toata ziua...Altfel e greu dupa...la primul scaun. Te doare rau operatia.

bb2

Mersi mult Kid. O sa tin cont de propunerile tale

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fetelor, cand mergeti la Monica va rog sa ii trimiti toate gandurile noastre bune. Din pacate si eu sunt cam departe si nu pot veni cu voi.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

n-am mai intrat pe forum de simbata de la prinz si acum sint efectiv socata.
daca va hotariti sa mergeti la spital, sa scrieti ora, va rog, o sa incerc sa vin si eu, desi eu nu reusesc niciodata sa fiu un sprijin in situatii din astea.
cred ca acesta este locul in care cuvintele ramin neputincioase.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput