Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zambetmic clau, pt orice tip de interventie (operatie) este bine ca 24 de ore inainte sa nu se manance consistente e preferabil o zeama, o supa, un iaurt, vezi tu ce-ti place asta este o regula general valabila 34+ cu Vladut |
Mersi mult pt raspuns, m-am gandit eu ca asa trebuie dar cred ca o sa o intreb totusi si pe dr. ce propunere are, numai sa ajung luni dimineata cu bine.

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
Piersicutza spune:
Buna dimineata
Nici eu nu inteleg cum s-a putut intampla asa o nenorocire, ca doar pe tot timpul nasterii si chiar din timpul travaliului mama si copilul sunt monitorizati. Stiu ca daca se observa ceva probleme la copil cu atat mai mult se indreapta atentia spre el si in functie de probleme se decide ce e mai bine de facut: cezariana urgent sau nastere naturala, forceps, etc. Toate astea ni le-a povestit la curs si cumva eram linistita ca exista atatea metode. Si uite ca totusi se pot face si greseli.
Si eu sunt perfect de acord cu ce a propus Miruna. Sa fim toate alaturi de ei in aceste momente in care au ramas singuri.
33+ 
Piersicutza
clau_geo spune:
Imi poate da si mie cineva parola de pe mailul comun de yahoo, ca de cand nu am mai intrat am uitat-o.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
angelynna82 spune:
Clau ai PM
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nocom spune:
Fetelor as fi vrut si eu sa vin sa o vad pe Moni dar nu stiu daca sunt cea mai potrivita persoana. Eu de ieri de cand am aflat numai la asta ma gandesc si plang incontinuu. Oare nu ii fac rau daca ma vede asa? mai ales ca am inteles ca ea este in stare de soc si nici sa planga nu poate??? Nici eu nu stiu cum e mai bine...........
Ma bucur ca nu a semnat pt incinerarea lui bebe Andrei, desi poate este mult mai dureros sa treaca prin pregatirea inmormantarii si sa participe la ea....hmmmm
Cand va hotarati asupra orei la care mergeti scrieti cu rosu sa vad si eu sigur si pana atunci poate inteleg cum e mai bine pt moni, sa vin sau nu......
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
simodina spune:
Buna dimineata!
Felicic multumim pentru lamuriri, este de neconceput ce s-a intamplat. Si mie mi se pare greu de crezut ca dupa 2 eco la Iosup+Herghe niciunul n-a remarcat malformatia. Monitorizarea se intrerupe fix in momentul in care te pune pe masa dar acolo stai in mod normal 10-20 min pana la expulzie, e ciudat daca i-au facut monitorizare sa nu se fi intamplat absolut nika inainte si bb sa fi intrat in suferinta si murit in acest timp...Ma gandesc cu groaza la Monica, ce e in sufletul ei mai ales ca acum inca e ocupata cu a afla niste raspunsuri dar peste cateva zile cand totul se va termina...Da-i Doamne putere sa-si planga durerea si sa treaca peste aceasta tragedie.
Miruna, Simona si eu sunt de acord cu propunerile voastre.
LE Ca si Nocom si eu va rog sa postati ora cu rosu cand va hotarati.
Daca ma simt in stare sa-mi stapanesc emotiile merg si eu. Se pare ca tre' sa mai rezist pana miercuri ca atunci ne-a programat dr sa nastem ( eu si Simo(kid) ).
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 2 ZILE!!!
angelynna82 spune:
Fetelor i-am transmis un SMS catre Monica, sper sa fi facut bine, sa nu o fi deranjat mai mult sau suparat mai mult decat este...
Nu as putea face fata sa vin cu voi la spital...aici ma declar a fi lasa..nu am cuvinte acum
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
clau_geo spune:
pt cele interesate am atasat pe mailul comun o carte interesanta despre cresterea copilului.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
iepurila spune:
Eu abia acum dimineata am aflat de nenorocire.
I-am trimis un SMS. Daca va duceti la spital, o parte din sufletul meu va fi acolo cu voi.
Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste aceasta tragedie si sa gaseasca forta sa o ia de la capat.
Sunt de acord cu toate propunerile voastre.
Kid si Simo tin pumnii pentru miercuri.
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo pt cele interesate am atasat pe mailul comun o carte interesanta despre cresterea copilului. 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 7 zile |
Clau eu sunt interesata. Dar nu vad pe mailul comun atasamentul. Doar nr tale de telefon si id-ul de mess
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.