Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Pentru prima pagina:
Monica, sufletel, eu ma simt prea seaca si goala de cuvinte in fata povestii tale si a lui Andrei. Cuvintele Domnului Iisus Hristos spun: " Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei" ( Matei 19,14). Bebe Andrei este acum un ingeras si te va veghea de acolo de sus!
Eva
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreutac spune:
Am citit inca de aseara cele intamplate, sunt inmarmurita si pana acum nu am reusit sa am nicio reactie. Toata noaptea mi-a fost gandul la Moni si micut.
Ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul micutului Andrei si sa le dea putere parintilor sa depaseasca acest moment crunt

Miruna, si eu sunt de acor cu propunerile tale.
Andreea
34+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
kid2003 spune:
Este intr-adevar tragic...nu pot sa imi dau seama cum s-a intamplat asa ceva in secolul nostru, in capitala tarii, cu o familie citita, care si-a facut toate analizele la timp si totul era in regula...De ce nu a fost monitorizata cand a ajuns la maternitate? Bebe nu mai misca? oare murise deja in burtica sau s-a intamplat tragedia din cauza travaliului si a dr incompetenti (mai ales ca dr ei nu era). E de neimaginat asa ceva intr-o tara civilizata. Iar pentru Monica si sotul ei vor ramane mereu intrebari grele...fara raspuns.
Muuh si restul fetelor...E idee buna sa scoatem "norocoase" de la titlul Odiseei, macar o perioada...Si cred ca ar trebui sa ii cream un subiect special Monicai la "Sufletul Credintei" unde fiecare dintre noi sa scrie cuvinte de incurajare si sa fie alaturi de Monica si de sotul ei...Cred ca e mai bine asa, sa nu scriem aici, sa se piarda printre post-uri despre nasteri, bucurie, griji etc , in plus pentru mamici gravidutze in ultimele zile nu e chiar bine sa gaseasca zi de zi, pe pagina mesaje din astea. Nu mi-o luati in nume de rau, dar cred ca ar fi mai frumos sa fie toate mesajele grupate ca Monica sa le poata citi mai usor.
Asa au facut si fetele de la Odiseea vecina pentru bebe Darius...
In sufletele noastre ne vom gandi mereu la Monica si sotul ei...dar Odiseea noastra trebuie sa mearga mai departe, avem niste bebelusi in burtica pe care speram din tot sufletul sa ii aducem pe lume sanatosi si intregi.
Multumesc pentru agitate...Am sunat la medic, ramane sa ma sune inapoi cand afla ceva. Oricum nu va fi azi si cred ca nici maine (nu as vrea sa fie marti, ca marti nu imi place, nu e o zi norocoasa pentru mine).
bb2
Muuh spune:
kid subscriu si eu la ideea cu subiectul nou la Sufletul Credintei. Daca majoritatea sunteti de acord il deschidem diseara si copiem mesajele transmise deja acolo pe prima pagina.
Ti-am zis eu ca luni e haos la Elias. Esti nemancata si nebauta e ieri si stai asa si astepti?
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
tzitziri spune:
Si eu sunt de acord cu ideea subiectului la celalat topic..nu aici...si cu schimbarea numelui cel putin temporar.
Daca s-a ajuns la o concluzie o sa sterg 'norocoase' deocamdata.
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
sanziana27 spune:
Pentru ca odiseea noastra a devenit o a 2 a famile trebuie sa gasim resurse sa ne sustinem una pe alta, depasind momente cumplite, neplaceri, dar si sa ne bucuram de surasul mamicilor.
De aceea si eu sunt de acord sa creeam un subiect pentru Monica de sustinere.
Si atat cat putem, cu ajutorul cuvinteleor sa fim alaturi de toate fetele noastre dragi de la odisee!
33+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 7 saptamani !!!!
kid2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Ti-am zis eu ca luni e haos la Elias. Esti nemancata si nebauta e ieri si stai asa si astepti? Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006) |
Ah, nu, m-am indopat bine in weekend...am fost invitati pe la prieteni pentru ca toti vroiau sa ma vada ca pentru ultima oara
bb2
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kid2003
Ah, nu, m-am indopat bine in weekend...am fost invitati pe la prieteni pentru ca toti vroiau sa ma vada ca pentru ultima oara bb2 |
Acum m-ai facut curioasa, nu stiu ce sa fac, mie mi-a zis dr. sa ma prezint luni pe 1 la spial cu bagajul insa nu mi-a zis nimic de mancat cum ca nu as avea voie. Crezi ca e mai bine sa o sun pe vineri sa stabilesc ultimele detalii?
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
andy.p spune:
Buna dimineata!
E tragic ce s+a intamplat ,de neconceput ca inca sre mai poateintample asa ceva.
Propunerile sunt bine venite si sunt total de acord cu ele.
Fetelor sa mergeti sa o vedeti si sa+i transmiteti toate incurajarile noastre.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
zambetmic spune:
clau, pt orice tip de interventie (operatie) este bine ca 24 de ore inainte sa nu se manance consistente
e preferabil o zeama, o supa, un iaurt, vezi tu ce-ti place
asta este o regula general valabila
34+ cu Vladut