Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

fetele am vb cu monica
sambata noaptea a avut contractii, duminica la 6,30 i s-a rupt apa si a ajuns la spital.
Dr ei nu era, a nascut natural la 12,30 dar bebe nu a avut puls si nu a putut fi resuscitat. Crede ca daca i se facea cezariana nu ar fi fost sfarsitul asta si mai crede ca bebe a inghitiut meconiu.Astreapta rezulatele autopsiei.
Este inc in stare de soc, nu poate sa planga si mi-a permis sa mergem la ea la spital.
Sfatul ei: la cel mai mic semn dureri, ca nu mai misca bebe, etc, fuga la doctor.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Off Dumnezeule, dar cum e posibil asa ceva? Dr nu o monitorizau???
Felicic multumim pentru vesti

Monica sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta tragedie

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Muuh, e OK ce ai spus tu. Rugaciunea pentru bebe Andrei si cateva posturi ale noastre pe prima pagina poate o vor ajuta pe Moni sa simta ca ii suntem alaturi si ne rugam pentru sufletelul ei mic.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Miruna e buna ideea ta. Ma gandesc ca posturile noatre pentru Monica o vor ajuta si va simti ca suntem alaturi de ea.

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si eu cred ca e o idee buna, Miruna.

Daca mergeti la Monica in vizita dupa 16.00 pot ajunge si eu.

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

miruna, da,stiu unde o gasim, va fi la rezervs 4 etajul 2.
Citise site-ul biancai brad si chiar mi-a spus ca primeste pe toata lumea, vb cu toata lumea........
nu a putut sa planga deloc, a lesinat de vreo 3 ori, nu a semnat pentru incinerarea lui Andrei.
I s-a spus ca ar fi avut si ceva la ficat, dar ea nu crede, sigur s-ar fi vazut la eco de la Iosup si Herghe.
Tare mi-e teama ca totul s-a intamplat din cauza neglijentei doctorilor din spital, dr ei vine in dim asta sa o vada.
Apropo, nici medicamente in spital nu sunt, zicea ca tb sa-l trimita pe sot la o farmacie.

cine vrea sa mearga, hai sa fixam o ora, eu i-am spus ca dupa amiaza, ca sa putem lua legatura intre noi

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

kid nu cred sa te cheme astazi ca din cate stiu eu luni e mare haos in Elias. Dar oricum am aici doua agitate pentru tine si simodina.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

oooofffff, ce drama! Astept si eu cu sufletul la gura rezultatele autopsiei, sper sa nu fie sub nicio forma malpraxis!

Miruna, eu sunt de acord cu ce ai propus, sa nu ne mai numim norocoase, si voi incerca sa incropesc si eu doua vorbe pt Monica pentru prima pagina!

36+ LUCA

AMR 26 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

miruna, da,stiu unde o gasim, va fi la rezervs 4 etajul 2.
Citise site-ul biancai brad si chiar mi-a spus ca primeste pe toata lumea, vb cu toata lumea........
nu a putut sa planga deloc, a lesinat de vreo 3 ori, nu a semnat pentru incinerarea lui Andrei.
I s-a spus ca ar fi avut si ceva la ficat, dar ea nu crede, sigur s-ar fi vazut la eco de la Iosup si Herghe.
Tare mi-e teama ca totul s-a intamplat din cauza neglijentei doctorilor din spital, dr ei vine in dim asta sa o vada.
Apropo, nici medicamente in spital nu sunt, zicea ca tb sa-l trimita pe sot la o farmacie.

cine vrea sa mearga, hai sa fixam o ora, eu i-am spus ca dupa amiaza, ca sa putem lua legatura intre noi

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

E ok pentru mine dupa amiaza poate chiar in orele de vizita sa nu fim nevoite sa avem discutii inutile pe acolo. oricum te sun mai incolo asa spre pranz.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Miruna, sunt de acord cu propunerea ta si iti dau cateva cuvinte si de la mine pt Monica:

Monica, iti doresc sa fii tare, sa treci cu bine peste nenorocirea asta si sa ai curajul sa incerci iar. Te pup si sunt alaturi de tine.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Offff ce nenorocire .... Felicic multumim pentru vesti.
Muuh e o idee foarte buna. Eu sunt de acord cu ce ai propus tu.

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput