Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF [quote]citat din mesajul lui andy.p Eva voiam sa te intreb daca ai probat cumva si fotolii din acelea joase ca o scoica...eu am vazut ,dar nu m-am incumetat sa ma asez,ma gandesc ca va fi mai usor cu bb.Fotoliul e ff frumos si cred ca e si comod. |
eva, si eu, mai demult, ma gindeam la un Poang pt camera lui Nedelcu. ultimele dati cind am fost la ikea, insa, am tot probat asezatul si ridicatul din Poang si mi-am zis: no way. asa ca o sa-mi iau exact ca al tau (si eu le-am probat pe toate si acelea erau cele mai comode), probabil alta culoare, dar vedem.
si inca ceva. eu am o problema cu "loose ends", asa ca de azi dimineata voiam sa te intreb: ce mincare iti pregatise sotul? ne-ai lasat in suspans...
Nausica
31+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andy.p Nu am link,dar incerc sa ti-l descriu..sunt asa din lemn si parca impletite si au o perna care acopera cam tot ,si au o forma rotunjita .Sunt joase intr-adevar si cum ti-am zis n-am indraznit sa ma asez de frica ca nu ma mai pot ridica. 36+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Te referi la poang? http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S19840158
Am zis deja ca sunt incomode rau pt alaptat!
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
Doamne Dumnezeule, acum am citit mesajul despre Monica! Nu-mi vine sa cred, sint intr-o stare de soc... cum se poate asa ceva?
Monica, nu stiu ce sa spun, cuvintele sint atit de sarace. Eu ma rog la dumnezeu sa treceti peste aceste momente dure, sint alaturi de voi, de tine si de sotul tau, de toata familia ta.
37+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
Nu Eva,incerc sa caut un link ca sa vezi despre ce e vorba.
36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
eva, si eu, mai demult, ma gindeam la un Poang pt camera lui Nedelcu. ultimele dati cind am fost la ikea, insa, am tot probat asezatul si ridicatul din Poang si mi-am zis: no way. asa ca o sa-mi iau exact ca al tau (si eu le-am probat pe toate si acelea erau cele mai comode), probabil alta culoare, dar vedem. si inca ceva. eu am o problema cu "loose ends", asa ca de azi dimineata voiam sa te intreb: ce mincare iti pregatise sotul? ne-ai lasat in suspans... Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Mi-a gatit Gazpacho (supa aceea groasa de tomate, care se serveste rece, cu oua fierte tocate marunt si fff condimentata, specific spaniol, pt cele care, eventual, nu o stiu) si bruschete, frecate bine cu usturoi (
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andy.p Nu Eva,incerc sa caut un link ca sa vezi despre ce e vorba. 36+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Intra aici, vezi toate paginile si zi-mi daca il recunosti!
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=7&langId=-20&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23%7EProducts&query=armchair
Aici ai toate modelele de fotolii ikea! Daca te gandesti la altceva si nu e pe cele 8 pagini sau cate sunt, nu inteleg!
36+
LUCA
AMR 26 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
Nausica spune:
fetelor, vreau sa va cer o parere.
am primit o iconita de la Ierusalim, cu Fecioara Maria. trebuia sa fie pentru Nedelcu. dar as vrea sa i-o dau Monicai.
vroiam sa va cer acceptul sa i-o dau din partea noastra, a tuturor.
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andreea_and spune:
Fetelor care mergeti azi la Monica va rg sa-i transmiteti si din partea mea condoleante si o imbratisare...si va multumesc ca va duceti si pentru noi cele care nu putem din diverse motive (lipsa curaj, indicatii de repaos la pat, distanta..)
.
Am citit si de Claudinna (multumim Nerantula) - eu eram convinsa ca a ajuns cu bebe acasa si nu intra din lipsa de timp, offf, imi pare rau ca au probleme si ma rog la Dumnezeu sa le fie bine amandorura, sa fie sanatosi si sa plece cat mai curand acasa.
Bitza vroiam sa te intreb, tie din cauza tensiunii nu ti-a recomandat cezariana? Mie mi-a spus din nou cand m-am externat ca din cauza tensiunii si datorita faptului ca bebelina e deja destul de mare nu crede ca voi naste natural. Ramane de vazut sigur sigur luni pe 1 la control, dar nu inteleg de ce la tine asteapta sa se declanseze travaliul daca iti face cezariana.
AlexaM felicitari pentru baietel, sa va traiasca, si eu sunt curioasa cum ai ajuns sa nasti natural cand erai programata la cezariana.
Kid si Simodina, deci e stabilit, miercuri? Scoatem de acum agitatele, Kid ma bucur ca e intr-o zi care iti convine! 
Eva a iesit foarte frumos camera puiului tau, sa o foloseasca sanatos! Nu-i asa ca iti vine sa stai acolo toata ziua?
37+ cu
Mina Alexandra
AMR 21 zile
Poze
dyanira spune:
Nausica eu zic ca ar fi un gest tare frumos din partea ta sa i-o dai Monicai, si mai ales daca vrei sa o dai din partea noastra.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Muuh spune:
| citat din mesajul lui Nausica fetelor, vreau sa va cer o parere. am primit o iconita de la Ierusalim, cu Fecioara Maria. trebuia sa fie pentru Nedelcu. dar as vrea sa i-o dau Monicai. vroiam sa va cer acceptul sa i-o dau din partea noastra, a tuturor. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Eu sunt de acord in principiu, cum vrei si cum simti tu.
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)