Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani Bubule!!!!!!Sanatosi si fericiti sa fiti!!!!!!!!!!!!!

Camy, astept si eu pozicile cu Darius.Te citesc in fiecare zi la Sufletul Credintei...

Carmenela, bun venit acasa.Ne-am cam speriat cand am auzit ca e un defect la bb dar dupa aia cand am citit mi-a mai revenit inima...Lasa, bine ca-i fata sanatoasa si frumoasa...Cu tzitzi nu stiu ce sa-ti spun, cum sa rezolvi dar poate te ajuta fetele care stiu mai bine ce si cum

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Dana.....eu....nu am nascut...ma gandeam k daca tot a stat atat...sal nasc atunci cand ii fac majoratu de 18 ani....nu?
Mai fetelor, va intreb si eu ceva, ce am auzit de la un nene dar nu prea il cred! Cik nu se poate iesi din spital fara certificat de nastere...e adevarat???

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ziua buna......scriu c-o mana.....pe cealalta il tin pe Alessio. Nu stiu ce are ca are 2 zile de cand plange foarte mult, exact ca atunci cand avea crizele de colici.....

ANNABABY aici se face eco la solduri obligatoriu, exact ca un vaccin. Te programeaza inca din maternitate, chiar daca a fost consultat de pediatrul sectiei....Alessio a facut eco cand avea 2 luni.

Eu pe Alessio nu-l invelesc....ca am vazut ca vorbiti de saci de dormit.

CAMY de mult vroiam sa-ti spun de poze, dar nu am avut curajul. Am fost la manastiri si m-am ptr ingerasul Darius Andrei ,am aprins lumanari si sper ca D-zeu sa nu te lase sa suferi prea mult, sa te binecuvanteze cu un pruncut, sa va calauzeasca pasii si sa va aline aceasta durere imensa. Te imbratisez strans si D-ne ajuta!

SUN eu am incercat sa transfer albumul cu Alessio la pepenasi...dar nu ma pricep. Multumesc de PM.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Peste o saptamana tb sa facem si noi vaccinul de 2 luni.Tb sa cumpar Infrarix Hexa dar am auzit ca nu prea se gaseste,aveti idee unde il pot gasi?Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul,peste o sapt fetita mea va implini 2 luni,parca mai ieri eram gravida.
Denisa sincera sa fiu nu prea ma pricep dar si eu cred ca fara certificat de nastere nu vei putea iesii din spital.Poti ruga o ruda sa declare copilul daca prietenul tau nu va venii la spital.
Dma,Anaco,Rontzy ce bebelusi frumosi aveti,sa va traiasca!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ma gandeam la poevstea nasterii...ca tot scria Camy ca o pregateste...si cum a mea se chiama ca s-a mai nascut o stea.....ALESSIO pe genunchiul stang are un semn in forma de stea. Pe bune. Am sa fac o poza sa vedeti ...

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, Sun mi se pare, ca si lu Mada, ca prea multi copii sunt diagnosticati cu aceasta dermatita ..., mai ales ca este o boala ereditara. Uite niste site-uri interesante. Sper sa nu va suparati ca ma bag si eu ca musca ...

http://www.e-sante.fr/peau-bebe-eczema-dermatite-atopique-symptomes-traitements-NN_9028-90-5.htm

http://www.prevention.ch/dermatiteatopiquemaj1.htm

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

anna, mie mi-a recomandat pediatrul eco de solduri, ca masura preventiva. O sa facem si noi miercuri.
tecky, nu se gaseste in farmacii, deocamdata, acest vaccin. Eu am sunat la foarte mlte farmacii si clinici private. Am gasit doar la Medsana Primaverii, unde trebuie sa platesti vaccinul plus consultatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Serenity90 este foarte adevarat ca nu iesi din spital fara certificatul copilului. Noi l-am scos a doua zi de la primarie.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Serenity nu stiu cum e la Bucuresti, dar la noi nu e nevoie sa ai certificatul de nastere pt externare. Noi l-am luat de la starea civila la 2 zile dupa ce am ajuns acasa, iar actele au fost depuse imediat, la o zi dupa nastere.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor, ati vazut, s-a mai intamplat o nenorocire, de data asta la odiseea de septembrie octombrie. E vorba de Monica dicut... Dumnezeu sa-l ierte be bb Andrei!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput