Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

SERENITY, ce tare esti , la 18 ani zici? Ar fi ceva!
ANABABY, of doamne, ma ingrozesc , de ce trebuie sa fie viata asta asa nedreapta?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai fetelor, cat timp dorm copii vostri ziua? Ioana mea parca ar bea cafea si energizant non stop - azi ne exemplu a dormit adunat toata ziua doar vreo 2 ore, si asta cu indulgenta. Atipeste 5 minute, se trezeste, plange. Si o iau de la capat... Nici macar afara nu mai doarme cum dormea, azi in parc a facut circ, mergeam cu ea in brate plangand, si impingeam caruciorul gol Asa fac si ai vostri? Mie nu mi se pare normal ca la o luna jumate sa nu doarma aproape deloc toata ziua. Si nici noaptea nu pot sa zic ca e mai breaza, dar orium, are si perioade de cate 5-6 ore cand doarme.

Si pe deasupra vomita f mult, adica nu e masa dupa care sa nu dea afara, si nu numai laptic pur si simplu, ci si din cel branzit,dupa ce trece o ora de la masa, de ex. Nici asta nu mi se pare normal. Trebuie sa-mi fac o lista cu toate intrebarile pe care le am sa nu uit ceva cand o sa merg la dr. la 2 luni.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serenity90

Dana.....eu....nu am nascut...ma gandeam k daca tot a stat atat...sal nasc atunci cand ii fac majoratu de 18 ani....nu?
Mai fetelor, va intreb si eu ceva, ce am auzit de la un nene dar nu prea il cred! Cik nu se poate iesi din spital fara certificat de nastere...e adevarat???

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Nu neaparat cerificat de nastere, dar iti trebuie dovada ca ai inregistrat copilul la primarie. Ce l putin aici asa e. Sotul a mers cu o hartie de la spital la primarie si i-au dat o alta hartiuta care a trebuit adusa la spital, aia fiind dovada ca ai inregistrat copilul.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Camy eu maine o sa trec prin Brasov. daca vrei sa ne intalnim...undeva in jurul pranzului...pe la 10-11 plec din Ciuc si cam 2 ore facem pana in Brasov. Dar sa imi dai te rog nr de tel al tau ca nu il am. e valabil si pt Bujo.
Noi plecam maine in concediu. Mergem pe Transfagarsan si joi ajungem la mare.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetele va intreb si eu ceva...pot sa-mi fac o baie , dar baie...sa stau in apa in cada?? sau nu am voie?...k mam saturat de dusuri si as sta oleaca sa ma relaxez...dar nu stiu daca e bine...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Multumesc pt raspunsuri despre certificat!! Dar stie cineva cum se procedeaza in cazul in care nu suntem casatoriti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor azi am fost la controlul de 6 sapt si este totul bine dar mi-a dat sa iau EXLUTON si nu gasesc in farmacii, am inteles ca nu mai este de 3 sapt , voi stiti unde as putea sa il gasesc???
Am avut botezul sambata a fost superba printesa, o sa va pun poze poate maine ca nu prea am timp acum ca deja plange ,cred ca are puseul de 6 saptamani de crstere.
Va pup pe toate.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada io cum imi dau seama cand sa trec la tetina cu doo gauri???

Sun fata, tu esti SuperWoman ... Cand te aud pe tine cate faci (io nu eram capabila sa le fac nici cand eram o juna fara responsabilitaturi) si pe Caprioara cate kile are ...

Fetelor care aveti bebei in jur de 6 - 7 - 8 saptamani (sau cele care au amintiri exacte de pe "vremea aia" ... ai vostri cat timp pe zi stau si treji si linistiti??? Ca Vladut sta asa max 1 ora pe zi!!! In rest ... dc e treaz inseamna ca si plange sau se maraie. Iar sx nu plange ... inseamna ca doarme. Ma intreb daca e normal sau am eu un bebe superagitat? Sa nu mai zic de mancatul cu aer ... ufff. Un bibe ne ia cam 1 ora.

Carmenela frumoasa povestea cu cainii. Eu sunt for ever indragostita de caini. Si atrag toti cainii vagabonzi si toti cersetorii. Daca sunt 100 de oameni in acelasi loc ... vor veni fix si fara ezitari la mine. Bine, la caini inteleg k au ei instinctele lor. Dar la cersetori ... este ceva de necrezut.
Ce mai vreau sa-ti spun ... nu te mai consuma (decat atat cat se cere pentru a rezolva problema) pentru problema cu buzita. Uita-te la Camy si ... multumeste lui Dumnezeu .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Denisa, daca esti sigura ca NU ai membranele rupte, poti sa faci baie (aici e chiar recomandat) sa te relaxezi. Mie mi-a zis moasa sa fac o ora baie, apoi juma de ora afara si apoi iar o ora baie (asta cand ai contractii regulate, dar rare).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Denisa, nefiind casatoriti, se procedeaza cam asa:
- mergeti impreuna sa declarati copilul la registuratura la spital. Acolo iti da o hartie cu care se va duce Fat Frumos la primarie, dupa certificat. Inca de la spital veti fi inregistrati fiecare cu numele lui de familie, iar copilul cu numele lui, daca vreti asta, fireste.
- cu hartoaga de la spital si buletinele se merge la primarie. In mod normal se cere certificatul de casatorie, iar in lipsa lui, livretul de familie. Imi imaginez insa ca nu aveti nici de-asta. Nu-i nimic, se face dupa.
- de la primaria unde il vei inscrie pe bebe trebuie sa iti dea si NEGATIE in cazul in care aveti domiciliul in alt sector. Daca tu si Fat Frumos aveti domiciliul in sectoare diferite, iti va trebui si de la primaria lui Fat Frumos negatie. Negatia asta spune ca nu ati cerut drepturi banesti si la sectoarele respective. Iti vor indica ei ce si cum.
- dupa ce ai certificatul de nastere al copilului vei putea depune cererile pentru trusoul nou nascutului (150 de lei care se dau cam intr-o luna de la cerere), pentru prima de nastere (care e vreo 200 de lei, se da in mai mult de 30 de zile, desi ei zic ca tot 30... noi avem deja mai mult de 45 de zile si nu am primit inca...), plus cererea pentru alocatia de stat a copilului (cei 200 de lei pe luna pentru urmatorii 2 ani).
Asta e pe scurt... Mai departe, o sa vedeti si voi "din mers"... ca o sa va dea de la primarie niste biletele cu detalii despre actele necesare, samd....
Va fi o oaresce dificultate, in sensul ca e posibil sa te cheme personal pentru depunere si ridicare bani, nefiind casatoriti legal....
Da' cand te duci totusi sa nasti? Hai ca tinem pumnii. Sa nu cumva sa nasti acasa...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput