Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 13
dana81 spune:
DENISA eu am tot facut bai nu dusuri pana cand am plecat la maternitate, asa ca zic eu ca poti numai sa nu fie fierbinte, asa te mai relaxezi si tu!!
ANNABABY si CLARA mea regurgiteaza la fel daca nu-i scot aerul si cateodata ma chiunui fff mult sa il scot, numai zic ca dupa ce vomita lapticul o apuca sughitul si apoi iar foamea..si tot asa.Iar cu somnul de vreo 2 zile mi s-a dereglat rau, doarme f putin si se agita...au si ele personalitatea lor...nu as vrea sa ma panichez si pt asta, si eu zic sa-mi fac listutza pt medic acusi la 4 sapt..
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 Multumesc pt raspunsuri despre certificat!! Dar stie cineva cum se procedeaza in cazul in care nu suntem casatoriti?? Denisa 41+ bb Radu Gabriel |
La spital o sa completezi un formular. Defapt o tanti il completeaza. Acolo spui si numele copilului. Daca copilu va avea numele de familie al tatalui iti trebuie si buletinul lui. Tie iti trebuie si buletinul si certificatul tau de nastere. la primarie se merge cu toate actele astea (buletunul tau si al lui, certificatul tau de nastere si formularul care il primesti de la spital)
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006POZE
ileanna spune:
Serenity eu am nascut la Cantacuzino si acolo poti scoate copilul fara certificat de nastere. Atata vreme cata l-ai declarat la poarta (au un birou si un registru special) nu au treaba cu certificatul.
Cat despre tata ... cred ca pur si simplu da o declaratie, iar in certificat vor aparea ambii parinti cu nume de familie diferite iar bebeul va avea numele de familie al tatalui (si asta cred ca este optional).
http://community.webshots.com/user/my_margaret
violeta29 spune:
DARA, felicitari ptr micuta crestina, asteptam pozele.
SERENITY, eu fac baie in cada aproape zilnic si stau si cate o ora. In ceea ce priveste certificatul gasesti pe prima pagina la "Acte necesare" ce acte iti trebuie si cand parintii nu sunt casatoriti.
A>CICEL, numarul lui Camy il gasesti la subiectul de la Sufletul credintei undeva pe la pag 9 sau 10
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 zile

ileanna spune:
Hi hi ... AnnaBaby ... de fapt e un hi hi mai ... amar asa. Vad ca avem cam aceleasi probleme si cam aceeasi varsta la bebei. Ma gandesc ca asa este perioada asta ...
Pe mine ma rupe, crede-ma ... fiind doar eu si el ...
Tot asa aiurea mananca ... 60 - 80 - 110 - 150 ml. Masa dureaza cam 1 ora in care ne ragaim de 4 - 5 ori ... ne bocim etc etc. Si ca pauze ... mananca si la 1 ora si la 2, 3, 4 ... cred ca mi-a mancat si la 5 ore. Iar de dormit ... neam in timpul zilei, max 2 ore asa cum spui si tu. Si cand nu doarme in general e marait si plangacios. Toata povestea asta se intampla deja de 3 saptamani, asta fiind a 3-a.
Ei daca majoritatea mi-au spus ca prima luna este ucigatoare, la mine aia a fost usoara. Asta in schimb ma doboara. Si sper sa nu fie o curba ascendenta ...
Si eu il voi chestiona pe dr dar am impresia ca asa este perioada ... asta-i viata.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Serenity90 spune:
Multumesc mult de tot fetelor, sunteti niste prajiturele dulci de tot!
fat-Frumos il recunoaste pe bebe..cik neam impacat si vad k are si el o atitudine diferita si e mult mai atent cu mine...cred k ii sa trezit neuronu! Noi vroiam sa facem cununia civila inainte sa nasc dar daca sa intamplat cu maicasa...am zis sa o lasam mai pe toamna, si sa ne acomodam si cu bebe...si o sa umblam atunci sa schimbam si certificatu...
Sar'na inca odata!! Ma duc sa ma arunc in cada k nu mai pot de cald si sa ma pregatesc pt maine....daca nu vine la cabinet doftora nici maine ma duc la camera de garda la Caritas...k asta e...tre sa ma duc..desi mie cam teama peste ce doctor o sa dau acolo!! Credetima k chiar si dupa atata timp de cand fac controale si etc...am o oroare sa ma urc pe masa aia si sa stau dezghinata acolo ![]()
![]()
Pupici...revin...adica...eu oricum stau toata ziua aici...k deh..alta treaba nu am...deocamdata!!

Denisa
41+ bb Radu Gabriel
a.cicel spune:
Am reusit si eu sa vad, in sfarsit, pozele cu pepenasi. Sunt deliciusi, de-a dreptul. Dar, fara suparare, Ilinca e super tare in costulasul ei popular. Si Thea cu ochelarii de soare...Amira..plina de oale...Scuzati ca nu ii enumar pe toti, dar sunt deliciosi, fara exceptie.
Viloleta, mesri frumos. Caut nr si o sun dimineata.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
Didi81 spune:
Anna si Ileanna, si Aida mea de multe ori doarme foarte putin, adica maxim 2 ore ziua. Bine, sunt si unele zile cand doarme mult, dar asta mai rar. Insa in ultimele saptamani mi-a dormit mereu noaptea. Toata noaptea
(cu pauze de masa, fireste). Asa ca nu imi pun probleme ca doarme prea putin ziua, mi se pare ok.
Cu regurgitatul, e normal zic eu; Aida regurgiteaza destul de rar, dar sunt bebei si bebei; depinde si de cat de lacom mananca, nu stiu...
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Anna si Ileanna, si Aida mea de multe ori doarme foarte putin, adica maxim 2 ore ziua. Bine, sunt si unele zile cand doarme mult, dar asta mai rar. Insa in ultimele saptamani mi-a dormit mereu noaptea. Toata noaptea
(cu pauze de masa, fireste). Asa ca nu imi pun probleme ca doarme prea putin ziua, mi se pare ok.
Cu regurgitatul, e normal zic eu; Aida regurgiteaza destul de rar, dar sunt bebei si bebei; depinde si de cat de lacom mananca, nu stiu...
Didi
de Aida Maria
dia_filipas spune:
Seara buna fetelor!!
LA MULTI ANI BUBULEANA!!!!
AnnaBaby, Ileanna exact asa se comporta si Miruna mea...pffui, ma simt mai usurata, am crezut ca sunt singura si e cumva bolnavoiara Miruna...va sa zica e doar o faza...trecatoare, sper... Nu stiu ai vostri cum plang, dar a mea urla ingrozitor, nu mai are aer, aproape ca se sufoca, si nu sta treaza singura mai mult de 15 minute maxim, in rest vrea numa' in brate, aaa, si nu stat jos, o, nu, Doamne fereste...vrea doar plimbata, e mare smechera
.
Fata mea a descoperit suzeta
asa ca sper ca nu mai tre' sa foloseasca sanul meu pt. acest scop, ca nu ea nu s-ar mai dezlipi de san, il molfaie si il tine strans si cand doarme, abia i-l pot scoate din gurita.
Boti
super tare faza cu big KK!Tu alaptezi in public, cum procedezi, as vrea si eu da' parca mi-e jena, tu ai vreo tehnica anume?
Denisa ma bucur ca v-ati impacat si ca si-a revenit in simtiri ...sper ca va realiza ce conteaza cu adevarat!
Dara felicitari pentru increstinare!
a.cicel concediu placut! Ce curajoase sunteti ca plecati cu bebe asa mic la drum!
Sun ce fain ca face Thea vocalize, astept sa vad asta si la Miruna, ea abia a invatat sa ofteze, si sa zica "ee"...m-ai distrat cu ramasul fara saliva, ca mi-am amintit de mine cum mi s-a inclestat mandibula de atata shsh-iit ieri noapte, cand o calmam pe Miruna.
Fetelor intrebare: daca am probleme cu sanii sau alaptatul la ce dr. apelez? La ginecolog? Cine se ocupa de domeniul asta?
Si pt. fetele din nord/Ardeal(nu e discriminare, dar in sud cred ca inca e canicula
), acu' ca a venit vremea mai racoroasa, in special seara, cu ce ii imbracam, ca mie mi se pare ca nu ajunge numa body si pantalonasi de bumbac...ce sa-i cumpar mai gros, ca in dupa masa asta la noi o fost chiar frig, eu am inghetat in tricou.
Gata fug la somn ca sa apuc sa dorm pana ceva se trezeste matza.
Noapte buna!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika