Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Noi azi am fost la pediatru. Am luat un kg de la nastere. A zis ca e binisor, dar mie mi se pare putin. Mi-a spus sa trec la 3 pic/zi de Vigantol, caci are fontanela c-am mare, in plus sa-i dau si 10 zile calciu gluconic. M-ai este vreun bebelus in situatia asta? Sticluta de vigantol a zis sa o schimb la 3 sapt. si sa o tin la frigider. Of cate pareri si aici...
Legat de vaccinuri mi-a spus sa le cumpar, adica le platesc la ea,ca le ia de la depozit.Astea la doua luni sunt pana in 200 RON. Dar mi-a spus sa-i fac si ROTARIX care este 270 RON, cica infec#355;ia cu rotavirusuri este cauza principal#259; cunoscut#259; a bolii diareice #351;i a deceselor datorate diareei la sugari si copii mici din întreaga lume. Acest vaccin se face in doua reprize pana la 6 luni.
Voua ce vi s-a spus legat de vaccinuri?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am mai pus 3 poze cu Aida :)

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si Aida vrea mai mult plimbata in brate cand e maraici . Dar am observat ca se calmeaza si daca o tin pe umar. Ii place mult sa stea vertical si sa vada totul in jur.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor care optati pt vaccinul Infrarix Hexa sa stiti ca dupa 1 sept se va gasi din nou in farmacii.Mi-a zis o farmacista azi.
Didi ce scumpica este Aida!
Anna si fetita mea se comporta exact ca a ta:ba doarme,ba nu doame,regurgiteaza des.Se pare ca mai avem pana le vom stabili un program.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu iar citit in diagonala raspuns rapid ce mi-a ramas in cap. Ca na suntem in pregatiri si alergam de colo colo sa rezolvam toate.
Ileanna daca papa numai formula cum e la mine cu Amira, poate se comporta asa si ca nu are un program as afacea si Amira pana nu i-am bagat programul si incet incet s-a linistit si acuma are momente cand sta treaza si cuminte fara urlete si tipete.
Cu tetina nr 2 cand vezi ca bebe oboseste tragand sau se enerveaza cu biberonul in gura f des se poate pt ca, curge prea incet. Sau pori incerca cu nr 2 ca ei zic ca e de la o luna in sus si vezi cum reactioneaza daca se inneaca prea tare sau curge lapticul garla pe delaturi e clar mai stati cu nr 1. Asa a fost la Arianna.
Andreea multumim mult.
Dia eu cand e mai racoare ii dau body, bluzita subtire cu maneca lunga pantalonasi si desupra o jachetica sau un hanoracel dar mai subtirel nu din ala de toamna-iarna ci cat sa ii tie la spatitz asa.
Am vazut si eu pozele cu pepenasi cum a zis si Andreea absolut deliciosi toti.
Vicky ce fain e setul de pat si saculetzul. Nu mai zic de printesa ca e o scumpa si jumate.
Sibylle am vazut ca pepenasele noastre sunt vecine de albume la pepenasi mi se pare ca seamana un pic mai ales la coafura.
Cam asta am retinut fug ca ne pregatim de hrnit bebitza si mers la nani ca maine avem iar zi plins, pana miercuri cand pleca rudele va fi cam nebuneala.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cristina, Sursula, multumim pt. sfatul legat de bubite, am sa iau Ciclafate. Azi, la recomandarea cuiva, am luat Baneocin unguent, si cand m-am uitat pe prospect... contraindicat sub 2 ani! Bine ca n-am apucat sa-l dau!
Cristina, vazut pozele, zici ca Mihaita-i leit Nicholas in gesturi, si al meu se "tine" cu mainile de cap de zici ca ar vrea sa zica " mai incet acolo, ca ma doare capul!" Si la fel cum face si scumpa Andreea a lui Dma, (sau oare numai mi se pare?) si puiutul meu se trage de par, isi inclesteaza mainile in parut de de-abia i le mai pot desprinde, de-aia incerc sa-l tin mai mult in manusele!
Bubuleana LA MULTI ANI!!! cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Rontzy, la multe lunisoare printisorului!!! Ce bine ii seamana taticului!
Marimar, ai niste copii f frumosi, sanatate multa la toti 3 !!!
Carmenela, tare faza cu dira de lapte prin casa! ma bucur ca incepi sa-ti revii din depresie!
Dia_filipas, intr-adevar s-a racit bine vremea dintr-o data pe la noi. Eu azi i-am dat puiutului peste body cu maneca scurta si pantalonasi, inca o bluzita cu maneca lunga si i-am pus si paturica peste el, pana saptamana trecuta chiat n-am avut nevoie de paturica deloc. Caciulita inca nu i-am dat si nici nu-i dau momentan, ca la el acolo in carucior e asa de cald si bine, degeaba ma tot apostrofeaza babele de prin parc ca-i e frig copchilului fara caciula, ca eu il verific si lui e bine fara, deocamdata.
Narcisa, acum am vazut ca ati pus si voi poze noi, ce gurita si nasuc dulce avem!!!
Vazut si alte poze noi de bebici scumpicei foc de Diarux, Anaco, Didi!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Dia si Didi nici eu nu imi fac griji ca nu doarme destul. Nici nu as putea pt ca are deja 5 kile la 1 luna jumate. Sincer, mai mult de mine imi e mila pt ca sunt tehuie de cap cele 16 ore cat tine ziua la noi. Si e asa de frustrant sa maraie si sa planga mai mereu si tu sa testezi orbeste n'spe mii de metode, pozitii de tinut in brate ... stiluri de macarena ...

Dar deh ... asta e perioada micutilor, nici lor nu le este usor si tb sa fim alaturi de ei. Cred ca o sa treaca asa de repede ca o sa ne fie dor pana si de durerile de spate .

Barbate-meu se tot intreaba ca de ce dom'le tre' sa fie asa. Sa vii pe lume numai in dureri, sa fii asa de mic si nevinovat si sa plangi atata.

Da Mada, posibil sa ai dreptate. Da' io tot nu inteleg CUM sa-i fac acest program. Ce folos ca imi propun io 7 - 11 - 15 etc, daca el la 7 ia doar 90 de ml oricat l-as ragai io si la 8 jumate urla foamea in el ...
Poate ai tu vreo metoda ca deh, esti mama experimentata. Sau poate esti pur si simplu norocoasa. Acuma ... am mai zis, probabil asta e perioada si trebuie doar sa incerc sa rezist pana ne facem si noi mai maricei si ne mai calmam.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Ileana stai linistita ca nici Denisa mea nu are un program anume de somn/papa/joaca. Si sunt la al 2-lea copil. Eu ii dau si de la san, ii dau si formula..asa ca totul e cam varza la noi. Sunt zile in care doarme dusa, se trezeste numai sa manance, sa o schimb si sa ragaie si sunt zile in care nu doarme mai mult de 2 ore. Important pt mine e ca doarme noaptea. Se trezeste o singura data, sau deloc. Am patit si asa de 3 ori. Adica s-a culcat la 9 jumate si s-a mai trezit la 6 jumate.
Acum am avut cateva zile mai grele ca a racit si easi e tare suparata cand tuseste de la secretiile din gat, dar trecsi astea. Era chiar culmea, cu 3 bolnavi in casa ea sa reziste eroic.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

a.cicel ce aiurea ca ti-a racit. Un bebe asa mic sa mai fie si racit ... Sper sa nu patesc asa ceva.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Noi ne-am trezit de la 6.00, am papat vreo 140 ml, am scancit putin, am ragait si am adormit la loc!!! Mai bebeul meu are orele lui de trezire , sta o ora treaz sa manance, apoi adoarme la loc, uneori prefera sa adoarma la mine in brate ...o singura masa pe zi sta 2- 3 ore sa pape, cand mai mult are chef de joaca nu de mancat!!! In rest doarme...

Adriana( Atb), copiii astia sunt niste fenomene...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput