Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La Constanta.... mare dezamagire... Praf, mizerie, trotuarele distruse, am zis ca rup carutul in 7 pana ajung inapoi acasa.... Boscheti, nimeni nu tunde gardul viu, uscaciune, nimeni nu uda nici iarba nici nimic.... Plaja plina de sezlonguri cu 25 de lei bucata, daca nu erai dispus sa platesti suma asta, trebuia sa te asezi cu rogojina la mama naibii, sau pe vreun lot de sezlonguri unde ti se permittea, cu capul in picioarele alora....
Am fost la Modern, ca sa evitam balamucul din Mamaia si preturile de la parcare... Acolo nu s-a mai arat nisipul de 100 de ani, dar baremi apa era mai buna pentru copii, fara alge si pe mare intindere cu apa mica, numai buna... Dar scarile alea... stau sa se prabuseasca si sunt napadite de BALARII!!!!
O zi satisfacatoarea in Mamaia te poate costa:
- 3 lei intrarea,
- vreo 10 lei parcarea daca nu prinzi loc pe marginea drumului,
- 50-75 de lei sezlongurile, depinde de nr de persoane
- 6 lei o bere standard la cutie
Daca esti inspirat, trebuie sa pleci aprovizionat din oras cu fructe, apa, un biscuit pentru copil....
Plus benzina
Nu includ aici o clatita sau un kortos ceva....
Erau insa terase unde se puteau manca 3 feluri de mancare cu 15 lei....
Oricum, litoralul romanesc este praf, si daca nu eram constanteanca sa fi stat la mama, nici ca mai calcam vreodata acolo!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Rontzy, sa-ti traiasca mandretea de baiat. Vazut poze cu ditamai baiat mare.
Diana Mirela, abia stept sa vad marturiile, ca stiu ce lucruri frumoase ies din mana ta.
Carmenela, puiule, orice se rezolva nu e o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vazut Andrei balerin de Ruxi- o dulceata! Vazut Mara de Anaco -o dolofana scumpa! Vazut Andrei de Rontzy - un grasanel scump si smecher! Sa va traiasca fetelor, sunt dulci foc!

Diana asteptam pozele. Eu am cumparat marturii (adica prietena mea, ca io-s o mare varza) dar sunt curioasa sa-ti vad lucrarile. Mai ales ca mi se pare asa fain ca le faci singura...

Vic eu nu cred asta. Baietelul prietenilor nostri alaptat pana la 2,2 ani are dermatita de pe la 4 sapt. Fetita unui coleg la fel, alaptata exclusiv. Galu a mea pana la 6 sapt a fost alaptata exclusiv si se pare ca totusi avem...mai mult o dermatita de contact dar e urata si nu-mi place. Eu cred in alaptare si beneficiile ei (ca doar d'aia ma lupt atat sa pastrez lapticul) dar nu cred ca e panaceu universal.

Anka daaa, multa lume spune aceleasi lucruri despre litoral. Ma minunez de preturi...ca fapt divers, in Tenerife 2 sezlonguri cu umbrela mare, nu de carpa, erau 6 euro...In fine, pacat...

Boti super tare Garghi!

Ana cum a fost botezul? Poze?:)

Madut spor la pregatiri. Mai, eu vad ca-s diferente la laptic...pe cutia mea de humana nu scrie ca 180 ar trebui sa pape acum ci la 4 luni. Hmmm..."Igal" vine la botez?

Noi de ieri suntem foarte vorbicioase si ne trebe antren de la mami...care mami nici saliva in gura nu mai are:)). Acu' sta in scoica pe masa, aici in bucatarie, si e atenta la mine (eu gatesc dar acu' fac pauza). Si scriu si-i citesc ce scriu, ca m-a lasat inspiratia de povesti:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Sun
ma fac si mai shmecher,ca vreau sa i-o ''suflu'' pe THEA lui cuscri a ta!
ce gatesti?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

apropos.......voi ce legume si fructe bagati la congelator pt diversificarea papicii lui bebe la iarna?ardei,dovlecel,piersici,(prune)???ca sunt pusa pe treaba azi.......

Mergi la inceput

Rontzu

Acum fac niste cartofi la cuptor, cu legume asa. Si separat muschiulet de vitel (io nu am mancat neam dar daca mi s-a zis ca e ok acum, bag orice pt Thea) tot la cuptor. L-am tinut la marinat cateva ore cu mirodenii, ulei de orez si vin:)

Eu am pus caise, piersici, pere, prune (sunt bune daca bebeii sufera de constipatie), pepene galben, dovlecei, ardei (gras si capia). Mai are si mama si broccoli si telina, patrunjel (radacini) si fasole verde. Eu vreau sa incep diversificarea cu legume, sper sa-mi reuseasca.

Fii-mea scuipa suzeta si-si baga pumnii si degetele in gura, pana la cot:). Si nu-i e foame sau sete...

Mergi la inceput

mmmmmmmmmmm....SUN.....ce papa bun faci!
ms pt sugestiile cu fructe si legume!caise n-am gasit!
e ok telina si fasole verde?dovlecelul sa-l pun cu coaja sau fara?sunt din aia micuti si cruzi........nu i-as curata de coaja....
scuze ca te barai la cap.........

Mergi la inceput

Rontzu nu stiu daca sunt ok, nu m-am consultat cu dna dr inca. Banuiesc ca i le voi da pe la 7-8 luni si o sa ma intrebuintez ceva, ca sa le pasez biiine. Vedem. Dovleceii eu i-am pus cu coaja, din aceleasi motive ca tine.

Bine eu oricum imi puneam mereu cateva legume. Chiar si roshii de gradina, le inghetam si cand vroiam sa fac ciorbita, le puneam in apa clocotita si asa o aroma lasau. La fel cu ardeii, pe care mi-i taiam deja fashii, si-i scoteam numai bine pt ciorbite sau tocanite de legume. Vinetele le congelam taiate pe lung sau rondele, in borcanele pun leustean, patrunjel, marar, telina frunze, tocate marunt si cu sare peste, si le bag tot la congelator. Usuc menta, busuioc, cimbru si alte cele, in pungute de hartie, si au alt gust fata de pachetelele din comert. In fine, cred ca am deviat, scuzati!

Fug la trebi, cat pare fii-mea mai ne-amatoare de vorbe:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna ziua!!!
BUBU LA MULTI ANI!!!!!SA FII IUBITA SI FERICITA
DENISA cum esti, ai nascut?
RUX de cand ma tin sa-ti spun ca baietul tau e un delicios!!!
RONTZY ce baiat mare si frumos ai!!!!Sa creasca mare si sanatos!!!
SUN bai tu mai poti?De unde atata energie si harnicie? Eu tocmai citeam ce pui tu la congelator si am sunato pe maicamea sa presteze si ea pt nepoatasa!!!

Fiicamea doarme numai cu miros de tzatza, acusi chiar ca ma simt folosita...molfaie de 2 ori apoi baga nasul in ea si adoarme fericita si eu stau asa nemiscata sa doarma puiul...oricum n-as da pe nimic in lume mom asta cand ne gandacim amandoua!!!

BOTI ce tare sunteti voi 2, parca va si vad in parc luptandu-va cu big kk, pup fetele!!
Marturii la botez? nu ca eu mi-s pe dinafara rau, tb sa pun mana pe google sa vad ce se mai poarta...nu mai zic ca invitatia ANAXENEI mi-a lasat gura apa!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

fetele...hai ca mai intrai un pic......sa va distrez...
aveti batistutzele langa voi? (da' nu alea de bebe....)
mai nou, pe fond de pisihic varza, bidoanele imi curg cate o picatura, cate o picatura.....si las o dara, ca sa vada sotu' pe unde suntem daca vrea sa ne caute....da' daca pun mana pe ele...le mai pisicesc...le mai bubulesc....pac! dispare tot, fraaateeee... Astea zici ca au o viata proprie.....
Ankalaura.....ma bucur ca te distrezi, asa sunt io..hazlie si pe patu' de moarte.. Saracu dr...dupa ce mi-a trecut criza.....a venit la mine si mi-a zis "dumnezeule, sper sa nu te supar niciodata...Daca nu stiam ca tine anestezia aia.....ma temeam pentru viata mea si a colegilor mei"....Ma rog....ca atunci nu mi se parea amuzant, dar acum.....realitatea e ca am reusit sa daram niste chestii pe acolo...nu stiu ce.....mai ales ca eram legata de maini.....dar, na....nu se asteptau sa aiba leu' in cusca...m-au legat cu un tifonash-ceva, cred....Apoi, frate...la 1,80.....tifonashu' tandari s-a facut...si tot asa si fro 2 ochelari de pe nasul asistentelor... Acuma rad...dar atunci eram in stare sa ii omor pe aia cu un bisturiu lasat din greseala pe langa mine.. Vorba lu' sor-mia....ce agresiva sunt...
Bun....deci..ma duc sa mai las o dara pe parchet...sa il zapacim de sotz, sa nu stie daca am luat-o la stanga sau la dreapta.....
si iar uitai sa schimb semnatura....
Hai va pup.
In alta ordine de idei...ma ganesc ca pentru a nu stiu cata oara...cainii astia ma ajuta.. Din cauza lor am cumparat teren sa facem casa cu curte..., din cauza lor am facut casa, di cauza lor am facut etaj, ca sa avem zona free from dogs....acum...am luat legatura cu toti crescatorii din lume pe care ii cunosc, sa se intereseze de clinici.... (nu stiu daca v-am zis, dar noi eram nebuni cu expozitiile chinologice...mergeam in toata europa cu ei....si cam castigam....)...Am primnit deja 2 raspunsuri din Norvegia si din austria....incep prietenii cautarile... Asa ca.....poate voi ajunge din nou sa fiu recunoscatoare cainilor mei ca mi-au imbunatatit viata...
Gata, va pup.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

39+ am intrat in 40+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...Pe 20.08.2008 o sa o cunosc...
Carmenela

Mergi la inceput