Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Am cautat infarixul hexa la n farmacii si NU EXISTA. La Medlife il au, dar il fac doar la copiii care au medicul la cabinetul lor. Daca stiti pe undeva unde se mai gaseste, va rog sa-mi spuneti si mie.
Boti, iti mai amintesti cumva la ce subiect zicea ca la o farmacie de langa gara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Eu sunt f. prinsa, m-am apucat de curatenie genrala prin casa. Mi-am facut marturii pt. botez, cand am ceva timp va pun poze. Daca va plac poate pun de-o afacere .

Diseara sper sa apuc sa vad pozele cu pepenasii .
Va pup! O zi frumoasa!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

buna fetele,
Nu am citit nimic din urma.....dar voi incerca. Am tinut sa vad multumesc din suflet pentru incurajari si pentru gandurile bune....
Sunt inca foarte depresiva, nici eu nu stiu cum era mai bine sa stiu...sau sa nu stiu dinainte.....Dar cred ca preferam sa stiu... Am facut o criza de isterie pe masa in timp ce ma opera....ca tot evitau sa mi-o arate.....iar eu am crezut ca nu are maini si picioare...sau cine stie ce....mai grav... Mi-au bagat sedative in perfuzii apoi....cred... Asa ca preferam sa stiu...ca sa ma pregatesc si sufleteste...si mai ales baneste si chirurgeste, ca sa zic asa.....Sa caut cele mai bune clinici, sa stiu incotro ma duc.... Operatia se fae destul de devreme...iar programarile se fac si mai si.....deci nu e timp de pierdut....
In fine...important e ca e sanatoasa...chiar daca eu ma simt ca un kakat...scuzati-mi expresia....
In plus....ca sa fie treaba completa....am aflat ca nu pot sa imi desfund canalele galactifore....am tzatzele de fro tone fiecare, ma dor de mor.....bebe dupa ce ca nu poate sa suga........nu primeste nici macar in bibe lapte de la mine....asa..ca sa copletez liusta cu motive de bucurie....
Ma misc greu prin casa...Operatia e frumoasa, se vindeca bine...insa e grea...nene....ce sa mai vorbim....
Sor-mia scumpa....am cautat poezica ta....ca s ao citsc.... Este superba, iar tu esti o nebuna scumpa! Lasa ca imi reviu io.....si sa vezi atunci ce de nebunii facem!
DMA, iti multumesc pentru mes si telefon, o sa te sun azi sau maine.
In rest, va multumesc tuturor din suflet... NU va suparati pe mine...eu la depresii dispar....ca sunt tare inchisa in mine in faze din astea... Voi reveni curand....sper..... Va pup din suflet si va iubesc pentru ca sunteti cum sunteti....
Nu am actualizat semnatura..... O sa o fac... Sa nu credeti ca mai sunt gravida...:-)

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

39+ am intrat in 40+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...Pe 20.08.2008 o sa o cunosc...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

Am cautat infarixul hexa la n farmacii si NU EXISTA. La Medlife il au, dar il fac doar la copiii care au medicul la cabinetul lor. Daca stiti pe undeva unde se mai gaseste, va rog sa-mi spuneti si mie.
Boti, iti mai amintesti cumva la ce subiect zicea ca la o farmacie de langa gara?

b]gini[/b], asta e subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125583

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DIANA, abia astept sa vad nmarturiile, sunt convinsa ca sunt bestiale, neaparat sa pui poze!
CARMENELA, bine ai revenit, si fii barbata, o sa fie, o sa vezi!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare....

asteptam sa se trezeasca minunea sa ii dam sa pape si sa ii aplicam o pompitza pentru mucisori ca tare ne mai chinuie!! si nu am curaj...da asta e! trebuie sa o fac si pe asta!

BUBULEANA si multe multe bucurii!!!

ANACO

CRIS pai da, dupa pozitiile de dormit...asa se pare ca vom avea un balerin.

ILEANNA ms se info.
BOTI mishto de tot patania. Si eu care voiam sa ma laud cu pataniile noastre cu kk si pipi pe langa urechi. Da a ta e tare de tot!!!

SOR'MIA fruntea sus si astept sa facem nebunelile de care ziceai!!! te pup duuuuuuuuuuuuulce de tot ca sa mai treaca depresiunea! daca nu trece...iti prestez o poezica!

ANNABABY vad ca ai si tu o multime de pitici. Mi-ai luat locul intre timp. sacul de dormit,...eu am de la plus, ce e drept e mai grosutz, pentru iarna. are manecutze, dfdeci nu are cum sa coboare in el. Si ANDREI se misca noaptea in patutz de il gasesc in alta pozitie.
cu soldul...ma pui pe ganduri si pe mine acum....
ma duc ca scartaie gargaritzul.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bubule, La multi ani cu muuuulta sanatate!

Dma,
vazut poze cu Mariuca ta speciala. Aia cand e sarmaluta e cea mai tare . Si noi avem hemangioame pe pleoape. Stai linistita ca or sa dispara cu timpul. Pupici multi la fete .

Caramenela, bine ai revenit ! Nu mai fi suparata, ca o sa se rezolve toate.

Mada, spor la trebi!

Ruxandra, chiar balerin e Andreiul tau , serios! E haios foc.

Boti, Garga a ta e totala . Parca va vad in parc acolo cu femeile alea de la biserica susotind in spatele vostru...

Anaco, vazut si poze cu Mara, care e o dulce . Dar nici voi nu sunteti mai prejos! Intr-un cuvant, o familie reusita!

Diana Mirela, abia astept sa vad marturiile facute de tine. Pacat ca io nu mai apuc sa dau comanda (asta pentru afacerea aia de care zisesi ca o deschizi), ca am botezul sambata...

Camy, asteptam sa vedem poze cu ingerasul tau drag. Se cuvine sa aiba si el albumul lui la pepenashi. Iti trimit o imbratisare calda de la noi si un .

Io azi am avut zi de gatit: am facut un pilaf de pui si o ciorbita de legume cu zeama de la pui, dreasa cu ou, smantana si lamaie. Si acum ma straduiesc sa impac ambii copii, dar nu-i usor. De exemplu in acest moment trebe sa fug ca plange Ilincutza...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ATB .

Dermatita atopica : mie mi-a zis doctorul ca alaptatul protejeaza 100% de dermatita atopica, pe langa alte chestii bune pe care le face ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

buna!
Bubuleana-LA MULTI ANI!
Noi facem azi 2 luni,va innvitam sa ne vedeti cat suntem de mari-am pus poze pe picasa la pepenasi!
pupam fetele!!!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La viteza mare...
Carmenela... nu stiu cum faci, sorry, nu e de ras pentru tine, dar eu m-am distrat citind mesajul tau... Oricum, fruntea sus. Ai dreptate, de multe ori e mai bine sa stii din timp, dar acum, ia lucrurile asa cum sunt si fii fericita ca se repara cu usurinta. Pupa mandretea!

Vicky - cu dermatita asta atopica eu nu mai inteleg nimic.
Acuma, sa ma scuze toata lumea... dar daca sunt toti asa de destepti si au leacuri, cum de nu se "repara" dermatita asta?? Ca doar nu sunt 35 de capitole despre atopie, la "parintii intreaba", pe degeaba...
Pe Eliza am alaptat-o doar vreo 3 luni, si totusi dermatita a fost diagnosticata la 4 saptamani.
Pe Erika stau cu ochii ca pe butelie, ca are si ea brobonele pe fata, care uneori seamana cu o iritatie, si "prestez" cu tot ce imi da prin cap pentru igiena si hidratare, doar-doar nu va avea si ea....

Ma duc sa o bag si pe Eliza in pat, poate voi reusi apoi sa fac nitica ordine ca zici ca e ca dupa razboi la noi in casa....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput