Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anna sacii de dormit pentru bebe sunt ca niste maieuri in partea de sus, nu are cum sa cada din el. Daca nu te prinzi cum e in pozele mele printre bunurile gargaritzei este unul mic verde din frotir

Eco pt luxatia congenitala de sold se face doar daca medicul tau de familie sau pediatrul constata ceva la controalele periodice, vreun semn ingrijorator, de regula asimetria cutelor de la picioruse, nu e o investigatie de rutina.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, ce patanie !!! Gargarita are personalitate, nu gluma...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Buna fetelor!
Nu am apucat sa citesc din urma, ca nu prea ma mai lasa brotacica azi . Iata ce o pun eu acum sa asculte: www.youtube.com/watch?v=YevYBsShxNs" target="_blank">Mahna Mahna

Sun, si Aida rade zgomotos; mai ales dimineata are ora de rasete, cand se trezeste, in ultimul timp, are o perioada in care isi face norma de ras .
Numai ca din cate vad e o lenesa, unde o pun pe pat acolo ramane, nu se deplaseaza aproape deloc (ea da din picioare sa se impinga, dar mai mult in aer, asa ca nu reuseste nimic). Cat despre intors de pe fata pe spate sau invers... nici nu poate fi vorba.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina
stiu ca se duc in timp, chiar nu ma stresez deloc...spre surprinderea mea

mai fetelor o idee de cadouri pt invitatii de la botez? ceva nu prea costisitor?

M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare!Desi puteam sa spun foarte bine si bunadimineata ca m-am trezit la 11, si sotu meu suna disperat pe telefon crezand ca sunt pe la spital iar io dormeam ca scrofelnita si telefonul era i camera cealalta! De mult n-am mai dormit asa bine dar dupa ploaia de aseara a fost asa racoare!
ANDREY, SERENITY [majoreta
SERENITY, eu nu inteleg ce mai cauti acasa, dute la spital macar pentru o monitorizare sa fii sigura ca bebe e ok, gandeste-te ca esti trecuta binisor de termen si nu e de glumit!
CRISTINA, ce scump e Mihaita, si ce frumos doarmeee!
DMA, vazut si poze de Maria, e o scumpete si ea

BUBULEANA , LA MULTI ANI SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina, Boti ms mult pt raspunsuri.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

BOTI, ce super patanie! Hai ca a fost de milioane gargarita ta!

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

si apropo de savarina...sper sa nu va oripilez, dar la mine in interior is ravagii...e cam unflat si parca peretii vaginului is cazuti la "iesire" si colul la fel, sta sa iasa...oare o sa-si mai revina??
Si inca o chestiune "delicata": eu la patru saptamani am scapat la
si prima data m-a durut destul de tare, ce ma ingrijoreaza e ca si a doua oara m-a durut...dupa care am intrerupt si am reluat la 5 sapt, cand iar m-a durut si a fost incomod. Intrebarea mea e: de cate ori e normal sa ma doara?? Sper ca nu raman cu sechele...

Nu vreau sa te speri, dar la mine, dupa prima nastere a fost groaznic fiecare moment. Timp de 2 ani nu mi-a facut deloc placere sa.... Mergeam la baie si plangeam de durere. Acum, in schimb, vad ca n-a durut deloc de la prima incercare. Nu pot sa imi explic ce s-a intamplat dupa prima nastere de a durut asa si acum nu doare deloc. E ca si cum n-as fi nascut niciodata. Eu sper ca la tine sa tina durerile asa mult.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BUBU,LA MULTI ANI!!!SA fii fericita si sate bucuri alaturi de pui!!
MOBRIQ-Sa-ti traisca copilasul!!!
ATB-tot cu Ciclafate l-am dat si eu pe Tudor pt bubite si i-au trecut.Cu lungimea,nu-ti fa griji.Si la noi au gresit-o.Avea mai putin dupa o saptamana de la iesirea din spital.
Despre Vigantol:si mie mi-au spus sa schimb flaconul dupa o luna,iar despre ecografia de sold:am fost la control si neonatoloaga ne-a spus ca,intr-adevar la noi nu e obligatorie,dar in America da.Cica ,uneori nu e de ajuns doar manevra manuala pt a depista problema.Ea mi-a spus ca i-a facut nepotelei ei si ma sfatuieste sa-i fac si eu,chiar daca totul pare in regula.Pupici la mamici!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

DMA, cadouri pentru invitatii la botez? Sau te referi la marturiile acelea care se pun pe masa ptr invitati? Daca la alea te referi eu am vazut niste ingerasi super frumosi care se roaga la 7 lei bucata , dar inca nu sunt hoatarata daca sa iau sau nu.

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 zile

Mergi la inceput