Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
ileanna spune:
Neata din nou. Mai scriu si eu ca am mai reusit sa citesc din urma.
Eram eu depresata dar vad ca "se poarta" ramasul fara lapte pe aici ...
Fetelor eu va aud ca treceti la tetine cu 2 gauri ... De ce? Mie parca mi se pare ca Vladut se ineaca pt ca curge prea mult lapte (mai ales prin Nuk, mie mi se pare cel mai bun Aventul)). Sau poate am eu o impresie gresita si de fapt nu-i curge destul printr-o singura gaura???
Si alta intrebare: pt ceai sunt tetine speciale, dat fiind ca lichidul e mai subtire??
Rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine. MULTUMESC!
Diarux eu stiu ca daca iti mananca de la 2 ore in sus, ai lapte destul. Si mai stiu ca nu e ok daca nu ai carut cu "spatele" perfect orizontal.
Apropo de iesitul afara ... eu cand am iesit primele 5 min si s-au apropiat in fuga si cu mare entuziasm niste copiluti de landou ... am simtit ca fac atac de panica
. M-am speriat de mine insami. Am zis ca daca o iau asa ... e de rau.
Caprioara ce misto ca ai 58 de kile. Mooor de invidie. Eu am 65 si am de dat jos 7 ca sa ma calmez si 10 ca sa fiu perfect multumita.
Mada felicitari cu intarziere pentru cei 2 anisori ai comorii de Ari.
Si nu inteleg cum ii faci tu program de masa lui Ami. Mai explica-mi si mie. Tu i-ai stabilit 7, 11 etc. Dar daca i se face foame la 10 de faci?
Fetele cu bebeii pe formula, la cat timp cer sa pape?? Vladut cere si la 1 ora daca anterior nu a avut chef sa ia mai mult de 70 ml sau daca a luat prea mult aer.
bujo intrebai de algocalmin. Da, eu nu am mai alaptat 48 de ore si nu pt ca mi-ar fi spus cineva si pt ca am citit pe prospect ca are o substanta care se excreta in laptele matern - de unde e nevoie de aceasta pauza.
O imbratisez si eu pe Carmenela!!! dma eu zic ca e mai bine ca nu s-a vazut buzita la eco. Daca ar fi fost asa ... ori i s-ar fi recomandat avort (si uite ca e ceva simplu de rezolvat) ori ar fi innebunit Carmenela pana la nastere. Uneori ceea ce pare a fi un lucru bun ... dupa un timp se poate dovedi a fi fost nefericit.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
M&M spune:
Neata!!!
E deja a doua oara cand scriu mesajul, sper s anu am surprize si de data asta....
Deci, am reusit s ail pun pe bebe la somnic dupa ce timp de 2 ore a papat de la tzitzi...ba papa, ba adormea, iar se trezea si papa, iar adormea...dar intr-un final s-a saturat!!!!
Ieri am avut musafiri si nu am mai reusit sa intru pe forum sa vad ce se intampla...
Serenity...

Hai ca mai e putin!!! Nastere usoara si bebe sanatos!!
Ioana, nastere usoara si bebe sanatos!!!
Nati, am reusit sa vad si eu poze cu Matei; un frumusel si jumatate!!! Si ce mult a crescut si el!!!
Adriana( Atb ), a luat foarte bine in greutate; in ceea ce priveste lungimea nu te stresa...noi la nastere am avut 48 de cm, la o sapt cand l-am dus la pediatru si l-a masurat bebe avea 47 cm, asa ca sunt relatine masuratorile...
Poze gasesti la semnatura mea!!!
Anaco, vazut pozicile cu bebelina Mara!!1
O scumpete, nu altceva!!! Si ce bucalata e!!!
Ruxi, Andrei e un scump!!! Si zici ca vrea sa se faca balerin???
Plange bebe...revin...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Serenity90 spune:
Doftora mea e plecata in tarile calde si nici acum nu a venit...si asistenta nu stia sa-mi zica cand vine
Cik daca mi-e rau sa ma duc la spital...da cine stie peste ce doctor dau acolo de ma chinuie ala k pe hotii de cai...nuj ce sa fac...mi-e frica rauuuu!! Am luat acu 1 ora un scobutil si un no spa ... poate mai rezist pana maine cu durerile asta...si vad k s-au mai rarit...macar de as mai rezista pana maine...k vine si maicamea si ea mai stie ce sa faca...k io is paralela!!
Denisa
41+ bb Radu Gabriel
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am frunzarit asa din urma ca ieri m-am luptat cu vinetele si acuma am ramasa o tona de vase si masina de tuns iarba care ma striga si niste buruieni care trebuie aranjate si tre sa punem si cortul in spate sa il instalam.
Flo a plecat la o patiserie romaneasca am gasit adresa pe net
sa vedem daca reusim sa dam comanda de tort adik daca fac torturi si apoi la alt magazin romanesc sa ia mezeluri si etc.
Ileanna multumim.
Mai deci normal formula se da la cate 4 ore asa scrie pe cutia de la lapticul ei. Si cu programul nu am hranit-o eu fortat sau ceva la o ora anume cand s-a nimerit sa ii fie foame la una din orele alea am inceput programul. Dar totul depinde de ora la care se trezeste si daca i se face foame mai devreme logic ca ii dau sa pape. Nu ne iese in fiecare zi ca normal e micutza si mai papa si mai devreme de 4 ore uneori cand se intampla asta is atenta la ce ora a papat si ma ghidez sa fie macar doua ore diferentza intre mese si ea are momente cand papa mai putin si apoi i se face fomitza mai devreme dar oricum ar papa in timpul zilei seara se nimereste ultima masa mereu in jurul orei 10-11. Si apoi doarme ori pana la 6 jumat 7 dim ori pana pe la 5 5 si ceva.
Legat de tetine cu doi la inceput se cam inneaca dar apoi ei se obisnuiesc Amira s-a obisnuit mai rapid cu tetina nr 2 decat Arianna cand era de varsta ei si ceaiul i-l dau tot cu tetine numarul 1 dat fiind ca asta curge mai rapid.
Arianna de ex nu a fost pregatita de tetian numaurl doi decat pe la 2 luni si ceva, cantitativ papa ca pe cutie adik 180 de ml bine nu golea mereu biberonul da aproape dar cu tetina mai tarziu ca se inneca rau de tot si curgea laptele in toate partile din guritza ei.
Serenity, Ioana nasteri usoare bagam majoretele: 

Fug s-a trezit pisoiul mic revin mai acusi cand termin de hranit/schimbat/distrat pisoii.
Mami de printese
Ari si
Ami
dma2007 spune:
am reusit sa mai pun cateva poze, sa nu va speriati de micuta mea, dar deh trebuia sa fie si ea mai speciala- are hemangiaome si pe pleope si pe buza si pe gat
camy asteptam poze
am reusit sa luam si noi in greutate 200g, ne-am pricopsit si cu o infectie la un ochisor dar care este spre bine
bubuleana la multi ani!!!!!!!!!!!
Cristina tare dragut bb Mihaita, cum sta el cu manutele sub cap...
noi stam inca si ne gandim ce mult ne-a schimbat viata minunea asta mica...
gata cu distractia s-a trezit domnisoara scart
M.A.

ANDREEA MARIA (15.08.2008)
M&M spune:
Monica (Dma), vazut noile pozici cu bebelina Maria!!! Hehehe, ce ciufulici e!!!! Hemangioamele se resorb in timp. Si intr-adevar e speciala Mariuca voastra...
Cristina
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Scoatem stolul de agitate la treaba pt Serenity si Ioana, sa aveti nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi!!! 

Bubuleana LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa fi fericitaalaturi de familia ta!!! 

In legatura cu sacul de dormit pt bebe, oare nu e si asta periculos, ca ma gandesc ca poate sa coboare in sac, cel putin Ioana atat se mai agita ca se plimba prin tot patul!!!
Fetelor, am o alta intrebare - voi ati facut eco bebeilor pt depistarea luxatiei congenitale de sold? Ca stiu ca numai asa se poate descoperi daca are sau nu, si eu ma gandesc s-o duc.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
boticelina spune:
Bubu, La multi ani! Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta minunata! 
Anka, Ursuleanu il cheama pe doctorul ORL de care ti-am zis si il gasesti la Budimex. Cica e un f bun profesionist. EU inca nu am ajuns la el ca nu stiu adresa cabinetului de aici, astept sa se intoaraca al de frate0meu si cumnata din concediu sa-mi zica.
Ileanna La Nuk sunt tetine pt 0-6 luni pe 3 masuri: S, M si L. S sunt pentru ceai, M pentru lapte la varsta mica apoi e M pentru ceai si L pentru lapte pina treci la tetinele pentru 6 luni si peste (care la randul lor au cele 3 marimi - vezi ca marimea e trecuta pe marginea tetinei in dreptul supapei anticolici). Sper ca te-am lamurit. Eu am tetine S la biberoanele Nuk cu care bea fata ceai si suge de mama focului la ele, abia taraie, vine mai greu ca la tzitzi, dar nu risc sa se pututroseasca la san. Oricum de vreo 4 zile nu mai vrea ceai de nicio culoare si trage doar de tzitzi, vai de bidoancele mele...
La Avent sunt doar tetine Newborn si apoi incep cele cu 2 gauri, 3 gauri si apoi cele cu o crestatura si flux variabil pentru hrana mai groasa.
Noi am avut ieri o zi groaznica, n-a dormit deloc peste zi, doar cate 10-20 minute de vreo 2 ori, eram frante amandoua aseara dupa baitza.
Bai, si-am patit o nepatita, am scos fata la plimbare in marsupiu pana in parc si am tot facut vreo ora asa, catinel, catinel, si-o apuca pe fata scemetele pentru kk... O scot din marsupiu, o iau in brate si vine BIIIG KK, s-a umplut pina la subrat, si pe mine pe rochie, acasa am observat ca ma patrunsese pina la chiloti
. Noroc ca aveam hainutze de schimb la mine, si scutecel si servetele dar oricum am fost senzatia parcului si mai si ocupasem o bancuta din spatele unei bisericute asa ca toate doamnele venite la slujba au avut priveliste de fund de copil gol si plin de kk. Popa canta si io schimbam apoi alaptam copilul....
Ca la urs se uita lumea
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Anna, luxatia congenitala de sold, poate fi descoperita de orice medic pediatru, printr-o simpla manevra , fara a fi nevoie de eco...se numeste manevra Ortolani . Cu sacul de dormit, nu stiu daca bebe poate sa alunece, fiindca are prevazute 2 orificii pe unde ii scoti manutele lui bebe si , teoretic, ar trebui sa nu poata aluneca..
Cristina