Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
dragele mele...asa cum am spus de nenumarate ori, eu noaptea nu pot sa dorm...asa ca am citit de la capitolul 111 de unde am ramas ca sa zic asa...nu-mi gasesc cuvinte de multumire, chiar nu-mi gasesc cuvinte...va multumesc pt ce ati facut pt Darius si pt mine, va imbratisez si ma bucur ca v-am cunoscut....
...am inceput sa scriu povestea lui Darius, am postat ceva la 'sufletul credintei'...voi mai scrie si de aici inainte...si voi pune si poze cu ingerasul meu iubit
pustai
Serenity90 spune:
Eu iar nu am dormit toata noaptea..sunt chiauna...am avut dureri...si mai am si acum...dar cand stau in pat sunt mai dese si mai dureroase...nuj de ce...ma durea cam din 6 in 6 minute...mai tarziu ma duc la doftora...sa vad ce zice...si tare mie frica!

Denisa
41+ bb Radu Gabriel
Serenity90 spune:
Am si eu o intrebare...din cate am inteles eu k sa provoace sarcina trebuie sa rupa membranele...doare tare??![]()
Denisa
41+ bb Radu Gabriel
anaco spune:
Buna fetelor!
Revin si eu dupa o saptamana de la iesirea din spital cu minunea mea cea iubita , Mara....
Am vrut sa intru mai repede sa va povestesc, dar data fiind tragedia lui camy de care am aflat, m-am oprit si m-am rugat pt ea...
Acum ca sa va spun de noi, suntem f bine, recuperarea dupa operatie a fost foarte usoara. Mara este bine si papa la san, numai ca este asa un pic mai mofturoasa la somn... Am spus eu ca iese o plimbareata ca mine, adoarme numai daca o plimb prin casa vreo ora
. Dar in rest e bine.
Eu desi sunt singura acasa (doar cu sotul dupa ce termina serviciul, bunicii au plecat exact in ziua cand m-am externat), se pare ca ma descurc. Nu maipot de dragul Marei si de asta trec peste toate cu relaxare...
O sa pun cateva poze pe picasa la pepenasi, sa fie si ea in randul minunatiilor de acolo!

A adormit micutza...ma duc sa pap si eu si sa fac curat in camera ei.
Pupici!
mami de Mara Alexandrina
barzutza...
anaco spune:
Asa...ceva f important...multumesc DIARUX pentru poezioara cea frumoasa. Asa de mult mi-a placut!!!! Am notat-o si la albumul buflishorului meu si am sa o trec si in povestea nasterii la care muncesc de zor cica...
. Pupici multi tie in mod special!
Cand am revenit chiar am avut si o surpriza sa vad ca si tu ai nascut cu o zi inainte fata de mine. Sa iti traiasca voinicelul si sa fie sanatos si papacios!

mami de Mara Alexandrina
barzutza...
anaco spune:
gata, am pus cateva poze de la spital cu buflishorul!![]()
mami de Mara Alexandrina
barzutza...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 Am si eu o intrebare...din cate am inteles eu k sa provoace sarcina trebuie sa rupa membranele...doare tare?? Denisa 41+ bb Radu Gabriel |
cand iti rupe membranele nu doare dar dupa contractiile sunt mai intense
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Serenity90 spune:
buna dimineatza eu sunt "Fat-Frumos" si in momentul de fata desi are ceva contractii si dureri problema denisei este: de ce raman caini lipiti dupa ce se babardesc? ma innebuneste de cap si pe google nu scrie nimic .Cat timp dureaza pana isi revine la normal?K are numai intrebari tampite
Denisa
41+ bb Radu Gabriel