Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

CARISSIMA stiu ca e foarte dureros cand vezi ca iti pierzi laptele.....si eu patit la fel. Poti folosi un supozitor ptr constipatie. Si nu te simti vinovata....adica nu esti vinovata. Stiu asa de bine cum te simti...dar nu ai ce face...asta e.

ANDREY la multi ani pentru anii de casnicie. Anul asta si eu am implinit 2 ani. La multi ani pentru sot si frate. Si sa dea Domnu' ca bebica sa vina singurel pe lume.

DANA81 cu spirt e ok, ca usuca.

BUJO vai ce frumos ca ai luat coroana. Niic nu vreau sa-mi imaginez cata durere eera acolo.....

CARMENELA felicitari pentru fetita si d-ne ajuta sa fie totul bine!Bine ca nu e grav. E naspa ca na o problema e tot o problema. Fruntea sus si D-ne ajuta. Ai ales 2 nume superbe!

Off...MONA nu e de glumit cu necroza asta. D-ne fereste, dar ce D-zeu ai acolo? Cum a ramas pana la urma? Cand te operezi? Fa ceva te rog..Nu iti trece cu vreun analgezic?

NARCISA si aici se face screeningul asta. Lui Alessio i-a luat sange din calcai. A trebuit sa-l refaca dupa vreo cateva zile ca dobitocii aia nu gaseau trimiterea spre laborator. Aici nu a specificat cand e gata rezultatul. Ci au zis: daca nu va sunam inseamna ca e totul ok. Si nu m-au sunat.

DANA Alessio nu prea are rabdare sa stea in scoica. Cred ca oboseste repede. De asta prefer landoul. In masina mai sta....dar nu mult.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

n-am reusit sa intru mai repede, dar vad ca a preluat draga de SUN mesajul de la CARMENELA.am primit completarea. 3400gr, nu 3200, 50 cm, apgar 9.brunetica, cu mult par, zulufat. are nevoie de incurajarile voastre, ca e deprimata rau.

pe mine ma doare capul ingrozitor. si am pitici noi, dar va povestesc maine ca nu mai pot de oboseala. si maine pun si oezica pt sor'mia, ca ami am oleak de lucrat la ea. Bebe nu m-a lasat prea mult astazi. sau poate m-a lasat suficient, in limita bunului simt!

ATBms.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo, !!!

Narci, si aici iau luat lui bebe sange din calcai pentru a depista daca exista riscul unor boli metabolice. Rezultatul vine tot asa , dupa cateva luni si vine, numai in caz ca sunt ceva problemute.

Mona!!! Doamne ajuta sa rezolvi cu bine toata problema asta cu necroza...mai , nici la tine nu se mai termina odata problemele!!!

Carmenela, felicitari!!! Rerfacere rapida si bun venit micutei !!! Nu te stresa, cu o interventie minima chirugicala bebelina va fi bine!!!

Didi, ce mult a crescut Aida!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Anklaura multumesc de PM cu informatii despre cos dar am vazut ca nu mai au in stoc momentan. Oricum am piticii mei si am tinut fata intai sub masa de infasat unde se tin prosoapele i-am facut culcus ca sa fie exact langa mine si sa se simta protejata iar de cand se foieste am mutat-o in carut. Nu sunt pregatita inca sa o pun in patut care e la 1m de pat pentru ca in carut e exact langa mine, ei sunt putin sarita de pe fix dar asta e.
Carmenela felicitari de bebica si ai sa vezi ca va fi bine dupa operatie bine ca nu e afectat si palatul dupa se spunea mai sus.
Nu stiu voi cum procedati dar eu de cand am aflat de ingerasul DArius nu mai las fata ziua din brate. Dupa cum spunea si Monalac desi mai face mofturi si nu prea mi-a dormit azi noapte o iubesc si o pupacesc mai mult si o apreciez doar pentru ca exista.
Si bebica mea a avut iritatie pe fat binenteles cand eram acasa la parinti in Bacau fara dr de familie si nimic. Pediatrul din Bc unde am fosr la cab particular mi-a recomandat baie cu apa fiarta si tarate care oricum o incepusem iar pe corp sapun de la Eucerin, mi-a mai zis in timpul zilei sa-i mai pulverizez apa termala dar s-a cam speriat si am oprit momentan, apoi ziua mai folosesc un stick de la Mustela pentru obrajori o data pe zi. Mie mi-a spus doar daca nu ii trece sa dau cu crema de la Avene. Fetitei mele i-a trecut asa si sunt sigura ca sunt de la caldura si soare desi il evitam cat putem.
Va pup

Anca mamica de Sara-Stefania21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mona acum treci printr-o perioada mai grea, te macina mult si boala ta si de aceea nu prea ai rabdare cu copilul si el simte ca esti tulburata ... o sa vezi ca dupa ce se rezolva problema cu necroza si o sa te simti si tu mai bine lucrurile vor reveni la normal, te vei linisti si tu si Cris, vei vedea ca si el va deveni mai cooperant
iti doresc multa sanatate si ai grija de tine, du-te la doctor, nu mai amana!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CARMENELA felicitari mamico, sa fiti sanatoase..se va rezolva ai sa vezi, nu te depresa ca bebe are nevoie de o mama puternica!!!

MONA cat mai tragi si tu, du te la dr si vino sanatoasa acasa, nu te mai gandi la tampenii, iti vei vedea copii crescand fericiti.PUPICI

BUJO

SUN de cand am venit acasa vroiam sa ti spun ca te admir pentru tarie si curaj, eu plang si acum dupa 2 sapt cand CLARA plange, ma simt atat de slaba s neputincioasa...cred ca am plans cam pt toata viatza mea de dinainte...punandu-ma in locul tau as fi innebunit!!!
Defapt va admir pe toate cele care nu va plangeti ca mine...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, nu mai vorbii asa, esti o mamica minunata pentru copiii tai , si ii iubesti foarte mult!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt in urma cu scrisul,dar la zi cu cititul

Maria este o isterica,dar o inteleg:ea vede casa doar noaptea,ca in rest o car dupa mine...mananca haotic si plange mai mereu...iar eu sunt fffoarte obosita,mai avem pana la 1 octombrie si gata,poze i-am mai facut dar nu am timp sa le pun

sunt alaturi de Camy si sufar alaturi de voi,chiar dc nu ma exprim ,de cand am aflat de bb Darius nu ma pot gandi la altceva

va pup pe toate
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne bucure sufletele!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sun, sa inteleg ca medicul vostru va spus ca 6 luni sa nu calatoreasca cu avionul?
Noua ne-a spus ca 1 an nici nu se pune discutia de avion, stam pe bara 1 an.
Poate si din cauza ca voi aveti plamanii intregi, noi avem doar un plaman si jumatate.
Dar vb chirurgului, acum e sanatos, respira normal,deci nici o grija....asta pana la prima raceala, atunci sa vezi griji si spaima.

Mona, nu te juca cu necroza aia, sa faci pe ala in patru si sa o rezolvi, sa nu dai peste altele mai naspa.

Camy, intra si vb cu noi cand te simti in putere, suntem alaturi de tine, oricand si pt orice ai nevoie.

Eu una am si uitat cat am suferit cu Matei, parca nici nu am trecut prin ce am trecut din saptamana 22 de sarcina si pana l-am nascut si operat pe bebe.
Il am acasa, e sanatos.
Ma gandesc la Camy si la vesnica ei suferinta si ma rog la bunul Dumnezeu sa ii intareasca si sa fie alaturi unul de altul.
Te pup Camy,

Eu ma retrag, a inceput Matei sinfonia, sa-l calmez si sa ma apuc sa tai pozele scoase de la imprimantade sa le trimit alor mei in tara .

Toate cele bune va doresc si aveti grija de voi si bebici.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete!

Camy draga de tine, ce trebuie sa fie pe sufletul tau Dumnezeu sa-l odihneasca in pace printre ingerasi...

Mona ce ai tu acolo este puroi, trebuie curatat cit mai curind. ti-au zis si celelalte fete, du-te la dr!!!!!!!!!!!!!!!!! Si nu-ti mai face atitea reprosuri pt ca esti o supermamica, la cite ai suferit tu pt puii tai cred ca toate am avut gindurile astea dupa tragedia Cameliei, te trezeste intr-un fel la realitate si vezi mai bine lucrurile cu adevarat importante.

Carmenela sa-ti traiasca fetita! Multa sanatate puiutei! O sa fie totul bine, ai sa vezi!

Dana poti folosi linistita scoica. Aici de fapt se considera cel mai sigur mod de a transporta bebelusul si nu ti se da drumul din spital chiar daca nu ai venit sa-l scoti pe bb cu scoica de rigoare. Apropo de urechiuse nu da cu alcool ca nu ajuta la vindecare, ci cu apa oxigenata si apoi o crema cu antibiotic. si plingi cit ai chef ca e normal, sa stii ca toate am trecut prin asta, mai au si hormonii o vina.

Tecky si al meu mai are lanugo pe urechiuse si pe umeri, dispare pina pe la 4 luni, asa a fost la Anna.

Ruxi vroiam sa-ti spun si eu ca e un scump Andreiul tau!

Sun si Thea e o frumoasa mai!!! daca nu era deja data o peteam si noi... Unde trebuia sa mergeti in vacanta?

Noi mai avem un pic si facem 8 saptamini. ne-am cintarit luni si a luat deja 2 kile asta ma rupe de miini... A invatat de vreo saptamina sa se intoarca de pe burta pe spate, caci nu-i place de loc sa stea pe burta. invers nu cred ca o sa vrea. in rest e un bb foarte linistit si zimbitor, ma topeste cind incepe sa rida cu sughituri, imi vine sa-l maninc.

va pup fetelor si merg la nani

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput