Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Haideti la
!!!
Si bineinteles si la o portie de leganat, ca eu deja mi-am intrat in rol...si legan pe picioare, dar se pare ca nu-i prea place, tot in brate vrea 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ladymina77 spune:
Buna dimineata ,
Imi pare tare rau ca nu am reusit deloc sa va spun cum a fost intalnirea cu Cami,dar pur si simplu nu am avut timpul necesar sa vin la pc.
Cred ca v-ati imaginat ca a fost dureros atat pt mine dar mai ales pt ea,nu m-am putut abtine sa nu plang cand mi-a povestit cum l=au chinuit pe Darius,cum i-au spus ca a murit si ...cumplit de dureros.Imi povestea cu lacrimi in ochii toata drama prin care trece,eu una sincer,mi-as fi pierdut complet mintile.Mi-a zis ca au reusit sa-l opereze si a murit dupa o ora de la opertie.A consolat-o dr.de acolo ,daca o ajuta cu ceva ca micutul nu a suferit deloc ,n-a simtit durere.Bine macar ca el n-a simtit,dar simte Cami acum toata viata .Doamneeeeeeeeeee.
Fug ca plange mamaruta
mina
AnnaBaby spune:
Iar e liniste pe forum, va tin ocupate tare pepenasii! Si eu legan de zor pe picioare si stau cu laptopul in brate...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Anna sunt prezenta si eu la cafea.Azi beau linistita pentru ca aseara deja nu am muls decat 10-20 ml...asa ca...cu durere in suflet renunt cu totul la laptele meu.Pana acuma ii dadeam cam o masa pe zi lapticul meu,dar deja a devenit mult prea enervant,obositot si plictisitor si mulsul asta,mai ales ca ultima vreme iesea si mult mai greu,uneori ma chinuiam juma de ora sa mulg ceva,tot cu pauze sa se mai adune...asta e,creste piscotica si cu nan.
Mie mi se pare ca e chiar prea grasunica,dar nici s-o las flamanda nu pot.Manca la maxim 4 ore,uneori 100,alteori 150.Seara de la 8-9 nu mai manca pana la 4 dimineata.Dupa aceea iar la programul de 4 ore.E ok oare?
Ieri am cumparat bibe de 260 ml,ca nu prea mai biruaim cu astea de 125.Si cu ocazia asta am trecut la tetine cu doua gauri,desi mi se parea ca erau ok si cele cu una.(astea de 260 ma dispera ca sunt foarte mari...adica asa late...abia le tin...mi-ar fi placut msi mult sa fie lungi decat late asa...dar ma obisnuiesc...)(am si eu "probleme"
)
Carmenela nu fi suparat ca o sa vezi ce frumos se rezolva mica problemuta 
Ana asteptam cu nerabdare pozici noi cu Maria.Lasa ca trece si timpul asta pana in 1 si o sa stati relaxate acasuca 
Si Timi are parut pe urechi,asa putin de tot,dar cred ca in curand scapam,ca ea si cheleste destul de tare deja.
Ieri i-a cazut un cercelus
Pana l-am gasit m-am mancat toti uratii ca am crezut ca si l-a inghitit!
Fetele care nu mai alaptati...laptele dispare de tot singur sau trebuie luat ceva?Ca mie mi-e frica nu cumva sa ramana totusi si sa patesc ceva.Sau sa mulg cat pot pana nu mai iese deloc deloc?Uff
Fetele 

M-am indragostit iremediabil de pepenasi!
Revin mai tarziu ca se chitaie sufletelul 
Kimmy mami de Timea Cristina
M&M spune:
Anna, ce as mai bea si eu o cafeluta!!!
...
Eu abia am resuit sa il adorm pe bebe; e treaz de pe la 6 si de-atunci a papat intr-una , cu pauzele de rigoare, luat in brate si alintat sau stat la mami pe burtica ...Sa fie oare puseul de crestere de la 3 sapt ???
Mina,
. Sper ca atunci cand e pregatita si simte nevoia, Camy sa intre si sa isi descarce sufletul...Noi o asteptam !!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Kimmy spune:
Cristina noi nu am simtit puseele de crestere.Stiu doar ca Timea avea zile si mai are uneori cand pur si simplu nu-i convine nimic,vrea in brate,plimbata si povesti multe si punct.Daca aveti acuma puseul de la 3 saptamani,nu prea ai ce face,inarmeaza-te cu rabdare,si trece si asta
.O imbratisare dulce le bebe scump!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Reusesc si eu sa ajung la calculator ca de dim tot smotru biberoane etc.
Kimmy e ok cum papa. Si noi de ieri am trecut la alea de 260 cu doua gauri, tu ai de la avent nu? faza e ca astea late sunt mai usor de spalat decat alea mai inguste, bine eu is si obisnuita cu ele de la Ari. Si a mea papa ultima masa pe la 10-11 si pana la 6-7 dim nu mai papa. Si a inceput deja sa pape 180 ml maxim. Uneori bea si mai putin depinde de mofturile ei da eu ii fac 180 ca le si termina cateodata de nu mai ramane nici spuma pe biberon.
Nati, Anaxena, Biri pupici.
Mina 
.
Is si eu prin zona cat ma lasa fetele.
Mami de printese
Ari si
Ami
Kimmy spune:
Mada,da,de la avent am,si la Timi chiar ii plac astea,nu avem probleme.Acu ma obisnuiesc eu si cu sticloacele astea.Normal ca par uriase pe langa astea de 125 ![]()
Ce fata mare si cuminte ai.Felicitari.Deci voi noaptea nici nu va treziti.Asa as vrea si eu,sa-i aman masa de seara,si ar dormi pana dimineata,dar deocamdata nu reusesc,ca ii fac baie pe la 8 asa,si dupa ii dau sa pape,ca daca nu,e scandal.Si wow! 180 ml ![]()
Kimmy spune:
Mada tu ii mai dai si de la san?Mai ai laptic?Sau ati trecut si voi deja la formula axclusiv?